- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.301
Bilmiyorum kibrükselde rapor geçmiyor ama dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kibrükselde rapor geçmiyor ama dimi
Ben geçen sene raporsuz sormuştum şimdi ne kadar oldu onu sormadım gerçi şöyle bisey diycem ben bahçeciyle görüştüm ilaç raporumu yarın çıkartabilirsem cıkartıcam birde sağlık kurulundan bize verilen rapor var onu de görmek istiyorlarmış yarın sabah hastaneden almam lazım onu da verirler mi bilmiyorumbrükselde rapor geçmiyor ama dimi
Hangi bahçeciyle görüştün canım? Valla hastanede duyduğum da sağlık kurulu var ya transfer olan binadaki yer oraya dışarda yaptırmak istiyorum diyince veriyorlarmış... ben brüksele sordum geçensene rapor geçmiyodu o zamanki fiyatı 9bindiBen geçen sene raporsuz sormuştum şimdi ne kadar oldu onu sormadım gerçi şöyle bisey diycem ben bahçeciyle görüştüm ilaç raporumu yarın çıkartabilirsem cıkartıcam birde sağlık kurulundan bize verilen rapor var onu de görmek istiyorlarmış yarın sabah hastaneden almam lazım onu da verirler mi bilmiyorum
Kızlar size şok bir habwrm var bugun dpktra gittim blıyorsnz iğne kullanirken 125 çıkmıştı fsh bugun başka bir dpktra gittim iğne aşılama tedavilerinde fsh bakılmaz çünkü iğneler de fsh var yumurtaları uyarmak ıcn buna takılma dedı ama ben çok sinirlenip iğneleri bıraktımTaa e başa döndüm çıkamadım işin içinden tedavi sonlandı tekrar ilaca başlıcam Cylo progunavoya kaç aya düşer o 125 olan fsh Allah bilr ne guzel tedaviye başlamadan 20 lerdeydı
Bahcecide rapor geçiyormuş sordum ilaç indirimi olursa güzel olurHangi bahçeciyle görüştün canım? Valla hastanede duyduğum da sağlık kurulu var ya transfer olan binadaki yer oraya dışarda yaptırmak istiyorum diyince veriyorlarmış... ben brüksele sordum geçensene rapor geçmiyodu o zamanki fiyatı 9bindi
Ben sana konuşunca yazarım diğer yerlere de soracağız şartları neler öğrenmemiz lazımHangi bahçeciyle görüştün canım? Valla hastanede duyduğum da sağlık kurulu var ya transfer olan binadaki yer oraya dışarda yaptırmak istiyorum diyince veriyorlarmış... ben brüksele sordum geçensene rapor geçmiyodu o zamanki fiyatı 9bindi
Ben memorial semra hanım diye düşünüyorum ama 7400 raporlu herşey dahil dediler ama ilk kan tahlilleri ücretliymiş galiba oda saçma geldi banaBen sana konuşunca yazarım diğer yerlere de soracağız şartları neler öğrenmemiz lazım
Bakalım bende orası güzel olumlu duyuyorumBen memorial semra hanım diye düşünüyorum ama 7400 raporlu herşey dahil dediler ama ilk kan tahlilleri ücretliymiş galiba oda saçma geldi bana
Bende öyle yaptım canımcanım bahçecide rapor geçiyor. rapor alınca ilaçlarda neredeyse bedavaya geliyor çoğunu devlet karşılıyor
Bedavaya demeyelim uygun fiyat diyelim benim raporlu olduğum halde 2500 civarı bir miktar tuttucanım bahçecide rapor geçiyor. rapor alınca ilaçlarda neredeyse bedavaya geliyor çoğunu devlet karşılıyor
Korkmayın rabbim ol der ve olur inşallah benim de 11 toplanmış 7 döllenmşşti 2 tanesi 5. Güne gitmişti biri tuttu şükür kaliteliyse 3. Gün 5. Gün fark etmezKızlar dün 11 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş Cumartesi transfer dediler biraz morwlim boxuldu 5 az geldi bana bide 5. Gün embriyosu daha saglıklı diyorlar kafam cok karışık
Ben de kadınalr klübünü okuya okuya profesör kesildimKorkmayın rabbim ol der ve olur inşallah benim de 11 toplanmış 7 döllenmşşti 2 tanesi 5. Güne gitmişti biri tuttu şükür kaliteliyse 3. Gün 5. Gün fark etmez
Amin canım amin aynen kaliteliyse önemi yok 2. Gün embiryosu bile tutuyor kalite önemliBen de kadınalr klübünü okuya okuya profesör kesildimlaboratuvar dan arayan adama neden 5. Günü beklemiyoruz 5. Gün embriyosu daha sağlıklı olurmus dediö adamda güldü bi yok yumurta kaliteliyse 3. Gün 5. Gün dark etmez içiniz rahat olsun dedi inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguları
Olsun o bilgilere sahip olmak kolay değilBen de kadınalr klübünü okuya okuya profesör kesildimlaboratuvar dan arayan adama neden 5. Günü beklemiyoruz 5. Gün embriyosu daha sağlıklı olurmus dediö adamda güldü bi yok yumurta kaliteliyse 3. Gün 5. Gün dark etmez içiniz rahat olsun dedi inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguları
Transfer ne zaman canım benimBen de kadınalr klübünü okuya okuya profesör kesildimlaboratuvar dan arayan adama neden 5. Günü beklemiyoruz 5. Gün embriyosu daha sağlıklı olurmus dediö adamda güldü bi yok yumurta kaliteliyse 3. Gün 5. Gün dark etmez içiniz rahat olsun dedi inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguları
Rabbim nasip edecek tedaviyi de vesile kılacak yoksa gerçekten günün önemi yok aslında ama insan ister istemez acaba diyor
Canım ben kendi tedavimin neden olmadığını da öğrendim benim geç gelişme göstermişRabbim nasip edecek tedaviyi de vesile kılacak yoksa gerçekten günün önemi yok aslında ama insan ister istemez acaba diyor
Öyle mi canım acaba daha önce transfer olsa olur muyduCanım ben kendi tedavimin neden olmadığını da öğrendim benim geç gelişme göstermiş