Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

brükselde rapor geçmiyor ama dimi
Ben geçen sene raporsuz sormuştum şimdi ne kadar oldu onu sormadım gerçi şöyle bisey diycem ben bahçeciyle görüştüm ilaç raporumu yarın çıkartabilirsem cıkartıcam birde sağlık kurulundan bize verilen rapor var onu de görmek istiyorlarmış yarın sabah hastaneden almam lazım onu da verirler mi bilmiyorum

Ben geçen sene raporsuz sormuştum şimdi ne kadar oldu onu sormadım gerçi şöyle bisey diycem ben bahçeciyle görüştüm ilaç raporumu yarın çıkartabilirsem cıkartıcam birde sağlık kurulundan bize verilen rapor var onu de görmek istiyorlarmış yarın sabah hastaneden almam lazım onu da verirler mi bilmiyorum
Hangi bahçeciyle görüştün canım? Valla hastanede duyduğum da sağlık kurulu var ya transfer olan binadaki yer oraya dışarda yaptırmak istiyorum diyince veriyorlarmış... ben brüksele sordum geçensene rapor geçmiyodu o zamanki fiyatı 9bindi

Taa e başa döndüm çıkamadım işin içinden tedavi sonlandı tekrar ilaca başlıcam Cylo progunavoya kaç aya düşer o 125 olan fsh Allah bilr ne guzel tedaviye başlamadan 20 lerdeydı
Kızlar size şok bir habwrm var bugun dpktra gittim blıyorsnz iğne kullanirken 125 çıkmıştı fsh bugun başka bir dpktra gittim iğne aşılama tedavilerinde fsh bakılmaz çünkü iğneler de fsh var yumurtaları uyarmak ıcn buna takılma dedı ama ben çok sinirlenip iğneleri bıraktım😱

Hangi bahçeciyle görüştün canım? Valla hastanede duyduğum da sağlık kurulu var ya transfer olan binadaki yer oraya dışarda yaptırmak istiyorum diyince veriyorlarmış... ben brüksele sordum geçensene rapor geçmiyodu o zamanki fiyatı 9bindi
Bahcecide rapor geçiyormuş sordum ilaç indirimi olursa güzel olur

Ben sana konuşunca yazarım diğer yerlere de soracağız şartları neler öğrenmemiz lazım

Kızlar dün 11 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş Cumartesi transfer dediler biraz morwlim boxuldu 5 az geldi bana bide 5. Gün embriyosu daha saglıklı diyorlar kafam cok karışık
Korkmayın rabbim ol der ve olur inşallah benim de 11 toplanmış 7 döllenmşşti 2 tanesi 5. Güne gitmişti biri tuttu şükür kaliteliyse 3. Gün 5. Gün fark etmez

Korkmayın rabbim ol der ve olur inşallah benim de 11 toplanmış 7 döllenmşşti 2 tanesi 5. Güne gitmişti biri tuttu şükür kaliteliyse 3. Gün 5. Gün fark etmez
Ben de kadınalr klübünü okuya okuya profesör kesildim😂 laboratuvar dan arayan adama neden 5. Günü beklemiyoruz 5. Gün embriyosu daha sağlıklı olurmus dediö adamda güldü bi yok yumurta kaliteliyse 3. Gün 5. Gün dark etmez içiniz rahat olsun dedi inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguları

Ben de kadınalr klübünü okuya okuya profesör kesildim😂 laboratuvar dan arayan adama neden 5. Günü beklemiyoruz 5. Gün embriyosu daha sağlıklı olurmus dediö adamda güldü bi yok yumurta kaliteliyse 3. Gün 5. Gün dark etmez içiniz rahat olsun dedi inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguları
Amin canım amin aynen kaliteliyse önemi yok 2. Gün embiryosu bile tutuyor kalite önemli

Olsun o bilgilere sahip olmak kolay değil 🤭🤣

Transfer ne zaman canım benim

Back
X