Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Canım vitamin vs verdilerse doktorların saatlerini aksatmadan mutlaka iç
Ben genelde gazlı içecek içmedim hatta çok önce bıraktım sağlıklı şeyler yedim
Eve meyve sıkacağı aldım kendi nar ve portakal suyumu sıkıp kendim içtim taze olması daha iyi transferden sonra bol bol meyve tukettim ve sularını içtim
Bende gazlı içeceği kahveyi biraktim

Merhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı :KK66: merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :)

Merhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı :KK66: merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :)
Canım en hızlı kana geçer kan testi yaptirabilirsin

Canım sen bilirsin bende yaptırmadım bekledim benimki olumsuz oldu
hayırlısı olsun canım benimde kalitesi çok iyi değil ama 3bc idi 5. gün taze transfer , bende çok olumsuz düşünmek istemiyorum ama durum ortada bakalım , senin geriye kalan dondurulmu embriyon kaldı mı , sürece nasıl devam ediceksin allah hayırlısını versin canım

hayırlısı olsun canım benimde kalitesi çok iyi değil ama 3bc idi 5. gün taze transfer , bende çok olumsuz düşünmek istemiyorum ama durum ortada bakalım , senin geriye kalan dondurulmu embriyon kaldı mı , sürece nasıl devam ediceksin allah hayırlısını versin canım
Canım ben ilk denememi devlette yaptırdım normalde dondurma işlemi vardı ama eşimden sperm morfoloji sayi hareketlilik sorunları olduğu için iyi sperm bulamadılar benim yumurtam cıksa da eşimde sperm düzgün olmadığı için olumsuz oldu 3 tanesi 6 güne gitti 6. Gün embriyosu transfer edildi benimde orta kaliteydi hatta ben gün bazinda iyidir dedim madem 6. Gune kadar yasiyor dedim ama oyle degilmis ikinciye basliycaktik fakat şuanda virüs olduğundan dolayı erteledik tedavimiz yarim kalır diye korktuk açıkçası

anladım canım , bende olsam virüs sebebiyle yeni tedaviye cesaret edemezdim, En yakın zamanda dünyayı ülkemizi terk ederde şu virüs , senden güzel haberler duyarız Hoppa

Canım.bu arada sen nerede denedin tup bebeği

Doktor tercihinde bulundunmu hangi merkezi canım. Bende tedirginim şu an virüs davasından , iğne yaptırmaya haftada 2 kez gidiyorum tedirgin oluyorum ama bakalım

Back
X