- Konu Sahibi yasemin773
- #1.381
Kızlar merhaba, haftya çarşamba transferim olacak.tek yada cift embriyo koydurma hakkında ne düşünüyorsunuz ? Çift koydurmak riskli mi ? Kararsız kaldım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor tercihimiz oldu fulyadaki müstecep beyle ve bülent beyle görüşme şansımız oldu gayet ilgiliydilerDoktor tercihinde bulundunmu hangi merkezi canım. Bende tedirginim şu an virüs davasından , iğne yaptırmaya haftada 2 kez gidiyorum tedirgin oluyorum ama bakalım
Canım bazı klinikler yapıyor çift koyuyor ama ne derece sağlıklı bilmiyorum bir arkadaşım da bir merkezde tedavi görmüştü doktor çift koyulduğu halde tek embriyo olustuKızlar merhaba, haftya çarşamba transferim olacak.tek yada cift embriyo koydurma hakkında ne düşünüyorsunuz ? Çift koydurmak riskli mi ? Kararsız kaldım da
Teşekkür ederim dr um istersem çift koyabileceğini söyledi.Canım bazı klinikler yapıyor çift koyuyor ama ne derece sağlıklı bilmiyorum bir arkadaşım da bir merkezde tedavi görmüştü doktor çift koyulduğu halde tek embriyo olustu
Nerede tedavi görüyorsunuz normalde yaş faktöründen dolayı konuluyorTeşekkür ederim dr um istersem çift koyabileceğini söyledi.
Merhaba sizin için en önemlisi mutlaka kendileriyle görüşmeniz olur bir veya iki doktorla en azındanmerhabalar ben de yeni başlayacagım
Ankara'da doktor önerisi verir misiniz?
Düşük amh sebebi erkekte sorun yok bnm amh 0.75 yaş 31 diğer tüm değerlerim iyi
hakan yaralı, gurur polat, recai pabuccu, Hulusi Bülent Zeyneloğlu kimi önerirsiniz?
tesekkürler cevap verdiğiniz için. bizde sadece yumurta rezerv azlıgı var. inşallah olumlu sonuc alırız cok doktor var hepsine farklı yorum var kafam karıstıMerhaba sizin için en önemlisi mutlaka kendileriyle görüşmeniz olur bir veya iki doktorla en azından
Benim eşimde problem vardı bende bir iki merkezle görüştüm ne tarz işlem yapılıyor bana uygulanacak olan tedaviler nelerdir benim ilk denemem olumsuz oldu çünkü ve klasik yöntem uygulanmıştı şimdi teknoloji gelişti farklı tarzlarda uygulama yaptırmayı düşünüyorum
En iyisi yorum değil bence sizin konuşmanız içinize gerçekten sinen bir yere gitmemiz eşinizde bir problem yoksa bir tane bile yumurta oluşursa gebeliginiz gerçekleşir hatta vurulacaginiz iğnelerde yumurta düzeyini arttırıyor bir tane değil o ay daha fazla yumurta oluşmasını sağlıyor inşallah sizin için süreç iyi geçer seçiminiz ne olursa olsun Allah kolaylıklar versintesekkürler cevap verdiğiniz için. bizde sadece yumurta rezerv azlıgı var. inşallah olumlu sonuc alırız cok doktor var hepsine farklı yorum var kafam karıstı
Amin cok tesekkür ederimEn iyisi yorum değil bence sizin konuşmanız içinize gerçekten sinen bir yere gitmemiz eşinizde bir problem yoksa bir tane bile yumurta oluşursa gebeliginiz gerçekleşir hatta vurulacaginiz iğnelerde yumurta düzeyini arttırıyor bir tane değil o ay daha fazla yumurta oluşmasını sağlıyor inşallah sizin için süreç iyi geçer seçiminiz ne olursa olsun Allah kolaylıklar versin
AcıbademNerede tedavi görüyorsunuz normalde yaş faktöründen dolayı konuluyor
Amin canim insallh kismetimizde varsa olur rabbim tum isteyenlere nasio etain İnşallahGerçekten miiiçok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin
Doğal yolla düşük olunca o ay hamile kalma ihtimali %96 diye okumuştum bir yerde. Bense korktum ve korundum o ay
keşke korunmasaydım. Allah size sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
![]()
Nasılsın? Kaç haftalık oldunuz? Amin inşallahAmin canim insallh kismetimizde varsa olur rabbim tum isteyenlere nasio etain İnşallah
Canım bende başlayacaktım oraya başlayamadım testlerimi yaptircaktim gittim konuştum şuanda hiç bir yere çıkmamaya özen gosreriyoruzmerhaba,
ben de bu ay tüp bebek için ikinci denememi yapacaktım ancak bahçeciyi aradım şuan için bir işlem yapılmadıgını söylediler arkadaşlar ..bilginize..
Canım bende başlayacaktım oraya başlayamadım testlerimi yaptircaktim gittim konuştum şuanda hiç bir yere çıkmamaya özen gosreriyoruz
Canım benimde ilaç raporum vardı ama şubatta çıkarttım bir ay süresi diyor raporunEvet canım , daha önce isterseniz başlanabilir demişti danışmadakiler ama bugün aradım yapmıyorlar..yalnız yine de doktorla görüşmeye gidicek miyiz bilmiyorum..tekrar arayıp soracağım onu ..benim için bu ay şöyle iyi oldu inşallah sgk raporu alacağım haftaya çıkıcak yani .. böylelikle az da olsa indirimden faydalanabilirim..yoksa her anlamda durumlar vahim..allah yardımmcımız olsun..