Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

kızlar selam bakanlık transferleri durdurma kararı almış tedaviye başlayacak olan arkadaşlar haberiniz olsun transferleriniz hemen yapılamayacak sanırım karardan dolayı şimdi bir facebook grubunda gördüm

kızlar selam bakanlık transferleri durdurma kararı almış tedaviye başlayacak olan arkadaşlar haberiniz olsun transferleriniz hemen yapılamayacak sanırım karardan dolayı şimdi bir facebook grubunda gördüm

Bakanlık tarafından böyle bir açıklama yapılmadı ! İnsanlara yanlış bilgi verip transfer aşamasında olan insanları tedirgin etmeye hakkınız yok. Sizin 5 yıldır gidip bir türlü sonuç alamadığınız merkez sürece ara verdiyse bu onun insiyatifindedir.

Lütfen yalan yanlış bilgileri başka merkezler için kullanmayınız

Facebook grupları, kadınlar kulübü gibi asla resmi bir bilgi kaynağı değildir.

ÖNEMLİ !!! Elektif İşlemlerin Ertelenmesi ve Diğer Alınacak Tedbirler.

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,
Derneğimizin daha önce yaptığı uyarı yazısıyla mevcut siklusların tamamlanması ve takiben yeni siklus alınmaması, tüm transfer işlemlerinin askıya alınması tavsiyesi Sağlık Bakanlığı’nın ilişikteki yazısıyla zorunlu tutulmuş olup hem kendi hem hastalarımızın sağlığı açısından titizlikle uymamız gereken bir durum halini almıştır.
Hukuki ve cezai sıkıntıların yaşanmaması için yazıyı paylaşır çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
TSRM YK adına
Prof Dr Ahmet Zeki Işık

Ekteki yazıya dayanarak bir karar almışlar fakat yazıda ben tüp bebek ile ilgili bir yasak bulamadım.

covid2.jpg

canım ilaçların raporsuz o kadar tuttu değil mi? raporlu 6 bin çok fazla çünük

evet canım baya pahalı tutmuş senin ben doktorum zeki bey bende düşük doz ilaç uyguladı ben 3 bine halletmiştim ama ilaçlarda çok pahalandı tabi

kızlar reklamı çıktı önüme benim sürecim tamamlandı şükür bebeğimide aldım kucağıma belki sizlerden birinin işine yarar bahçeci evden çıkmayanlar için doktorlarla online görüşme yaptırıyormuş haberiniz olsun

bahçecide online görüşme varya canım arayıp danış bence rapor süresi uzatılıyormu önden kullanmam gereken ilaçlar var mı falan diye

Back
X