- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 45
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.401
şubat kaçta çıkarttın uzattırabilliyorsun sanırım arasana bahçeciyi bilgi verisnler sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzatmıyorlar denildi bende o ara virüsten dolayı gidemedim kaldı benim maalesef belki ertelenir bilmiyorum yoksa tekrar testlerimi vereceğim tekrar rapor cikartacagimşubat kaçta çıkarttın uzattırabilliyorsun sanırım arasana bahçeciyi bilgi verisnler sana
Merhaba canım hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar, ben dün transferimi oldum. Transfer sonrası deneyimleriniz, önerileriniz var mı ? :)
Teşekkürler Acıbadem canımMerhaba canım hayırlısı olsun
Nerede oldun
Canım.kac günlük embriyo konulduTeşekkürler Acıbadem canım
5 günlük dondurulmuş embriyoydu.Canım.kac günlük embriyo konuldu
Merhabalar ne kadara mal oldu acaba ?Merhaba arkadaşlar, ben dün transferimi oldum. Transfer sonrası deneyimleriniz, önerileriniz var mı ? :)
İlaçlarla ve histereskopi ile beraber yaklaşık 15000 TLMerhabalar ne kadara mal oldu acaba ?
Teşekkürler , benim ilaçlarım 6000 ₺ / 7000 ₺ arası tuttuİlaçlarla ve histereskopi ile beraber yaklaşık 15000 TL
Evet ilaçlar öyle maalesef.İnşallah sonucunuz güzel olurTeşekkürler , benim ilaçlarım 6000 ₺ / 7000 ₺ arası tuttu
kızlar selam bakanlık transferleri durdurma kararı almış tedaviye başlayacak olan arkadaşlar haberiniz olsun transferleriniz hemen yapılamayacak sanırım karardan dolayı şimdi bir facebook grubunda gördüm
Cok şükür bir sıkıntı yok canim Suan 6 haftalik olmuş daha çok yeni rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin inşallah banada salikli sihatli eli ayagi düzgün bir şekilde inasallhNasılsın? Kaç haftalık oldunuz? Amin inşallah❤
![]()
Canım benimde ilaç raporum vardı ama şubatta çıkarttım bir ay süresi diyor raporun
[/QUOTE
Canım benim bildiğim rapor süresi 6 ay dediler..ama coronavirüs var şimdi mutlaka uzatmak zorundalar..