Kan verdim. Degerim biraz daha yükselmiş ama lekelenmem hala devam ediyor. Hala durum pek de net değil. Bakalim neler olucak. Hayırlısına talibiz
Canım inşallah rabbim mutlulugunu katlar şükür göz yaşı dökmeyi nasip etsin durumun netlessin inşallah besin değeri yüksek şeyler ye avakado gibi iyi gelebilir güç verir inşallahKan verdim. Degerim biraz daha yükselmiş ama lekelenmem hala devam ediyor. Hala durum pek de net değil. Bakalim neler olucak. Hayırlısına talibiz...
İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ben başlattım devamı sizlerle hayırla gelsin inşallahBeklemek çok zor. Çok garip. Allah sağlıklı bir gebelik nasip ederse iyi haberlerimi yine veririm sizlere. Cumartesi tekrar kan vermem gerekiyor
Evet rutin devam etmek en mantıklısı rabbim sevinç göz yaşı doktursun inşallah hepimizeAmin canım inşallah güzel haberler alalım artık hayırlısıyla.. dinleyince daha cok strese giriyosun olacağı varsa oluyor tutuyor zaten
Amin inşallah hayırlısıyla tutunmaya devam edecektir.Kan verdim. Degerim biraz daha yükselmiş ama lekelenmem hala devam ediyor. Hala durum pek de net değil. Bakalim neler olucak. Hayırlısına talibiz...
İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ben başlattım devamı sizlerle hayırla gelsin inşallahBeklemek çok zor. Çok garip. Allah sağlıklı bir gebelik nasip ederse iyi haberlerimi yine veririm sizlere. Cumartesi tekrar kan vermem gerekiyor
Canım inşallah rabbim mutlulugunu katlar şükür göz yaşı dökmeyi nasip etsin durumun netlessin inşallah besin değeri yüksek şeyler ye avakado gibi iyi gelebilir güç verir inşallah
Amin inşallah hayırlısıyla tutunmaya devam edecektir.Darısı hepimizin başına sağlıkla sıhhatle. Kendini çok yormamaya çalış iyi haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım rabbim sana bağışlasın miniğini rabbim ona güç versin tutunmak için inşallah habersiz bırakma biziİnşallah arkadaşlarİnşallah hayırlısı ile tutunur inşallah sizlerinde hayırlısıyla haberlerinizi bu ay içinde alırız
İnşallah güzel haberini alırızKızlar ben aşılamami oldum şimdi artık bekleme zamanı
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canım hiç takma bugün ve ve yarın dinlen sonra normal hayatına devam ağır kaldirmadanKızlar ben aşılamami oldum şimdi artık bekleme zamanı
Pinguu sen nasılsın kanama devam ediyor mu?İnşallah güzel haberini alırız
Biraz azaldı. Ama hala bitmedi. Bakalim yarın değerim artmış olacak mı. Ben de merakla bekliyorum süreç nasıl gelişecekPinguu sen nasılsın kanama devam ediyor mu?
Sağol canım ama öncelik senin senden bekliyoruz güzel haberleriİnşallah güzel haberini alırız
Bugünden döndüm hayatıma mecburen erkekler biz gibi hassas dusunmuyo bı sperm veriyorlar onlar icin bitiyo görev ağrı varmış yatmasi gerekiyormuş dikkat etmesi gerekiyormuş falan umurlarinda olmuyo malesef kiRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canım hiç takma bugün ve ve yarın dinlen sonra normal hayatına devam ağır kaldirmadan
Bende çok merak ediyorum canım benm ilk gebeligimde leke gelmişti ardından kanamam başlamış ve gebeliğim sonlanmisti sen inşallah bize o kanamayla da başa çıkıp bebeğin içerde olduğunu göstereceksinBiraz azaldı. Ama hala bitmedi. Bakalim yarın değerim artmış olacak mı. Ben de merakla bekliyorum süreç nasıl gelişecek
Bana yat iş yapma dediler. Eşim beni evde bırakıp annesine yemeğe gittiBugünden döndüm hayatıma mecburen erkekler biz gibi hassas dusunmuyo bı sperm veriyorlar onlar icin bitiyo görev ağrı varmış yatmasi gerekiyormuş dikkat etmesi gerekiyormuş falan umurlarinda olmuyo malesef ki
İnşallah hayırlısıyla kalır. Bakalim kader kısmet. Allaha kalmış o neyi nasil uygun görürse o olacak...Bende çok merak ediyorum canım benm ilk gebeligimde leke gelmişti ardından kanamam başlamış ve gebeliğim sonlanmisti sen inşallah bize o kanamayla da başa çıkıp bebeğin içerde olduğunu göstereceksin
H Hatice0674 Malesef öyle erkekler bizim kadar düşünceli olamıyor genetiklerinde var yapcak bisey yokBana yat iş yapma dediler. Eşim beni evde bırakıp annesine yemeğe gittiçok da sallamamak lazim bunları. Kafalar pek çalışmıyor onlarda.
Ben asilamadan sonra direk işe gittim ve hiç dinlenmedim. Gitmek zorundaydim. Allah ol diyecekse her türlü olacak. Sen hiç düşünme bunları. İnşallah hayırlısı. Sakın kalmaya çalış. Düşlediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler
İnşallah hayırlısıyla kalır. Bakalim kader kısmet. Allaha kalmış o neyi nasil uygun görürse o olacak...
Maşallah seninkide iyiymiş aç kalırım hanım yatarkrn diye düşündü demekkiBana yat iş yapma dediler. Eşim beni evde bırakıp annesine yemeğe gittiçok da sallamamak lazim bunları. Kafalar pek çalışmıyor onlarda.
Ben asilamadan sonra direk işe gittim ve hiç dinlenmedim. Gitmek zorundaydim. Allah ol diyecekse her türlü olacak. Sen hiç düşünme bunları. İnşallah hayırlısı. Sakın kalmaya çalış. Düşlediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler
İnşallah hayırlısıyla kalır. Bakalim kader kısmet. Allaha kalmış o neyi nasil uygun görürse o olacak...
Evet canım sabah akşam duphaston verdi ama onun sanki adet söktürücü özelliği var öyle anladım niye onu veriyorlar anlamadımH Hatice0674 Malesef öyle erkekler bizim kadar düşünceli olamıyor genetiklerinde var yapcak bisey yokçokta takmamak gerekiyor onları sakin Evet Allah ol derse oluyor hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri alalım H Hatice0674 doktor sana kullanman icin bir ilac verdimi bu aşılamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?