Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallah seninkide iyiymiş aç kalırım hanım yatarkrn diye düşündü demekki
Haha aynen ama neyseki eli dolu geldi. Çok şükür bugün yemek derdinden kurtulduk
Hatice inşallah tutar bu sefer canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bende tüp araştırmaya başladım aşılama ile oyalanmak istemiyorum sanki yaaa:/
Feylosofi eğer 2 iğneli aşılama yapmadıysan tamamla. En azından rapor hakkın olsun. Tüp bebek raporsuz çok daha pahalı ve gerçekten asilamadan bile daha zor bir süreç

Değerim artmış ama lekelenmem devam ediyor. Ayrıca ara ara sancilaniyorum da. Çok merak ediyorum akıbetim ne olacak. Allahtan hayırlısı
Ayyyy çok sevindim değerinin artmasına Birazcık dikkat et şimdilerde o zaman Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah hayırlısıyla nasip olur
P pinguuu cimm hayırlısı olsun sana yazamadım hiç kusuruma bakma tüp bebek görüşmeleri falan iyice stres oldum ben... Bak mucizem oldu hiç stres yapma hayırlısıyla değerin daha da artacak ve kanamam kesilecek

Mrb öncelikle hayırlı olsunn hamileliğinizz aşılama günü idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki, ben de sürece yeni başladım bu ay olacak aşılamam.

Insolsun hayırlısı olsun stres yapma. Olsa da olmasa da stres oluyor insan. Şuan ben yarın olsa da durumum ne bilsem diye baygınlık geçiricem. Şuana kadar iyiydim ama bugün fazlasıyla gerildim nedense. Ağrılarımin olması da etkili muhtemelen inşallah her şey güzel olur hepimiz için, her türlücok zor bir süreç. Allah yuzlerimizi güldürsün...

Teach_Mavi evet aşılama idrara sıkışıkken yapılıyor. Onlar size bilgi veriyor.

Mrb öncelikle hayırlı olsunn hamileliğinizz aşılama günü idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki, ben de sürece yeni başladım bu ay olacak aşılamam.
Aşılama iicn seslendiler bana ddmki önce lavobaya gidiyim geliyorum ddm çok sikisiksan git ama çok değilse gitme dedi ama idrara sıkışık olun diye hiç demediler

Kızlar var mı belirtisi olan geçen ay benim kramplarim vardı bu ay 3.gun hicbisey yok
6. Günüm hiç bişey yok sanırım geçen ay kendimi çok dinledim ondan herseyi belirti sandım sadece progestan kullanmaya başladım o sersem yaptı beni 2 gündür uyku hali var

P pinguuu canım değerin kaç çıkıyor bence düşmez birçok kadın başlangıçta böyle lekelenme yaşayabiliyor diye duydum.
6. Günüm hiç bişey yok sanırım geçen ay kendimi çok dinledim ondan herseyi belirti sandım sadece progestan kullanmaya başladım o sersem yaptı beni 2 gündür uyku hali var
Benim de aşılamadan sonra 4.5.gun çok ayakta kalınca belim ağrıdı sanki arada kasığıma sancı girip çıktı fakat sonuç negatif. Yani bazı belirtiler ilaç etkisi de olabiliyor

Nasıl gidiyor görüşmeler? Merkezlere mi gidiyorsun yoksa telefonla mi fiyatlar ne ortalama?
Ben de o yola doğru gidiyorum da o yuzd n soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…