Haha aynen ama neyseki eli dolu geldi. Çok şükür bugün yemek derdinden kurtuldukMaşallah seninkide iyiymiş aç kalırım hanım yatarkrn diye düşündü demekki
Feylosofi eğer 2 iğneli aşılama yapmadıysan tamamla. En azından rapor hakkın olsun. Tüp bebek raporsuz çok daha pahalı ve gerçekten asilamadan bile daha zor bir süreçHatice inşallah tutar bu sefer canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bende tüp araştırmaya başladım aşılama ile oyalanmak istemiyorum sanki yaaa:/
Banada estrofem verdi tutunmasına yardımcı oluyomus öyle diyolar ama bakalimEvet canım sabah akşam duphaston verdi ama onun sanki adet söktürücü özelliği var öyle anladım niye onu veriyorlar anlamadım
Ayyyy çok sevindim değerinin artmasınaDeğerim artmış ama lekelenmem devam ediyor. Ayrıca ara ara sancilaniyorum da. Çok merak ediyorum akıbetim ne olacak. Allahtan hayırlısı
İnşallah hayırlısıyla nasip olurAyyyy çok sevindim değerinin artmasınaBirazcık dikkat et şimdilerde o zaman Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Girmiyodum pek bu ay ara verdi ueni dr tsh yuksek cikti adetimi bekliyorum sen nasilsin ne yapiyosun nasil gidiyoArzu2628 canım nerelerdesin ara mi verdin buraya
Tahmin ettim canım ara verdiğin için yoksun diye şükür iyiyim aşılamami oldum beklemeye geçtim şükür hayırlısı diyorumGirmiyodum pek bu ay ara verdi ueni dr tsh yuksek cikti adetimi bekliyorum sen nasilsin ne yapiyosun nasil gidiyo
Hadi hayirlisi inşallah senden guzel haberler bekliyorumTahmin ettim canım ara verdiğin için yoksun diye şükür iyiyim aşılamami oldum beklemeye geçtim şükür hayırlısı diyorum
Mrb öncelikle hayırlı olsunn hamileliğinizzİnşallah güzel haberler veririm yarın.
Benim asilamam da 38. Saatte oldu o kadar yoğundu ki o gün. Çişe sıkışık saatlerce bekledim.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Allahim hepimizin kucaklarini doldursun bu yıl. Şubat ayi bizim ayımız olsun insallah
Bilmiyorum geçen ay o kadar belirti o kadar umut yok oldu bu ay sanki hicbisey yok öyle geçen ayki gibi dikkatte etmiyorum çok titiz değilimHadi hayirlisi inşallah senden guzel haberler bekliyorum
Aşılama iicn seslendiler bana ddmki önce lavobaya gidiyim geliyorum ddm çok sikisiksan git ama çok değilse gitme dedi ama idrara sıkışık olun diye hiç demedilerMrb öncelikle hayırlı olsunn hamileliğinizzaşılama günü idrara sıkışık mı olmak gerekiyor ki, ben de sürece yeni başladım bu ay olacak aşılamam.
6. Günüm hiç bişey yok sanırım geçen ay kendimi çok dinledim ondan herseyi belirti sandım sadece progestan kullanmaya başladım o sersem yaptı beni 2 gündür uyku hali varKızlar var mı belirtisi olan geçen ay benim kramplarim vardı bu ay 3.gun hicbisey yok
Belkide boyle olmasi daha iyidir sonuclar guzel olur inşallahBilmiyorum geçen ay o kadar belirti o kadar umut yok oldu bu ay sanki hicbisey yok öyle geçen ayki gibi dikkatte etmiyorum çok titiz değilim
Anladım canım saolasın doktoruma sorarımAşılama iicn seslendiler bana ddmki önce lavobaya gidiyim geliyorum ddm çok sikisiksan git ama çok değilse gitme dedi ama idrara sıkışık olun diye hiç demediler
Benim de aşılamadan sonra 4.5.gun çok ayakta kalınca belim ağrıdı sanki arada kasığıma sancı girip çıktı fakat sonuç negatif. Yani bazı belirtiler ilaç etkisi de olabiliyor6. Günüm hiç bişey yok sanırım geçen ay kendimi çok dinledim ondan herseyi belirti sandım sadece progestan kullanmaya başladım o sersem yaptı beni 2 gündür uyku hali var
Nasıl gidiyor görüşmeler? Merkezlere mi gidiyorsun yoksa telefonla mi fiyatlar ne ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?