- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Sizin ne kadar oldu
14 ünde çatlatma iğnesi oldum 16 sında da aşılama yapıldı bana fitil vermedi duphaston hap verdi günde iki kere iciyom öğle göğüs açık sisligim yok benimSizin ne kadar oldu
Neden öyle düşünüyorsun benim tek yumurtam vardı devlet Hastanesi'nde oldum her muayne ayrı doktor geliyo asistan aşılamayı da öyle asistan yapiyo taktik aynı herkesin yaptığı moralini bozma benceBugün bende devlet hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım 3 tane gelişmiş yumurtam vardı. Yapan doktor asistandı ilk deneyimiydi. Gözümün önünde bütün emeklerimin yok olduğunu hissettim
Çatlatma ignesinin etkisi kaç gün suruyo acaba iki günde bı ben test yapıp takip ediyorum iğne etkisi kaç gün sürecek diye inşallah ikimizde güzel haber veririzAramızda 1 gun var 15inde asilama oldum bende
Igne etkisini bilmiyorum ama tahmini bi kac gundur herhalde bende senin gibiyimÇatlatma ignesinin etkisi kaç gün suruyo acaba iki günde bı ben test yapıp takip ediyorum iğne etkisi kaç gün sürecek diye inşallah ikimizde güzel haber veririz
Ben sana sonucu söyleyim pozitif çıkacak iğneden dolayı burda herkes test resmini çekip atarken pozitif ama iğne etkisi geçmiş midir diye paylaşırken merak etmiştim bide ben deneyim ddm hemen pozitif çıkmıştı o yüzden yapsanda şuan yanıltıcı olur.bende ara ara sancı geliyo ama saniyelik geri geçiyor bugün sabahta yataktan kalkarken biraz bel ağrım vardı ama aşırı iştahım açıldı başkada biseyim yokIgne etkisini bilmiyorum ama tahmini bi kac gundur herhalde bende senin gibiyimfitil progestron sanirim hormonlari degistiriyo göğüslerin sistimi benim aciyo cok kasik agrisi cok nadir az batma halinde oluyo bugun bilmiyorum piskolojik sanirim fazla dusunmekten midem cok kotu oldu kusamadim ama gozlerimden yas geldi inşallah guzel haberler aliriz ben test yapmiyorum ama cok merak ediyorum catliycam
Desene meraktan catliycazBen sana sonucu söyleyim pozitif çıkacak iğneden dolayı burda herkes test resmini çekip atarken pozitif ama iğne etkisi geçmiş midir diye paylaşırken merak etmiştim bide ben deneyim ddm hemen pozitif çıkmıştı o yüzden yapsanda şuan yanıltıcı olur.bende ara ara sancı geliyo ama saniyelik geri geçiyor bugün sabahta yataktan kalkarken biraz bel ağrım vardı ama aşırı iştahım açıldı başkada biseyim yok
Valla öyle benim taşınma telaşım vardı 5 gün böyle gecti bakalım devamı nasıl geçecekDesene meraktan catliycazhayirlisi olsunda catliyalim
Çatlatma ignesinin etkisi geçmiş benden kocaman negatif çıktı bugün bakalım hayırlısı inşallah pozitife dönerDesene meraktan catliycazhayirlisi olsunda catliyalim
Daha erken ama donebiliyo biliyosun pozitife doner inşallah 14 gun bekle yaaaÇatlatma ignesinin etkisi geçmiş benden kocaman negatif çıktı bugün bakalım hayırlısı inşallah pozitife döner
Çatlatma iğnesi bir süre pozitif gosteriyo idrar testinde benim iğne etkim geçmiş artık 28 ocağa kadar beklicem 28 ocakta gidip test vericemDaha erken ama donebiliyo biliyosun pozitife doner inşallah 14 gun bekle yaaa
Artık hayırlısı deyip beklicez kan verene kadarÇatlatma iğnesi bir süre pozitif gosteriyo idrar testinde benim iğne etkim geçmiş artık 28 ocağa kadar beklicem 28 ocakta gidip test vericem
Kacinci günü catlatma iğnesininÇatlatma ignesinin etkisi geçmiş benden kocaman negatif çıktı bugün bakalım hayırlısı inşallah pozitife döner
Doktorum 4 gün öncesinde iliski onerdi bize aşılamada sperm kalitesi ve yoğunluğu fazla olsun diye 3-5 gün erkek hic bisey yapmamalıArkadaşlar aşılama öncesi cinsel ilişki için size bir kısıtlama kondu mu?
Ama aşılama gününü bilmiyoruz neye göre 3 4 günü ayarlayacağız kiDoktorum 4 gün öncesinde iliski onerdi bize aşılamada sperm kalitesi ve yoğunluğu fazla olsun diye 3-5 gün erkek hic bisey yapmamalı
Başladım ama bu konuda pek konusmadi. Benim de sormak aklıma gelmedi hep işe yetişme telaşım olduğu için. En son gittiğimde 14 mm di gelişen yumurtalar. Bugün tekrar gideceğim. O zaman şu günden sonra diye bugün demesi gerekir.Onu doktorunuz söylüyor işte öncesinde yumurta gelistirici ilac kullaniyorsunuz sonrasinda yumurtalarinizdan en fazla 2 tanesi 18-22 mm boyutuna geldiğinde size 36 saat öncesinden catlatma ignesi veriyor ve sonrasinda aşılama gününüzü söylüyor (bu arada 1 kere kontrole cagiriyor yumurta gelistirici ilaclardan sonra ) sonrasinda asilamayi yapiyor ve aşılama oncesi en fazla 4 -5 gün iliski yok diye soyluyor siz aşılama icin tedaviye baslamadiniz mi bunlarin hepsini doktorunuz söylemesi gerekiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?