Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün bende devlet hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım 3 tane gelişmiş yumurtam vardı. Yapan doktor asistandı ilk deneyimiydi. Gözümün önünde bütün emeklerimin yok olduğunu hissettim
Neden öyle düşünüyorsun benim tek yumurtam vardı devlet Hastanesi'nde oldum her muayne ayrı doktor geliyo asistan aşılamayı da öyle asistan yapiyo taktik aynı herkesin yaptığı moralini bozma bence

Çatlatma ignesinin etkisi kaç gün suruyo acaba iki günde bı ben test yapıp takip ediyorum iğne etkisi kaç gün sürecek diye inşallah ikimizde güzel haber veririz
Igne etkisini bilmiyorum ama tahmini bi kac gundur herhalde bende senin gibiyim fitil progestron sanirim hormonlari degistiriyo göğüslerin sistimi benim aciyo cok kasik agrisi cok nadir az batma halinde oluyo bugun bilmiyorum piskolojik sanirim fazla dusunmekten midem cok kotu oldu kusamadim ama gozlerimden yas geldi inşallah guzel haberler aliriz ben test yapmiyorum ama cok merak ediyorum catliycam

Ben sana sonucu söyleyim pozitif çıkacak iğneden dolayı burda herkes test resmini çekip atarken pozitif ama iğne etkisi geçmiş midir diye paylaşırken merak etmiştim bide ben deneyim ddm hemen pozitif çıkmıştı o yüzden yapsanda şuan yanıltıcı olur.bende ara ara sancı geliyo ama saniyelik geri geçiyor bugün sabahta yataktan kalkarken biraz bel ağrım vardı ama aşırı iştahım açıldı başkada biseyim yok

Desene meraktan catliycaz hayirlisi olsunda catliyalim

En guzeli inşallah pozitif cikar haber verirsin seviniriz haberini bekliyorum

Arkadaşlar aşılama öncesi cinsel ilişki için size bir kısıtlama kondu mu?

Arkadaşlar aşılama öncesi cinsel ilişki için size bir kısıtlama kondu mu?
Doktorum 4 gün öncesinde iliski onerdi bize aşılamada sperm kalitesi ve yoğunluğu fazla olsun diye 3-5 gün erkek hic bisey yapmamalı

Onu doktorunuz söylüyor işte öncesinde yumurta gelistirici ilac kullaniyorsunuz sonrasinda yumurtalarinizdan en fazla 2 tanesi 18-22 mm boyutuna geldiğinde size 36 saat öncesinden catlatma ignesi veriyor ve sonrasinda aşılama gününüzü söylüyor (bu arada 1 kere kontrole cagiriyor yumurta gelistirici ilaclardan sonra ) sonrasinda asilamayi yapiyor ve aşılama oncesi en fazla 4 -5 gün iliski yok diye soyluyor siz aşılama icin tedaviye baslamadiniz mi bunlarin hepsini doktorunuz söylemesi gerekiyor zaten

Başladım ama bu konuda pek konusmadi. Benim de sormak aklıma gelmedi hep işe yetişme telaşım olduğu için. En son gittiğimde 14 mm di gelişen yumurtalar. Bugün tekrar gideceğim. O zaman şu günden sonra diye bugün demesi gerekir.

Kizlar durumlar ne hic ses cikmiyo kimseden sanirim herkez sabirsizlikla bekliyo bende dahil keyifler nasil agri batma sislik neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…