Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar aşılama öncesi cinsel ilişki için size bir kısıtlama kondu mu?
3 yada 4 günluk perhiz oluyo
sperm kalitesinden dolayı bana son yumurta takibinde sordu en son ilişki ne zaman oldu diye aşılama gününe kadar 4 gün oluyosa tamam ilişkiye girme bekle diyo ama 4 günü geçiyorsa bugün ilişkiye girin diyo

Göğüste bişey yok ama sancı girdikçe iki bukl oluyorum 5 saniye sonra hiç olmamış gibi
inşallah tutmustur rahime tutunmasi 6 7 gun suruyomus o gecis sancilar yapiyomus bende oyle sanci yok uzulsemmi sevinsemmi bilemedim

Bana bugün yani cuma ilişki olsun bir daha ptesiye kadar olmasın dedi doktorum

Göğüste bişey yok ama sancı girdikçe iki bukl oluyorum 5 saniye sonra hiç olmamış gibi
Benimde hafif mide bulantısı gibi bisey var ve kasiklarimda aşırı ağrı oluyor ve belim agriyo goguslerde dune kadar sizi vardı ama suan yok stresten valla tutası varsa da tutmicak diye korkuyorum beklemek çok zor ya 9. Günüm bitti bugün

inşallah tutmustur rahime tutunmasi 6 7 gun suruyomus o gecis sancilar yapiyomus bende oyle sanci yok uzulsemmi sevinsemmi bilemedim
Ayy inşallah bende sancı iyi diye biliyorum ama çok muallaktayim sancı geldikçe şükür diyorum bazen ragziyim diyorum belirti göstermeyip pozitif çıkanda var

Ben de bugün görüştüm yarın catlatma ignesi vuracağım. O gün ilişkiye girebilirsin ama sonra pazartesiye kadar girme dedi. Herkesin tarzı farklı ilginç.

Neden stres yapıyorsun akışına bırak bence kendini yıpratma bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah üç gün daha bekle test yap bakalım bı inşallah hayırlı haber verirsin bize

Ben de bugün görüştüm yarın catlatma ignesi vuracağım. O gün ilişkiye girebilirsin ama sonra pazartesiye kadar girme dedi. Herkesin tarzı farklı ilginç.
normali 3-4 gün ilişki bugün olursa 3 gün oluyo oda normal eğer bugünden önce 3 gün varsa 3 te bekleme süresi oluyo 6 olduğu için doktorlar istemiyo

Genellikle oyle yapiyolar catlatma ignesi gunu iliski 36 saat sonra asilama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…