- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 34
3 yada 4 günluk perhiz oluyoArkadaşlar aşılama öncesi cinsel ilişki için size bir kısıtlama kondu mu?
8. Gün oldu bugün ama sık sık sancı giriyo kasıklarıma anlık olarakKacinci günü catlatma iğnesinin
Benim bugün daha sık sancı geliyo ama saniye suruyo kayboluyoKizlar durumlar ne hic ses cikmiyo kimseden sanirim herkez sabirsizlikla bekliyo bende dahilkeyifler nasil agri batma sislik neler var
Bende yok denecek kadar az goguslerim fena fitilden sanirim seninde oylemiBenim bugün daha sık sancı geliyo ama saniye suruyo kayboluyo
Gecmis olsun seninde haberlerini bekliyoruzBenim bir yumurtam 19.5 mm olmuş bugün. yarin çatlatma iğnesi ptesi aşılama olacagim
Göğüste bişey yok ama sancı girdikçe iki bukl oluyorum 5 saniye sonra hiç olmamış gibiBende yok denecek kadar az goguslerim fena fitilden sanirim seninde oylemi
Oohh hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle tekrar konuşuruz inşallahBenim bir yumurtam 19.5 mm olmuş bugün. yarin çatlatma iğnesi ptesi aşılama olacagim
Göğüste bişey yok ama sancı girdikçe iki bukl oluyorum 5 saniye sonra hiç olmamış gibi
Bana bugün yani cuma ilişki olsun bir daha ptesiye kadar olmasın dedi doktorum3 yada 4 günluk perhiz oluyo
sperm kalitesinden dolayı bana son yumurta takibinde sordu en son ilişki ne zaman oldu diye aşılama gününe kadar 4 gün oluyosa tamam ilişkiye girme bekle diyo ama 4 günü geçiyorsa bugün ilişkiye girin diyo
Hayırlısı olsun insallahBenim bir yumurtam 19.5 mm olmuş bugün. yarin çatlatma iğnesi ptesi aşılama olacagim
Benimde hafif mide bulantısı gibi bisey var ve kasiklarimda aşırı ağrı oluyor ve belim agriyo goguslerde dune kadar sizi vardı ama suan yok stresten valla tutası varsa da tutmicak diye korkuyorum beklemek çok zor yaGöğüste bişey yok ama sancı girdikçe iki bukl oluyorum 5 saniye sonra hiç olmamış gibi
Ayy inşallah bende sancı iyi diye biliyorum ama çok muallaktayim sancı geldikçe şükür diyorum bazen ragziyim diyorum belirti göstermeyip pozitif çıkanda varinşallah tutmustur rahime tutunmasi 6 7 gun suruyomus o gecis sancilar yapiyomus bende oyle sanci yok uzulsemmi sevinsemmi bilemedim
Hayirlisi olur inşallahAyy inşallah bende sancı iyi diye biliyorum ama çok muallaktayim sancı geldikçe şükür diyorum bazen ragziyim diyorum belirti göstermeyip pozitif çıkanda var
Ben de bugün görüştüm yarın catlatma ignesi vuracağım. O gün ilişkiye girebilirsin ama sonra pazartesiye kadar girme dedi. Herkesin tarzı farklı ilginç.3 yada 4 günluk perhiz oluyo
sperm kalitesinden dolayı bana son yumurta takibinde sordu en son ilişki ne zaman oldu diye aşılama gününe kadar 4 gün oluyosa tamam ilişkiye girme bekle diyo ama 4 günü geçiyorsa bugün ilişkiye girin diyo
Neden stres yapıyorsun akışına bırak bence kendini yıpratma bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah üç gün daha bekle test yap bakalım bı inşallah hayırlı haber verirsin bizeBenimde hafif mide bulantısı gibi bisey var ve kasiklarimda aşırı ağrı oluyor ve belim agriyo goguslerde dune kadar sizi vardı ama suan yok stresten valla tutası varsa da tutmicak diye korkuyorum beklemek çok zor ya9. Günüm bitti bugün
Evet hemen hemen 4 gün oluyo oda normali zaten 4-5 gün daha sonrasını istemiyor doktorlar sperm yaslaniyo performansı düşüyor diyorlarBana bugün yani cuma ilişki olsun bir daha ptesiye kadar olmasın dedi doktorum
normali 3-4 gün ilişki bugün olursa 3 gün oluyo oda normal eğer bugünden önce 3 gün varsa 3 te bekleme süresi oluyo 6 olduğu için doktorlar istemiyoBen de bugün görüştüm yarın catlatma ignesi vuracağım. O gün ilişkiye girebilirsin ama sonra pazartesiye kadar girme dedi. Herkesin tarzı farklı ilginç.
Genellikle oyle yapiyolar catlatma ignesi gunu iliski 36 saat sonra asilamaBen de bugün görüştüm yarın catlatma ignesi vuracağım. O gün ilişkiye girebilirsin ama sonra pazartesiye kadar girme dedi. Herkesin tarzı farklı ilginç.
Anladım. Ağrıdan ölüyorum. Kendimi piyangodan çeyrek bilet almış gibi hissediyorum. Acaba ne çıkacakGenellikle oyle yapiyolar catlatma ignesi gunu iliski 36 saat sonra asilama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?