• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım bende dün baya regl sancisi çektim ama bugün yok bilmiyorum ya keşke bidaha hiç test yapmasaydım ben yarın direkt kan vereyim diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda senin bata kaç var ❤
bendede regl sancısı var suan :(

kuzu erken gebelıkde bes gun kala pozıtıfı gordum ılk, sonra kasette 3 gun kala gordum. kan 24 cıkmıstı 4 gun kala ıkı gun kala 14 cıktı . uc gun sonra regl olmustum olmam gerekenden bır gun sonra.
sen kan ver bence
Yarin vericem insallah canım valla benim çok karışık ya çatlamayın 8. Günü kaset testte çıkması garip gelmişti hepimize sonra boyle biseyler oldu valla ne oldu anlamadım 🤐

Çok teşekkür ederim canım bende dün baya regl sancisi çektim ama bugün yok bilmiyorum ya keşke bidaha hiç test yapmasaydım ben yarın direkt kan vereyim diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda senin bata kaç var ❤
bat çok karmaşık benim, yasmin kullanıyordum bıraktım alışamayınca. aralık 20-21 gibi sanırım son adetimin başlangıcıydı. 16-17 ocak bat olarak hesaplıyorum ama emin değilim.:110: işten çıkıp test alamam akşam ancak, yarın sabahta yapsam erken mi olur hala emin değilim

bat çok karmaşık benim, yasmin kullanıyordum bıraktım alışamayınca. aralık 20-21 gibi sanırım son adetimin başlangıcıydı. 16-17 ocak bat olarak hesaplıyorum ama emin değilim.:110: işten çıkıp test alamam akşam ancak, yarın sabahta yapsam erken mi olur hala emin değilim
Valla erken yapmak da hiç iyi değilmiş tecrube ettim bu ay bence çok erken yapma canım ❤

Merhaba kızlar, ben bugün bebeği gördüm, kalp atışını da duydum. Mayıs ayı lanetini bozuyorum. Mayıs ve öncesinden beri deneyen arkadaslarım, darısı en kısa zamanda sizlerin. Eylül annesi olarak hepinizi bekliyorum 🤗🤗
Çok sevindim sağlıkla al kucağına darısı bize hayırlısıyla inşallah 🙏

Merhaba kızlar, ben bugün bebeği gördüm, kalp atışını da duydum. Mayıs ayı lanetini bozuyorum. Mayıs ve öncesinden beri deneyen arkadaslarım, darısı en kısa zamanda sizlerin. Eylül annesi olarak hepinizi bekliyorum 🤗🤗
Ayy ne guzel yaa masallah darisi basimiza insallah saglikla ilerler hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah ❤❤

Allaahhh bagıslasın kuuzm ya bıze de dua et ınasllah

Back
X