• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım

Eklentiler

• 88FB1D44-4763-473E-91DE-61E2BDD67CFA.webp
    88FB1D44-4763-473E-91DE-61E2BDD67CFA.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 90
  • 98EB49F3-101C-4A7B-9C44-3D1458A9A55C.webp
    98EB49F3-101C-4A7B-9C44-3D1458A9A55C.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 91
  • E97C1AC6-B060-4E02-84AF-06C4807859AE.webp
    E97C1AC6-B060-4E02-84AF-06C4807859AE.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 83
  • BD79B473-A94E-4F59-B160-646EF72D4D59.webp
    BD79B473-A94E-4F59-B160-646EF72D4D59.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 073E6F0A-AB2F-41E2-9AB7-5D288BE5EABC.webp
    073E6F0A-AB2F-41E2-9AB7-5D288BE5EABC.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 87
Zor biliyorum canım ama takmamaya çalış. Bende senin gibi 2020 Ekimden beri deniyorum. Ama 3 aydır doktor tedavisiyle görüyorum. Ben ilk gittiğimde doktorum beni o kadar rahatlattı ki bak şükret her ay oluşan bir yumurtamız var kiminde o yumurta olmuyor bile. Rahminde bir problem yok kiminin ki cocugu tutmuyor bile rahminin şekli bozuk oluyor. Bunlarla uğraşmayacaksın en azından bir iğne bir hap yada aşılama bir şekilde halletcez diyor. O kadar rahatlattı ki beni bence şükredelim halimize evet hepimiz istiyoruz bebeğimiz olsun artık kucaklarımız dolsun diye ben artık Allah bekletiyorsa güzelleştireceği için bekletiyordur diyorum kendime inanın bu zamanlar geçtiğinde meleklerimizi büyütürken kaç yıldır olmuyor ne uğraşlar ne üzüntüler yaşadık hatırlamıycaz bile. Sadece güzel günlerin geleceğine inanalım🙏🏻
İnşallah canım aynı şeyleri doktorum da bana söylüyor insan kısa sureli rahatlıyor ama sonrası hüsran ☹️ benim kotu tecrubem dış gebelikti o gebeligimi öğrendiğimde nasıl sevinmiştim hemen kan verdim havalarda uçuyordum 2 gün sonra değerlerden sağlıksız olabileceğini öğrendim ve öyle de oldu çok büyük bir yıkım oldu, bu kez pozitif gördüğümde hic sevinemedim tuhaf bi duygu karmaşası oldu inanamadım korktum kan testine bile gidemedim kotu bir şey duyarim diye ki zaten yine husran.. en kötüsü de bu hayat benim elimden sevincimi almış o heyecanım bitmiş ne diyelim buna da şükür diyorum Allah kolay yoldan hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize

Ama kaç gündür pikte buuuu kafam karıştı gerçi ilk 5 dakika silik oluyordu birkaçı acaba beklediği için mi koyulaştı
Benim de iki gün üst üst yumurtlamam oldu pazar günü çatladı bu arada ikimizin bat günü de aynı kaç gün böyle pik bugün daha koyu ama

erken gebelık geldı sımdı yapcam umarım cıkar cızgı kuzum, bu eskı test durdukca koyulasmıs
Benim dün akşam normal testte öyle oldu üzerine başka normal testim vardı yaptım olmadı sabah erken gebelik yaptım eşimde bende ikinci çizgi gördük yada öyle düşündük bende testin içini çıkarttım arttım hayal çizgisini görüyorum yine diye 😊

kuzum banada bir kadın doktor 6ay once oyle demıstı ee yumurtan var nıye sana hap verıyım vs. dedı, sonra baska bır doktorla ıkı asılama denedık bende 30um. ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu. ıkıncısı negatıf.
suan kendımız denıyoruz bakalım nasıp.
ya ıste bazen ne yaparsan yap vaktı degılse olmuyor bızde 2seneyı gectı.
doktorlarda degısık
Gerçekten çok degisik alışmışlar daha kotulerini gördüklerinden bizim gibi normal olanlara da ya ne çok telaş yapıyor diyorlardir ne hissettigimizi bilmiyorlar ki, bi doktor da ne yapcan bu devirde çocuk yapip demişti mesela bana asla anlamiyorlar gynopol diye bir ilaç almamı söyledi gönderdi beni düşün ağlıyorum karşısında bana diyor ki bunu 3 ay kullanabilirsin

Benim 8gunum iğne de ve hala kasık ağrılarım devam ediyo. Şansa bide grip oldum öksürüp duruyorum. Eşime diyorum bu ayda öksürmekten tutmıcak 😂
Tesadüf mü bilmem,ben grip oldum igne vuruldugumda ve cok kötüydüm. İlacta kullanamam dedim sansima enfeksiyon olacak vücudum bu ayda olmucak neyse aman dedim ve hamileyim🙈
Kafadan atmak insani aşırı rahatlatiyor

Silik çizgiler ♥️ben 😂😂😂
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.
yeni test mi bu resmen ikinci cizgi var erken gebelik yap canım bence daha net çıkacak onda

Valla biz eşimle hayalet değil de artık hayal çizgisimi görüyoruz diye testi çıkarttık öyle baktık markasında beyaz kagıt vardı emin olmak için onun arkasını çevirdim yine görünüyordu falan bakalım
Var var allahın izni ile görünüyor

Back
X