• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım 🥲
Çok net çıkmış ama ne zaman çıktığı da önemli. Benim de öyle olmuştu çok geç çıkmıştı kuruma çizgisiydi. Negatif olmuştu yani. hamileyken de hemen çizgi belirmişti. Maalesef kuruma çizgileri olabiliyor 😔

Ya evet genellikle öyle oluyor zaten bugğn bitmek üzere bitti sayılır adet ama Neptün arkadaşımızın dediği olay kafama yattı temeli sağlam olmayan bi duvar inşa etmek gibi. Acaba adet bitince mi başlamk daha doğru olurdu estrofem için onu merak ediyorum
5 mm ve altında başlamak daha iyi bildiğim içini ferah tut kaç yıllık drlar emeklerinizi harcamazlar

Merhaba bende çok rahatsız olurum normalde speculumdan. Ama korkmayın sürdükleri o jeller o kadar belirsiz hale getiriyor ki müdahaleyi ben hiç bişet anlamadım bide bi sıvı gibi bişet dökmüşler oda sanırım hani hem dezenfekte içinmiş emin olmasam da. Ama hiç bişet hissetmedim inanın hiç bişet olmuyor. Benimde çok fazla hassasiyetim var bu konuda o yüzden yazmak istedim 😇
Yaa hadi inşallah🙏

Kızlar panik atağım geldi geliyor bana biraz destek verin lütfen
İlk tüp bebek denemem
Pazartesi Opuya bile sorunsuz girdim çünkü anestezi alacağımı biliyordum.
Yarın transferim var ve şimdiden soğuk terler atıyorum
Bende speculum fobisi var, smear bile aldıramıyordum kaç kez çataldan kalktığımı bilirim sırf bu korku yüzünden.
Bugün doktoruma anestezi verin dedim ama taraftar değil .

Transfer olanlar moral motivasyon ve tecrübelerinizi bekliyorum speculum ve kateter çok can yakıyor mu?

O esnada refleks ile kalkıp embriyoyu yerleştirememelerinden çok korkuyorum😿
Bence anestezi verilmeli imkansız değil ki trasferin atesteziyle olan var yok degil

Ben hiç hamile olmadım o yüzden de bilmiyorum belirtileri belirtiyse de anlamıyorum ilaçlardandır diyorum. Takıldığım şey akıntım yok o yüzden panikliyorum 🥹
Panikleme hiç canım kişiden kişiye değişir oda.
Tüp bebekle hamile kalmış olsaydın daha önce az çok bilirdin belirtileri tahmin ederdin. Sakince bekle belirti aramamak en güzeli🥰

Bende son dakikaya kadar gidecekmiş gibi konuşup son dakika önrmli bir durum olmuş gibi yapmayı planladım ama o durumu bulamıyoeum. Hastalık olarakda söylemek istemiyırum ama tek aklıma gelen kayınvalidem hastalanmış 🥲🥲
Yine bi kayınvalide vakası 🤓 kayınvalidesini seven ne çok arkadaş varmış 🤪🤪

Transferin şimdiden hayırlı olsun darısı başıma 🤩 Bende genelde 6-8 arası yumurta oluyordu. Sanırım yine aynı olur taze yapıcaz diyorlar çünkü. Bir de merak ettiğim şey gonapeptly kullanırken erken mi regl oldun yoksa geciktirdi mi?
2 gün ileri attı ama benim hep öyle oluyo

Kızlar 25inde nasipse donmuş transferim var ama transfer öncesi estrofem ve prednol vs tshımı yulseltmiş. 2den 4.33 e yukselmiş. Tsh yuksek olup transferi tutan varmı

Çok korkuyorum emek sonuçta maddi manevi. Tsh yuksekliği embriyo tut unmasını engellemez inşallah. 😪 Çok üzgünüm.

Merhaba kızlar Ankara'da yaşıyorum . 2019 yılında Hakan Turan hocam ile sürece başladık. 15 Ocak 2019 da transferim yapıldı .ilk gebeliğim sağlıklı gebelik elde ettik .yavrumu 06 Ekim 2019 da kucağıma aldım bana bir hediye idi resmen. Benim doğum günüm olan 05 ekimden bir gün sonra doğdu paşam 🙏 oğlumuz büyüdü. Bizi bekleyen dondurulmus embiryolarimiz var . Süreci daha fazla uzatmadan gene hakan hocam ile tedaviye başladık.3 ocakta adet oldum .hemen günde 3 defa olmak üzere estrofeme ve elenatele başladık. Kan kontrollerim yapıldı. Rahim kalinligim şuan iyi durumda pazar gününden beri 3 tane estrofem 3 tane progestan elenatel ve oksapar iğne kullanıyorum. Bu günü 12.30 da transferim oldu.İki embiryo transefer edilecek .oglumdada iki transferden biri tutmuştu. Hedef çift gebelik değil ama sağlıklı gebelik elde etmek umarım .oğlumda olduğu gibi ilk transferde sağlıklı gebelik elde ederim . 31 ocakta kan testi verecem.idrar tahlili benim travmam o yüzden idrar tahlili vermeyecem.. transefer sonrası 45 dakika dinlendim.ama nekadar deneyimli olsamda unutmuşum .birde hocam bir önceki transeferimde kullandirmadigi ilaçları yazmış .proluton 3 adet yazmış 3 gün arayla vurulcam. Nasıl bir iğne etkisi nedir bilmiyorum .birde prednol 5 gün kullanıp daha kullanmayacam.diger ilaçlarına da devam edecem.belki çok erken ama kasıklarımda bir ağrı var.umarım hepimiz sağlıklı güzel haberler alırız

Back
X