- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.381
oooo çok hızlısın beybiiSen yaz demeden önce yazmıştım kan sonucu pozitif gelincesonra değiştirip araya ekledim seni en başından beri bizleydin sonuçta olsun
Yaa inşallah AllahımGeçen gün benm de o aklıma geldi biliyomusun komşularin hep hamile sanada vacip oldu gibi
Bu haberi bekliyoduk tabiki hızlı olucamoooo çok hızlısın beybii
Ay benide eklemissin heycanlandim bı an görünce benm testim bugün böyle çıktı. Kan sonucumda iyi çıkar inşallahBu haberi bekliyoduk tabiki hızlı olucam
bende hava aymadan 7 de kalktım hemen hastaneye.Bu haberi bekliyoduk tabiki hızlı olucam
Canım progestani nasil aliyosun vajina mi ağızdan miİnşallah kuzum
Dün başladım canım iğne ye fitle
çok güzel çıkmış benim 7. gün flaşla resim çekince görünüyorduAy benide eklemissin heycanlandim bı an görünce benm testim bugün böyle çıktı. Kan sonucumda iyi çıkar inşallah
Eki Görüntüle 3195035
Sonuç ne?Kuzum ne çıkmışbende hava aymadan 7 de kalktım hemen hastaneye.
kan alan kıza dedim nöbetiniz bitmeden hemen makinaya koyun hemen çıksın erkenden geldim buraya bak dedim
2 saate çıkar ben koyarım dedi. e nabıza hala düşmedi hastanenin sayfasında ekran hazır olsun diye 50 dk sonra açtım bi baktım baktım çıkmış.
çıkar canım kan günün bile gelmiş olması lazım seninKızlar 10 ocak transferimdi 5.gün embriyosu. Bugün iğnem var kan testi yapsam çıkar mı sizce. Bu arada yirmilik dişim apse yaptı kaç gündür yanağım davul gibi inşallah bu süreçte bana bir zararı olmamıştır
Benm ne var ne yok idrara karısiyor galibaçok güzel çıkmış benim 7. gün flaşla resim çekince görünüyordu
1336 çıktı canımSonuç ne?Kuzum ne çıkmış
MaşallahAy benide eklemissin heycanlandim bı an görünce benm testim bugün böyle çıktı. Kan sonucumda iyi çıkar inşallah
Eki Görüntüle 3195035
Doktorum salı günü yani 14. Gün gel dedi şaşırmıştım bende anlam veremedim.çıkar canım kan günün bile gelmiş olması lazım senin
Süper ya hızlıda öğrenmişsinbende hava aymadan 7 de kalktım hemen hastaneye.
kan alan kıza dedim nöbetiniz bitmeden hemen makinaya koyun hemen çıksın erkenden geldim buraya bak dedim
2 saate çıkar ben koyarım dedi. e nabıza hala düşmedi hastanenin sayfasında ekran hazır olsun diye 50 dk sonra açtım bi baktım baktım çıkmış.
Benm dişim sizliyor şu sıra. Talihsizlik olmuş inşallah geçer çıkar baya olmuş kan testine canmKızlar 10 ocak transferimdi 5.gün embriyosu. Bugün iğnem var kan testi yapsam çıkar mı sizce. Bu arada yirmilik dişim apse yaptı kaç gündür yanağım davul gibi inşallah bu süreçte bana bir zararı olmamıştır
Vajinal canım tüm tedavilerimde öyle aldım benCanım progestani nasil aliyosun vajina mi ağızdan mi
Ooo genelde 10 yada 12. Gün çağırıyorlarDoktorum salı günü yani 14. Gün gel dedi şaşırmıştım bende anlam veremedim.
Beklesen 2 gün daha öyle yapsan canım belki yanılır filanKızlar 10 ocak transferimdi 5.gün embriyosu. Bugün iğnem var kan testi yapsam çıkar mı sizce. Bu arada yirmilik dişim apse yaptı kaç gündür yanağım davul gibi inşallah bu süreçte bana bir zararı olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?