• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim 🥰

Yok canım dondurulmuş transfer sadece estrofem ve progestan kullanıyorum yarın yapıcaktım ama dayanamadım 😂

Bak aslında şöyle negatif gördüğünde diyosun ki aman zaten çok erken çıkmaz 😂

Evet canım pazartesi oldum
Doğru canım haklisin 💕 çok sevindim adına gerçekten, 5.gun embriyosu değil mi?

Doğru canım haklisin 💕 çok sevindim adına gerçekten, 5.gun embriyosu değil mi?
Evet canım 5.gün embriyosu çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin 🤲
Belli hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese sağlıkla versin 🤲
Yaa ayni gün transfer olmuştuk 😁🙈 bende gaza geldim yapsam mi 😂 cok sevindim ya bariz gorunuyooo 😍 Allahim hayirlisiyla saglikla ultrasonda gormeyi kucsgina almayi nasip etsin 😘🤲
Allah razı olsun canım benim Aminn hepimiz için amin 🤲
Evet canım görünüyor bugunde anca bu kadar görünür sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim
Amin canım hepimizin ki sağlıkla afiyetle olsun inşallah 🤲 Hepinize çok teşekkür ederim çok güzel kalpleriniz var gerçekten ❤️

Çok üzücü ya anne olmak için madden de manen de ne çileler çekiyoruz. Ben eşimin yanında ağlamamaya güçlü durmaya çalışıyorum ama o eve geldiğinde gözlerimdeki şişliği kızarıklığı hissediyor eskiden daha sosyaldiö bu çocuk sürecine girdikten sonra asosyalleştim o da bunun farkında. O yüzden de evde teste izin vermiyor ne olacaksa kanda bir kez bakrıralım üzüleceksem de ondan sonra üzülürüm bi evde test yap ağla bi kan testi yap ağla tekrar tekrar üzülmek istemiyorum.
Aynen bizdede öyle canim

Evet canım 5.gün embriyosu çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin 🤲

Amin canım hepimizin ki sağlıkla afiyetle olsun inşallah 🤲 Hepinize çok teşekkür ederim çok güzel kalpleriniz var gerçekten ❤️
Canımm m hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben zaten çıkmaz diye 4.gün kaset yapmıştım çok çok ince bşey var gibiydi ama kurumadır dedim üstünde durmadım
5.gün kaset yaptım böyleydi bak
Hemen predictoru yaptım bunu böyle görünce ☺️
Predictor var kuzu ama çok su içtim kalktığımdan Beri 😬
Sen 4.gun görmüş muydun canım

Eklentiler

• E6397D31-939E-4374-A607-FE52BE5F1B51.webp
    E6397D31-939E-4374-A607-FE52BE5F1B51.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 79

Amin canım benimmm, sağlıkla gelsin minnoslarimiz💜

Yaa ayni gün transfer olmuştuk 😁🙈 bende gaza geldim yapsam mi 😂 cok sevindim ya bariz gorunuyooo 😍 Allahim hayirlisiyla saglikla ultrasonda gormeyi kucsgina almayi nasip etsin 😘🤲
He bu arada şimdi yapma en az 5 saat sıvı almadan ve erken gebelik testiyle yap balım şuan değer aşırı düşük tespit çok zor ilk idrarda çıkıyomuş diye okudum burda çıkmazsa modun düşmesin yani eğer ilk idrarı yapmadıysan yapabilirsin 😂

Ben zaten çıkmaz diye 4.gün kaset yapmıştım çok çok ince bşey var gibiydi ama kurumadır dedim üstünde durmadım
5.gün kaset yaptım böyleydi bak
Hemen predictoru yaptım bunu böyle görünce ☺️
5.gun silik Çıkmış kuzu hemde normal gebelik testinde 🥰
Darısı bizlere olsun ❤️🤲

Back
X