- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.661
Fark oldumu predictor le bunun arasında. Bende kasetmi alsam predictormu kararsızım
Canım çok teşekkür ederim.Ayy kuzum çok sevindim hadi hayırlısı bende hala görmedim keseyi kaç haftalık onu da bilmiyorumsen ne kadar sürede gittin görmek için
Canım meraba amin inşallahRabbim sana da nasip etsin inşallah İstersen biraz bekle derim
İnşallah çok teşekkür ederim hepimizeCanım meraba amin inşallahRabbim sana da nasip etsin inşallah İstersen biraz bekle derim
Transfer süresinde belirtin oldu mu? Paylaşabilir misin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaCanım çok teşekkür ederim.7 si transferdi bugün 27si. 20 gün sonrası oluyor.Son adete göre hesaplıyor doktor sen de onu baz alabilirsin.Benim kan değerim yüksek çıkınca böyle çağırdılar.1500 den sonra gözüküyormuş zaten.Sen de gitsen gözükür benden bir gün önce transfersin.
Doğum mu yaptınız hayırlı olsun, Allah bağışKizlar bebisleri aldımama sondayi da yedim su çok içtiğim halde yetmez dedi
Teşekkür ederim, Amin inşallah.Senin gün gelmiş çatmış hadi güzel sonuclara
Ben kullandımHadi ya bu benim söylediğim Gonal ve Ovitrelle de mi ?Kullananlar var mı ?
Ahh keşkeDoğum mu yaptınız hayırlı olsun, Allah bağış
Teşekkür ederim, Amin inşallah.
Çok sevindim tebriklerikiz
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Ne güzel haber
Çift embriyo mu transfer edilmişti
Evet canım benimde 6 sında transfer 13 gün sonra istedi test .Son adet günüm 3 Aralık artık nasıl hesaplaniyorsa bende pek anlamıyorum.Benim kan değerim ilk öğrendiğim zamandı 1000.Ustunde çıktıCanım çok teşekkür ederim.7 si transferdi bugün 27si. 20 gün sonrası oluyor.Son adete göre hesaplıyor doktor sen de onu baz alabilirsin.Benim kan değerim yüksek çıkınca böyle çağırdılar.1500 den sonra gözüküyormuş zaten.Sen de gitsen gözükür benden bir gün önce transfersin.
Canım hayırlı olsun .İnslalah güzel sonuçlarini bekliyoruzAhh keşketransfer oldum canım bugün
İnşallah canım ya artık gün sayma sırası bendeCanım hayırlı olsun .İnslalah güzel sonuçlarini bekliyoruz
Ay evet çok zor kuzum vala beklemek ama az daha sabret net çıkarİnşallah çok teşekkür ederim hepimizeBeklemeye çalışacağım ozaman inşallah yani umuyorum çok zor bu bekleyiş sanki zaman geçmiyor gibi
İnşallahİnşallah canım ya artık gün sayma sırası bende
Biliyorum takipteyim görüyorum yazılanlarıİnşallahkuzum bende sayıyorum bakalım kese için
Ben kullanamadim kaldı ilaçlarım hepBen kullandım
Tamam teşekkürlerAy evet çok zor kuzum vala beklemek ama az daha sabret net çıkarSon 1 2 gün kala bence yap
Rica ederimTamam teşekkürler
Merhaba çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 4.denemem iki adet 3.gün embroysu yerleştirildi test günüm 5 şubat heyecanla bekliyorum hepimizin hakkımda hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim4. Denemem olduğu için 3 tane 6.gün embrıyosu transfer edıldı.10 tane embrıyodan deneye deneye son olarak 4 tane kalmıştı.Diğer denemelerde hep ıkı transferde tek embrıyo tutunmuştu.Bunda kalan embrıyoların hepsını ıstedım.Bırısı zaten düşük kaliteydi onu elediler.Hemşire 3ü de tutarsa zor olur dedi risklerinden bahsetti ama ben risk alıp 3 ünde ısrar ettim.3 ünün birden tutacağını düşünmüyordum.Ya tek ya iki tutar diye düşünüyordum çok şükür ikisi birden tutmuş Doktor deneme sayım çok diye olumlu baktı.Bazen risk almak gerekıyormus.Ikısı transfer edılseydı tek embrıyo kalacaktı.Her denemede aynı zorlukları yasamak ıstemedım.Allah izin verir sağlıklı devam ederse ikiz benim hep hayalimdi İki tane bebek kaybettim Allah belki onların hürmetine bunları kucağıma almayı nasip eder🕊🕊
Neden hamile misin yoksa canımBen kullanamadim kaldı ilaçlarım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?