• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Off kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğne 😔😔 sanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum 😭 en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum. 😔😔
İlk batirdiginizda ileri gitmiyorsa ucunu değiştirip bir yere değdirmeden başka bölgede deneyin ucu körleşirse canıniz acır göbek deliğinden 4 parmak açıklıkla alt bölgeye c şeklinde yapın yapacağınız yeri iki parmağınızla sıkın batırın gitsin 🥰

Seni çok iyi anlıyorum.. İğne fobim var kendime asla vuramıyorum bakamıyorum bile.. Eşim vuruyor iğnelerimi. Başlarda korkarım yapamam dedi ama eczaneye nereye kadar gidebilirim hem haftasonları sıkıntı oluyor. Biraz baskımla yapmaya başladı. Sen bak ne güzel kendinde yapabiliyorsun.. Bi kere batırıp batmağında ucunu değiştir köreliyor çünkü..
Ve zamanla deri sertleştikçe daha zoe giriyor ama pozitif olunca o iğneler hiç gözüne gelmeyecek inan 🌸
O kadar çok denedim ki belkide iğnenin ucu köreldi bide öyle deneyim ucu değiştirerek. Evet evet bende acaba derimi sertleşti dedim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimiz farklı zorluklardan geçiyoruz. Bebek sesleriyle evlerimizi şenlendirsin inşallah ❣️ burda sizle konuşunca bi rahatlama geliyo. Allah hepinizden razı olsun. 💕

İlk batirdiginizda ileri gitmiyorsa ucunu değiştirip bir yere değdirmeden başka bölgede deneyin ucu körleşirse canıniz acır göbek deliğinden 4 parmak açıklıkla alt bölgeye c şeklinde yapın yapacağınız yeri iki parmağınızla sıkın batırın gitsin 🥰
4 parmaktan yanlara doğru vuruyordum. Ama bu sefer fazla canım yandı hatta iğnenin yarısı girdi yarısı girmedi dayanamadım geri çıkardım kendimi tükenmiş gibi hissediyorum 😔

4 parmaktan yanlara doğru vuruyordum. Ama bu sefer fazla canım yandı hatta iğnenin yarısı girdi yarısı girmedi dayanamadım geri çıkardım kendimi tükenmiş gibi hissediyorum 😔
Bir gün sağa bir gün sola vur canım önceki vurduğun yerin üstüne geliyorsa beze oluşur ondan da girmez girmeyince hiç zorlama çıkar ucu at çöpe yenisini tak hızlıca tek hamlede incecik zaten göbeğin alt kısımlarına doğru hergun bir tık aşağı doğru vur YouTube da videolar da var cesaretin artar bak istersen 🥰

Bir gün sağa bir gün sola vur canım önceki vurduğun yerin üstüne geliyorsa beze oluşur ondan da girmez girmeyince hiç zorlama çıkar ucu at çöpe yenisini tak hızlıca tek hamlede incecik zaten göbeğin alt kısımlarına doğru hergun bir tık aşağı doğru vur YouTube da videolar da var cesaretin artar bak istersen 🥰
Öyle yapıyorum bi sağ bi sol ama dediğin gibi uçta zorlanıyorsam direk değiştircem teşekkür ederim birde aşağılara doğru deneyim 🙈

Off kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğne 😔😔 sanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum 😭 en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum. 😔😔
Benimde kanadi maalesef
O zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Vallahi bu iğnelerden bezdim. İnşallah pozitifi görürdüm de bir daha bir daha denemek zorunda kalmam. Canımın sıkıntısına yapamayışıma ağlıyorım kimsede anlamıyo buna ağlanır mı diyolar 😔 napim gücüm tükeniyo artık
Benimde ayni🙁🙁🙁

Eklentiler

• B010E5E5-B3FA-4EF4-8653-E47C5E0BB6C3.webp
    B010E5E5-B3FA-4EF4-8653-E47C5E0BB6C3.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi. Hiç

Aile hekimi bana hiç yazmadı yazamam dedi. Bizim aile hekimi çoğu ilaca yetkim yok diyo eczaxıyada sordum yazamıyomu diye baktı sistemden yok sadece kadın doğum doktorları yazabiliyor dedi. Sizin orda nasıl yazılıyor ya yer yer değişiyormu bu kurallar ne 😅
Eczacı isterse yazar diyor sizin eczacı doktoru bozmamak için öyle dedi bence 😅😅

Back
X