• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Redüksiyonunda cok fazla riskleri var bende cesaret edip yaptramazdım. Enfeksiyon kapabılır diğer bebege zarar verebılır hani ne bilim cok zor bi karar
Cok zor evet canim iste o anki pskolojiyle düsünulmuyor demekki. Bende yapmak istemezdim acikcasi . Cevremde cok gördum boyle coklu cogul gebelik olan ama doktorlar mutlaka alalim diyorlar. Arkadasim yasayinca bu durumu ben anladim iyice gercekten doktorlari dinlemek lazim

Benim çift rahimliydim tek böbrekli doğuştan:) rahimin bir tanesi girişi kapalı 2 diye sevinirken normal rahim 2 ye bölünmüş kaldı elimde yarım rahim 😔 2 histeroskopi yaptı Bülent hoca genişlettik 1 tane bile transfer yapılamıyordu ilk gittiğimde yaşım 39 du 41 yumurta toplandı iyi kalitede 18-19 tane 5. gün embriyosu oluştu ben sadece 9 tane dondurdum bunların hepsi 1.5 yıl önce oldu.ilk histeroskopi olduktan sonra yeterli değil tekrar yapalım dedi tamam dedim ikinciyi oldum her şey güzel giderken estrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etti her bekleme arası 2 ay kötü zamanlardı olmayacak dedim artık sonra rahimde sıvı gördü 0.1 mm embriyolari harcayamam yine iptal dedi ağla ağla mahvoldum derken ocak 16 da çift embriyo transferi oldum tsh için bile 2 altı olsun her şeyi eleyelim dedi çok şükür bugün son kez kan verdim 1005 çıktı beta 2 hafta sonra kalp ve kese için gideceğim.rahim aşısı yapıştırıcı bağışıklık serumu hepsini yaptım hatta serumu 2 haftada 1 alıyorum en büyük şansım evdeyim çalışmıyorum protein taze sebze meyve ağırlıklı besleniyorum asitli içecekler kahve çay tüketmiyorum arada deliriyorum kafeinsiz kahve içiyorum 😂bu şekilde yani Bülent hoca canımın içi o ellerini binlerce kez öperim ne tavsiye ediyorsa yapın derim çoğu kişi bilmeden paragöz ondan bu kadar şey istiyor falan diyor para göz olsaydı sürekli transfer yapar alırdı parasını 1 embriyoyu bile boşa harcamadi 💕🙏
Maşallah canım. Zorlukları aşmışsın. Hayırlı olsun. Canım rahim aşısı nereye oluyor. İğne mi

İlk estrofem kullanırken lekelenme olduğunda günde 1 ile başlayıp 4 e çıkmıştı uzun protokol lekelenme iptal.ikinci sıvı olduğunda yine 1 ile başlayıp kısa protokol uygulandı 3 ile bitti sıvı oldu iptal .bunda 0.5 ile başladım 1.5 ile devam ediyorum transfere 5 gün kala progesteron hormonuna başlamadan bakıldı e2 ve progesteron e2 düşük dedi vajinal sabah 1 akşam 1 ilave verdi hala devam ediyorum
Banada 0.5 ile başlancak mı ne denildi o zamanda herkesin e2 degerı dusuyo sanırım vajinal verılıyo bu defada 😌 ben 2 ile başladım 3 sonra 4 oldu sıvı birikmiş işte.. bakalım artık hayırlısı. Bagısıklığı baskıladılar mı?

Canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almak nasip etsin uzun bir yol geçmiş ama sonunda minicik eller var inşallah ❤️❤️ çok şükür benimde yolum ikinci seferde Bülent hocayla kesisti yeni histeroskopi oldum onda bu adetten sonra transfer olacağım Allah nasip ederse ben de çok memnunum kendisinden❤️
Toplam kaç lira tutuyor canım histereoskopi ve tedavi

Cok zor evet canim iste o anki pskolojiyle düsünulmuyor demekki. Bende yapmak istemezdim acikcasi . Cevremde cok gördum boyle coklu cogul gebelik olan ama doktorlar mutlaka alalim diyorlar. Arkadasim yasayinca bu durumu ben anladim iyice gercekten doktorlari dinlemek lazim
Ama canım redüksiyondada hepsinin yine ölme olasılığı var Allah korusun ayyy cok zor seyler aman aman bende 2 adet koysurmak istıyorum ama bazı rahımler taşıyamıyo ya da besleyemıyo 2 tane korkuyorum da bilmiyorum kafam karısık

Bende ayni canim arkafasimi ikna edemedik daha once bir suru düşüğü olunca dediki inat ettim dogurcam ama düsünemedi
Bazı şeyleri önceden bilmek mümkün değil eğer sonlandırsaydı belkide o bitane bile kalmıcaktı Allah ta onu öyle imtihan etti bence kim bilir başına gelmeden bilemez insan rabbim yardımcısı olsun

Maşallah canım. Zorlukları aşmışsın. Hayırlı olsun. Canım rahim aşısı nereye oluyor. İğne mi
Teşekkür ederim Allah hepinize göstersin 💕🙏Rahim içine transferden 5 gün önce progesteron hormonuna başlamadan neupogendi benimkinin adı

Banada 0.5 ile başlancak mı ne denildi o zamanda herkesin e2 degerı dusuyo sanırım vajinal verılıyo bu defada 😌 ben 2 ile başladım 3 sonra 4 oldu sıvı birikmiş işte.. bakalım artık hayırlısı. Bagısıklığı baskıladılar mı?
Prograf:) o da transferden 2 gün önce sabah 1 akşam 1 hala devam ediyorum vajinal verdiğinde baya baya yükseltti benim değeri inşallah hayırlı olur bu defa tedavin 🙏💕

ben estrofemim bitmeye yakın annem, kız kardeşim adına yazdırdım hatta progestan bile. devlet 1*1 kullanmayı ödüyor ben 3*1 kullanıyorum. yazdırabildiğim bütün ilaçları bu şekilde yapacağım.

Hadi hersey yolunda gitsin insallah ikiz annesi benim yegenler tek yumurta ikizi o kadar güzelki sende tadicalsin o duyguyu insallah rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri nasip etsin. Hele birde tek yumurta olursaaaa allahh ayni anda saniyeler icinde tekmeliyorlar yengem öyle diyordu .❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍 valla kendim olmus kadar cook sevindim
Ayyy kuzum çok saol rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin inşallah 🙏 bunu canı gönülden istiyorum ve diliyorum bütün burada yaptıracak ve yaptıran herkese inslalah nasip olur♥️🤲Benimki çift yumurta ikiziymis doktor öyle dedi .Vala sanırım benimkininde bir tanesi geriden gelicek gibi duruyor 😉Birinin kalp atışı hızlı güzeldi diğeri nazik yavaş yavaş atıyordu

Gittim canım değerim yükselmiş tekrar kan vermene gerek yok dedi dr sana ne dedii ikizler orada mı
Hadi gözün aydın canım benim😘bende bı kere verdim sonra dayanamadım 1 hafta geçmişti yükseldimi alcaldı mı diye tekrar. Verdim çok şükür çok iyi çıktı.Bende gittim canım muayene oldum çok şükür bir sıkıntı yok hem keseyi gördük hem kalp atışını çok şükür duyduk .Evet ikizler burda vala şaşırdık baya beklemiyorduk hemen özellikle kalp atışını duymayı hemen çok sevindik minikler supriz yaptılar vala 😘😘 Pazartesi kontrole çağırdı tekrar

Yaa hayırlı olsun canım maşallah🧿 kaç haftalık çıktın ikisinin kesesi de iyi durumda mıydı? Benimkilerin biri küçük dedi ya doktor o yuzden soruyorum.Cuma günü kalp atışı için gidicez ama bugün lekelenmem geldi biraz endişelendim cuma gününü bekliyorum🙏🏻 Senin adına çok sevindim🌸
Canım benim teşekkür ederim 🙏🌸❤️ 5+5 dedi doktor 6 haftaya yakın şu an için bir sorun yok dedi kese iki kese gördü ikiz dedi kalp atışını da gördük çok şükür.Biri hızlı biri yavaştı ama duyduk.Su an için erken ama pazartesi tekrar çağırdı daha net olur dedi.korkma bende korkmuştum normalmiş canım canıni sıkma seninki kaç haftalik

Bizim de elimizde ki son embriyo tutmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz da ondan sordum🥰
Başarı elde etmene cok sevindim😍
İstanbulda olsam ona da gitmeyi düşünürdüm canım ama cem çelik çok met ediliyor orda zaten ist da Bülent hoca cem hoca bitane daha var bahçecide bu 3 Dr çok ünlü ist da

İstanbulda olsam ona da gitmeyi düşünürdüm canım ama cem çelik çok met ediliyor orda zaten ist da Bülent hoca cem hoca bitane daha var bahçecide bu 3 Dr çok ünlü ist da
Aman aman cem çelik deme😂
Benim 4 senem onda gecti bahcecide 3 transfer 2 opu oldum detaya girmicem ama bidaha tövbe

Back
X