• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi 😳
Sonra b-hcg istedi. Bu saate kadar babasiyla öldük öldük dirildik.
Cok şükür beta güzel artmis. Özelde ki doktora yarin gidecegiz.
Daha önce ki gebeligimde 19.günde vajinal usg de anca görüldü, devlette de 21.günde karindan anca göründü.
Bugün transferin 17.günü. Karından zor görünmesi ve düzensiz denmesi normal mi ya ☹️
İvf dr.daha çok küçük karindan görünmesi zor dedi. E ama benim ki göründü, düzensiz dendi. Cihaz kalitesizligi olabilir mi bi şey diyin 🥺
Keşke özele gitseydiniz canım ilk muayenele cok önemli.
Devletin cihazı cok eski oluyor belki onunla alakalıdır belki alttan bakmadığı için öyle göründü

Keşke özele gitseydiniz canım ilk muayenele cok önemli.
Devletin cihazı cok eski oluyor belki onunla alakalıdır belki alttan bakmadığı için öyle göründü
Yarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.

Kızlar size bir sorum olacak , benim ilk tüp bebek denemem negatifti, simdi yarın inşallah ikinci transferim olacak ama doktor diyor ki 30 yaşından bile küçük olduğun icin 1 embriyo transfer edicem kanunen de yasak zaten diyor eğerki negatif olursa 3. Transfer de 2 embriyo hakkın var diyor böyle mi oluyor her yerde
Evet öyle oluyor 35 yaş üstü ya da iki başarısız deneme. Olursa çift embriyo transferi yapılıyor sadece

Yarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.
Aslında kanı da özel de verseydin hem daha çabuk çıkar hem de bu duruma maruz kalmazdın tek bir doktorun yorum yapması daha doğru olur ilk etapta. İlk önce özelde muayene olup sonra bir de devlette baktırsan ve sıkıntılı deşeler o zmn devletin cihazları sıkıntılı ve eski diyebilirdin kolaylıkla şimdi kendi kendini üzmüş oldun ben biraz hatalı buldum açıkçası doktorunla devam etmek daha önemli ama olurda bir sıkıntı görürse teyit amaçlı başka doktorlara da sorulur tabi ki

Arkadaşlar merhaba bir güzel haber de benden🥰 7 ocak transfer, 3 tane 6.gün embriyosu bugün 12.günümdü sabah kan verdim değerim 700 çıktı 😍 çok şükür dileyen herkese nasip olsun inşallah tek dileğim sağlıklı bir şekilde sürecin devam etmesi🙏🏻
Hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin🥰

Belirti var mıydı peki canim senin.
Evet koku hassasiyetim çok fazlaydı göğüslerim kocaman patlayacak gibi olmuştu 8. Gün akşamı adet olacak gibi ağrım olmuştu adetime denk gelmişti ama olmadım 9. Günün akşamı test yaptım ve bu şekilde öğrendim
6B12EB96-4BB5-4A65-97E9-EC3266407394.webp

Back
X