• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-17-23-50-31-00.webp
    Screenshot_2023-01-17-23-50-31-00.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 82
Baktım baktım da daha geçen de 1006.11 yazdın sonra bir sıfır fazla attım pardon dedin sonra 100.6,11 yazmaya başladın😂
Aynen orda karıştı 🤗Heyecandan ne yazdım bilemedim 🤗 Yüksek çıktı çok şükür ama başka zaten kan testi yaptırmadım doktor gerek yok dedi 2 hafta sonra kontrol dedi

İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım 🥲
Sonucun ne oldu canım.

Kese kalp bir bakılır ama kalp görünmeyebilir erken olduğundan dediler kese daha erkende görünüyo ama geç olunca bebekte görünüyo ya o yüzden böyle umarım kese kalp ikiside görünür 🙏
Kalp atışı da duyulursa iyimis vakit
Bir an önce ailelerimize söylemek istiyoruz
Kalp atışı sonrası
Gerçi daha kan vermedim ama olsun 🤣 ben plan yapıyorum

Estrofemi yazdirabiliyosun canım ben yazdiriyorum 🤗Ama evet parayla alınca pahalı 200 oldu yani hemen hemen fiyatı .Bende İstanbul'dayım bakalım bütün eczanelere soruyorum bazen yazdırıp bazen parayla alıyorum artık
Yazdırmıştım ama eczane sisteme günde 1 girmiş. O yüzden şuan yazdırsamda alamıyorum hep parayla aldım. 200 mü oldu 😱😱 geçen hafta 160 tan aldım eyvaaah

Kızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda

Back
X