• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Rahim duvarınız tam dökülmeden estrofeme başlarsanız temeli sağlam olmayan bir duvar yaparsınız dolayısıyla dökülür yani yapay olarak oluşturulan kalınlaşma dökülür.Oncesinde zoladex ya da lucrin gibi baskılayıcı iğne olursanız adet zaten olmazsınız olursanız da rahim tam incelmeden ilaca başlandığı içindir ya da estrofem kullanırken herhangi bir leke nokta şeklinde bile olsa olmamalıdır olursa yine riskli rahim duvarınız olur dökülür normal şartlarda adet olamazsiniz ilacınızın dozu estrofemin yani fazla gelmiştir
Yok canım bahsettiğin iğneleri vurulmadım hiç. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız 💜

Estrofem bana 10. Haftaya kadar dedi canım 😬
Sende hiç yan etkisi oldu mu canım bu ilacın 🥰
Bende transferin ilk gününden 3-4 gününe kadar içiyorum ☺️
Ben de Cookiie Cookiie 'den duydum sağolsun iyi akıl verdi doktor da onayladı şimdiden başla dedi çok faydalı gerçekten sarmısak da ekleyip şifa çorbası yapıyorum canım 😂😂
Et suyu ılık suyu yararlı bende öyle duymuştum ama hiç icmedim 😌😘
Doktoruna bi sor da bebişe faydaylıysa iç sen de canım bol bol 😍
İlik suyu çok faydalı annem hep çorbalarıma kattı 🥰 mutlaka tüketin bağışıklığı güçlü tutmak lazım 😅
Yaa cidden çok faydalı hem sağlığa hem de tutunmaya da katkısı var galbaa 😊bol bol içicem şimdiden başladım çok heyecanlı süreçmiş ya şimdiden bu telaş tatlı heyecan varsa pozitif alınca düşünemiyorum o mutluluğu 😍😍

Yok canım bahsettiğin iğneleri vurulmadım hiç. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız 💜
İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız maddi manevi çok emek veriyoruz ben bir arkadaş tavsiyesi olarak gününüzde yine kan verin ilaçları kafanıza göre bırakmayın 12. gün 20-30 betalarda tutan arkadaşım oldu burada 💕

Kızlar benm testim silik çıktı inşallah kan testine hayırlısıyla gideriz bekleyen isteyen bende dahil tüm arkadaşlar istedikleri sonuçlara varır gönlüne göre olur canı gonulden diliyorum herkesin olmasını 🤗🤗b
Böyle yazdığım gibi nötr olmadı herşey tabi ama öyle farzedelim :KK70:
Ben anca bukadar dayanabildim 😂🙈
Ayy hayırlı olsun canım tebrik ederim seni inşallah kandada görebilirsin 🥰

İnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏 mübarek cuma günü herkesin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 🤲🤗😘
İnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏 mübarek cuma günü herkesin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 🤲🤗😘
Ne güzel yazmışsın. Amin inşallah herkese 😍❤️

Ben de Cookiie Cookiie 'den duydum sağolsun iyi akıl verdi doktor da onayladı şimdiden başla dedi çok faydalı gerçekten sarmısak da ekleyip şifa çorbası yapıyorum canım 😂😂

Yaa cidden çok faydalı hem sağlığa hem de tutunmaya da katkısı var galbaa 😊bol bol içicem şimdiden başladım çok heyecanlı süreçmiş ya şimdiden bu telaş tatlı heyecan varsa pozitif alınca düşünemiyorum o mutluluğu 😍😍

Ne güzel yazmışsın. Amin inşallah herkese 😍❤️
Aminnnnnnnnnnn 🤲🌸❤️ inşallah

İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız maddi manevi çok emek veriyoruz ben bir arkadaş tavsiyesi olarak gününüzde yine kan verin ilaçları kafanıza göre bırakmayın 12. gün 20-30 betalarda tutan arkadaşım oldu burada 💕
Benim bugün 7. Günüm pazar gününe kadar bekleyeceğim canım evlilik yıldönümümüz hem o gün inşallah bize hediye olur 😍

Kizlar nedir o konuyu kaçırdım ben

Back
X