• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Oğlum abi olacak ins arkadaşlar.
Hepinizi tek tek anarak dua edeceğim simdi. Sizlerden de dua beklerim. Dünden bu yana cok üzüldüm stres oldum. Aman siz benim düştüğüm hataya düşmeyin, devlette yada kötü cihazlarda usg çektirmeyin. Klinikte ayna gibi gördük.
Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin. İns sizlerde pozitif haberlerinizle beni sevindirin 🤲🤲🤲
amiiinnnnn, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canımm,
ıkızler dımı? ıkı embryomu transfer edılmıstı ?

Hepinizi tek tek anarak dua edeceğim simdi. Sizlerden de dua beklerim. Dünden bu yana cok üzüldüm stres oldum. Aman siz benim düştüğüm hataya düşmeyin, devlette yada kötü cihazlarda usg çektirmeyin. Klinikte ayna gibi gördük.
Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin. İns sizlerde pozitif haberlerinizle beni sevindirin 🤲🤲🤲
Gözün aydın maşallah sağlıkla büyüsün🧿🥰

🧿 devletin cihazları çok kötü malesef birazda sabırla beklmek gerek sanırım sağlıkla kucağına al inş ☺️

Ay canim vala çok sevindim ♥️😘🙏 darisa bana bende sabırsızlıkla bekliyorum keseyi bakalım bizde ne olucak ne zaman gozukur acaba doktor Ayın 1 de 2 hafta sonra kontrol dedi ama

Yaa gerçektenmi. Ne kadar güzel ya böyle sonuçlar almayı o kadar çok istiyorumki. Bide benim transfer gününü saymazsk o gün 4 günümdü aslında. Belirti olmayınca hep aklıma takıldı. Hala bi öyleyim günler geçmek bilmiyor. Biraz varlığını belli etse rahatlıcam ama
Anlıyorum seni canım ama sabredecegiz elbet sonucu öğreneceğiz inşallah seninde sağlıkla tutunur 🤲

Çok sevindim canm benm sağlıkla devam etsinnnn 🤲🤲

Merhaba hanımlar, çatlatma iğnesinin 11. günü kaset testimde silik çizgi çıktı 12. gün bu çizgi daha koyuydu. sizde gebelik mi idrarla mı alakalı?
Canım rahatlıkla gebelik diyebilirim bugün çatlatma iğnesinin 11.günü idi ben yaptım negatif yani artık etkisi kalmamış seninki gebelikten

Ben sana demedim ki senin ki ikiz kesin diye 🤣
Harika haber 😍
Kul istedi bir Göz Allah verdi iki göz 🤲😍
Evet ya. Kizlar modumu düsürmemek icin oglumla alakali duygularini cok yazmadim ama hep andim biliyorsunuz. Biz 15 ay önce çook yandik. Atesler icinde kavrulduk. O yasadigim günleri Allahim hic bir kuluna yaşatmasin. Cok agır ve zor ve çetin bir imtihandi. 9.yilimizda yasadik bu kaybi. Ama hic isyan etmedik haşa, ne haddimizeydi zaten. Esimde bende teslim olduk Mevlaya. Tek duamiz bu imtihandan gecmek oldu ve bi mükafati olacak ins bu imtihanin dedik. İns Rabbim cennetiyle mükafatlandirir bizi. İns güzel yavrumun kardeslerini saglikla afiyetle kolaylikla kucagimiza aliriz. Bu dünyada hep eksik olacagiz, ahirette tamamlanmak en büyük mükafat olacak bize 🥺🤲

Evet ya. Kizlar modumu düsürmemek icin oglumla alakali duygularini cok yazmadim ama hep andim biliyorsunuz. Biz 15 ay önce çook yandik. Atesler icinde kavrulduk. O yasadigim günleri Allahim hic bir kuluna yaşatmasin. Cok agır ve zor ve çetin bir imtihandi. 9.yilimizda yasadik bu kaybi. Ama hic isyan etmedik haşa, ne haddimizeydi zaten. Esimde bende teslim olduk Mevlaya. Tek duamiz bu imtihandan gecmek oldu ve bi mükafati olacak ins bu imtihanin dedik. İns Rabbim cennetiyle mükafatlandirir bizi. İns güzel yavrumun kardeslerini saglikla afiyetle kolaylikla kucagimiza aliriz. Bu dünyada hep eksik olacagiz, ahirette tamamlanmak en büyük mükafat olacak bize 🥺🤲
Gelen herşey Allah tan canım
Hepsi bir sınav . Bizim tevekkül etmekten başka bişey gelmez elimizden .
Şimdi ikizlerin geliyor ne güzel.sağ salim sağlıkla gelişip doğup büyümek nasip olsun inşallah 🤲senin adına çok sevindim
4. Denemendi

Benimki ondan yüksek gözükür mu acaba ikiside hem kese hem bebek 1 kere yaptım çünkü kan testi doktor daha yapmana gerek yok dedi
Olabilir cnm bnm 14.gün 2041 çıkmıştı tek embriyo transferi oldum sonra keseye göndermişti. İkiz de artış nasıl oluyor tam bilmiyorum sen kaçıncı gün kan vermiştin

Merhaba arkadaşlar
Benim transfer günüm 13 ocak
Bügün doktoruma sordum yarın test yapayım mı diye
Hayır pazartesiden önce yapma çıkmaz üzülürsün boş yere dedi.
Mecburen beklicem
Hiçbir belirtimde yok bu arada😕
Hepimiz için hayırlısıyla olumlu sonuçlarımız olsun inşalah 🙏🏼🙏🏼☺️
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuc bekliyoruz 🌸🙏♥️

Olabilir cnm bnm 14.gün 2041 çıkmıştı tek embriyo transferi oldum sonra keseye göndermişti. İkiz de artış nasıl oluyor tam bilmiyorum sen kaçıncı gün kan vermiştin
Benim 13 gün kan günümdu ben 12 gün gecesi yaptım pozitif çıktı.Daha da yapmadım test 2 tane koydular bana tam bende bilmiyorum ama seninki benimkinden yüksek biraz daha

Oluyor canım bende miğde bulantısı baş dönmesi yaptı. Göğüslerde ağrı şişkinlik yapıyor. Birde ara ara algımı bozuyor 🤣🤣 doktorum hepsinin olabileceğini söuledi.
Birde bu ay çok fazla jel gibi akıntım oldu. Burda kızlar östrojenin yaptığını söylemişyi ama geçen doktoruma sordum o ilaç yapar demedi yumurtlamamı oldu acaba diye bakyı oda olmamıştı
O akıntı bende de başladı hatta acaba enflasyon mu dedim ama değil yani benzemiyo demek ki ilaçlardanmış canım daha çok progestanla başladı vücut kendini hamile sanıyo 😂
Bende sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum diğer türlü gitmiyo😂
Sade zaten içilmez çok ağır gelir her çorbaya yemeğe koyucaz artık yeter ki şifa olsun canım 🥰
Kizlar nedir o konuyu kaçırdım ben
Canım cevaplanmış ama olsun ilikli kemik suyundan bahsettim pazartesi transferim var önceden başla dedi doktorum da çok sağlıklıymış 😊

Merhaba arkadaşlar
Benim transfer günüm 13 ocak
Bügün doktoruma sordum yarın test yapayım mı diye
Hayır pazartesiden önce yapma çıkmaz üzülürsün boş yere dedi.
Mecburen beklicem
Hiçbir belirtimde yok bu arada😕
Hepimiz için hayırlısıyla olumlu sonuçlarımız olsun inşalah 🙏🏼🙏🏼☺️
Çıkar da doktor yap demez canim 😊 7 gün olmuş senin yinede bekle ama sabredebiliyorsan

Back
X