- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.181
Evet olabilir canım hayırlısı olsun inşallahKişiden kişiye değişiyor değerler ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir canım hayırlısı olsun inşallahKişiden kişiye değişiyor değerler ama
Belkide öyledir canımO akıntı bende de başladı hatta acaba enflasyon mu dedim ama değil yani benzemiyo demek ki ilaçlardanmış canım daha çok progestanla başladı vücut kendini hamile sanıyo
Sade zaten içilmez çok ağır gelir her çorbaya yemeğe koyucaz artık yeter ki şifa olsun canım
Canım cevaplanmış ama olsun ilikli kemik suyundan bahsettim pazartesi transferim var önceden başla dedi doktorum da çok sağlıklıymış![]()
Bende zaten yeterince stresliyimÇıkar da doktor yap demez canim7 gün olmuş senin yinede bekle ama sabredebiliyorsan
Aynen beklemek daha iyi yapıyorsa en iyisi.Bende zaten yeterince stresliyim
Bekliyim dedim![]()
Başınız sağolsun gönlüne ferahlik versin rabbim. kaybetmek ne demek bende bilirim Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla kucağına al bu sefer canimEvet ya. Kizlar modumu düsürmemek icin oglumla alakali duygularini cok yazmadim ama hep andim biliyorsunuz. Biz 15 ay önce çook yandik. Atesler icinde kavrulduk. O yasadigim günleri Allahim hic bir kuluna yaşatmasin. Cok agır ve zor ve çetin bir imtihandi. 9.yilimizda yasadik bu kaybi. Ama hic isyan etmedik haşa, ne haddimizeydi zaten. Esimde bende teslim olduk Mevlaya. Tek duamiz bu imtihandan gecmek oldu ve bi mükafati olacak ins bu imtihanin dedik. İns Rabbim cennetiyle mükafatlandirir bizi. İns güzel yavrumun kardeslerini saglikla afiyetle kolaylikla kucagimiza aliriz. Bu dünyada hep eksik olacagiz, ahirette tamamlanmak en büyük mükafat olacak bize![]()
Tebrikler canım benim benide dua na eklermisinOğlum abi olacak ins arkadaşlar.
Hepinizi tek tek anarak dua edeceğim simdi. Sizlerden de dua beklerim. Dünden bu yana cok üzüldüm stres oldum. Aman siz benim düştüğüm hataya düşmeyin, devlette yada kötü cihazlarda usg çektirmeyin. Klinikte ayna gibi gördük.
Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin. İns sizlerde pozitif haberlerinizle beni sevindirin![]()
Canım ben adetimin 3. Günü başlattılar estfofeme adetim de hala devam ediyor şuan 5. Gündeyim estrofemi kullananalı3 gün olucak. Bi sıkıntı olur mu ki senceRahim duvarınız tam dökülmeden estrofeme başlarsanız temeli sağlam olmayan bir duvar yaparsınız dolayısıyla dökülür yani yapay olarak oluşturulan kalınlaşma dökülür.Oncesinde zoladex ya da lucrin gibi baskılayıcı iğne olursanız adet zaten olmazsınız olursanız da rahim tam incelmeden ilaca başlandığı içindir ya da estrofem kullanırken herhangi bir leke nokta şeklinde bile olsa olmamalıdır olursa yine riskli rahim duvarınız olur dökülür normal şartlarda adet olamazsiniz ilacınızın dozu estrofemin yani fazla gelmiştir
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinOğlum abi olacak ins arkadaşlar.
Hepinizi tek tek anarak dua edeceğim simdi. Sizlerden de dua beklerim. Dünden bu yana cok üzüldüm stres oldum. Aman siz benim düştüğüm hataya düşmeyin, devlette yada kötü cihazlarda usg çektirmeyin. Klinikte ayna gibi gördük.
Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin. İns sizlerde pozitif haberlerinizle beni sevindirin![]()
Canım benim Rabbim cennetinde buluştursun başın sağolsun Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın sabırlar diliyorum. Evlatlarını sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin yüce RabbimEvet ya. Kizlar modumu düsürmemek icin oglumla alakali duygularini cok yazmadim ama hep andim biliyorsunuz. Biz 15 ay önce çook yandik. Atesler icinde kavrulduk. O yasadigim günleri Allahim hic bir kuluna yaşatmasin. Cok agır ve zor ve çetin bir imtihandi. 9.yilimizda yasadik bu kaybi. Ama hic isyan etmedik haşa, ne haddimizeydi zaten. Esimde bende teslim olduk Mevlaya. Tek duamiz bu imtihandan gecmek oldu ve bi mükafati olacak ins bu imtihanin dedik. İns Rabbim cennetiyle mükafatlandirir bizi. İns güzel yavrumun kardeslerini saglikla afiyetle kolaylikla kucagimiza aliriz. Bu dünyada hep eksik olacagiz, ahirette tamamlanmak en büyük mükafat olacak bize![]()
inşallah öyledir yaa daha öncesinde de 12. günde negatifti benim ama bünyeden bünyeye aydan aya degisiyo diyolar ya ondan umutlanmak da istemiyorum. ama inşallah dediğin gibidir rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsinCanım rahatlıkla gebelik diyebilirim bugün çatlatma iğnesinin 11.günü idi ben yaptım negatif yani artık etkisi kalmamış seninki gebelikten
Yaaa kurban olurum maşallah sağlıcakla gelsinler canım minik hanımlar diyesim geldi niyeyseİki kese gördükkkkkk
![]()
Canım benimde aynı sorun almustu 6 güne kadar akıntı ve adet yoğun devam etti doktor sıkıntı olmaz dedi ve 7 gün olmadı zatenCanım ben adetimin 3. Günü başlattılar estfofeme adetim de hala devam ediyor şuan 5. Gündeyim estrofemi kullananalı3 gün olucak. Bi sıkıntı olur mu ki sence
Ya evet genellikle öyle oluyor zaten bugğn bitmek üzere bitti sayılır adet ama Neptün arkadaşımızın dediği olay kafama yattı temeli sağlam olmayan bi duvar inşa etmek gibi. Acaba adet bitince mi başlamk daha doğru olurdu estrofem için onu merak ediyorumCanım benimde aynı sorun almustu 6 güne kadar akıntı ve adet yoğun devam etti doktor sıkıntı olmaz dedi ve 7 gün olmadı zaten
haklısınn valla,
Allah yardımcımızz olsun,
babam kanser hastası akıllı ılac kullanıyor 3 hafta ılacını bekledı..
ve bu hastalar ıcın ılacları hayati önem taşıyor... çözülemedi bu ilaç krizi
Ama birşey en zayıf olduğu noktada tekrar gelişim gösterebilir bence o yüzden de regl döneminde başlıyor olabilirYa evet genellikle öyle oluyor zaten bugğn bitmek üzere bitti sayılır adet ama Neptün arkadaşımızın dediği olay kafama yattı temeli sağlam olmayan bi duvar inşa etmek gibi. Acaba adet bitince mi başlamk daha doğru olurdu estrofem için onu merak ediyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah gözünüz aydınOğlum abi olacak ins arkadaşlar.
Ooo ona girersen kimsenin doktoru diğerinin yaptığını yapmıyorYa kızlar e2 ölçümünden bahsediyor herkes. Doktorum opudan önce buna bakmadıAçıkcası bazı şeyler baştan savmamı yapılıyor diye korkuyorum sizi okudukça :) transferden önce hangi değerlerinize bakıldı? Bende ona göre doktor istemez ise neden istemediğini sorayım
![]()
Doktorumun ağzından kerpetenle laf alıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar şey okudum forumda hiç birini kullanmadım, folik asit bile kullandırmıyor. İnşallah doğru yoldayımdırOoo ona girersen kimsenin doktoru diğerinin yaptığını yapmıyorkişiye özel galiba