• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Burası niye mavi olmuş ya😢
Neyse☺️
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti🥰
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Ay hadi inşallah kavuşursun yavruna. Ne zaman test günün

Oh çok şükür tek değilmişim. tecrübem olmayınca herşeyden endişe ediyorum vallahi, hep düşün dur 🤔 Rabbim dualarımızı kabul etsin, sesimizi duysun gönlümüzdekini bizlere nasip etsin inşallah 🤲
Aynen tek değilsin 🙂
Aminnnnn sağlıkla gelsin minnoslarimiz 🥳🥰❤️

Burası niye mavi olmuş ya😢
Neyse☺️
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti🥰
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Hayirli olsun, on gün sonra pozitif sonuc olsun sana da bugun transfer olan diger arkadaslara da 🤲
Eee ne zaman test yapiyorsun😂😂

Merhaba 🙋 bende ocak ayında transfer olucam. Kasımda opu oldu. Heyecanla o günü bekliyorım 🙈 yanlız bişey sorucam. Opudan sonraki adetiniz normalden uzun mu sürdü. 11 gündür adetim halada devam ediyo leke halinde. Sizde de böyle bi durum yaşandı mı acaba 😬
Merhabalar. Opudan hemen sonra neden transfer yapmıyorlar, neden bekletiyorlar tam olarak ?

Kızlar dönüş yolunda yatarakmo geldiniz yoksa normalmi ? karamel Latte karamel Latte sev9 sev9 Sevm57 Sevm57
Kuzum ben ön koltuğu yatırdım kısa boylu olduğum için yatak oldu bana 😂
Yani benimkisi 5. gun embriyosu bugun 6. gunuydu transfer oldu ben bikere kimyasal gebelik gecirmistim onu yumurtlamadan sonra 13. Gunde ogrenmistim bu mantikta gidersem haftaya bugun yapsam cikabilir gibi 🤷‍♀️😁
Ben de 4.günden başlasam mı sabah testletine 😂

Back
X