• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben bunda gördüm çizgiyi ama inanamadım tabi o yüzden hemen predictoru yaptım oda bu canım
Fark oldumu predictor le bunun arasında. Bende kasetmi alsam predictormu kararsızım

Eklentiler

• 98E4B8C1-C685-4AC6-8831-F3A5CEE0A21A.webp
    98E4B8C1-C685-4AC6-8831-F3A5CEE0A21A.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 69
Ayy kuzum çok sevindim hadi hayırlısı bende hala görmedim keseyi kaç haftalık onu da bilmiyorum ♥️sen ne kadar sürede gittin görmek için
Canım çok teşekkür ederim.♥️ 7 si transferdi bugün 27si. 20 gün sonrası oluyor.Son adete göre hesaplıyor doktor sen de onu baz alabilirsin.Benim kan değerim yüksek çıkınca böyle çağırdılar.1500 den sonra gözüküyormuş zaten.Sen de gitsen gözükür benden bir gün önce transfersin.☺️

Canım meraba amin inşallah 🤲 Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🙏🌸 İstersen biraz bekle derim
Canım meraba amin inşallah 🤲 Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🙏🌸 İstersen biraz bekle derim
İnşallah çok teşekkür ederim hepimize🤲 Beklemeye çalışacağım ozaman inşallah yani umuyorum çok zor bu bekleyiş sanki zaman geçmiyor gibi

Canım çok teşekkür ederim.♥️ 7 si transferdi bugün 27si. 20 gün sonrası oluyor.Son adete göre hesaplıyor doktor sen de onu baz alabilirsin.Benim kan değerim yüksek çıkınca böyle çağırdılar.1500 den sonra gözüküyormuş zaten.Sen de gitsen gözükür benden bir gün önce transfersin.☺️
Transfer süresinde belirtin oldu mu? Paylaşabilir misin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

Çok sevindim tebrikler 😘ikiz
Hayırlı olsun canım
Ne güzel haber
Çift embriyo mu transfer edilmişti
Teşekkür ederim 🥰 4. Denemem olduğu için 3 tane 6.gün embrıyosu transfer edıldı.10 tane embrıyodan deneye deneye son olarak 4 tane kalmıştı.Diğer denemelerde hep ıkı transferde tek embrıyo tutunmuştu.Bunda kalan embrıyoların hepsını ıstedım.Bırısı zaten düşük kaliteydi onu elediler.Hemşire 3ü de tutarsa zor olur dedi risklerinden bahsetti ama ben risk alıp 3 ünde ısrar ettim.3 ünün birden tutacağını düşünmüyordum.Ya tek ya iki tutar diye düşünüyordum çok şükür ikisi birden tutmuş🙏🏻 Doktor deneme sayım çok diye olumlu baktı.Bazen risk almak gerekıyormus.Ikısı transfer edılseydı tek embrıyo kalacaktı.Her denemede aynı zorlukları yasamak ıstemedım.Allah izin verir sağlıklı devam ederse ikiz benim hep hayalimdi🙏🏻 İki tane bebek kaybettim Allah belki onların hürmetine bunları kucağıma almayı nasip eder🕊🕊

Evet canım benimde 6 sında transfer 13 gün sonra istedi test .Son adet günüm 3 Aralık artık nasıl hesaplaniyorsa bende pek anlamıyorum.Benim kan değerim ilk öğrendiğim zamandı 1000.Ustunde çıktı 🤗 Şimdi nasıl yükselmişmidir bilmiyorum baktirmadik daha . İnsllalah gözükür 2 hafta sonra demişti kontrol için .Ayın 1 de gidicem kontrole daha 5 gün var

Teşekkür ederim 🥰 4. Denemem olduğu için 3 tane 6.gün embrıyosu transfer edıldı.10 tane embrıyodan deneye deneye son olarak 4 tane kalmıştı.Diğer denemelerde hep ıkı transferde tek embrıyo tutunmuştu.Bunda kalan embrıyoların hepsını ıstedım.Bırısı zaten düşük kaliteydi onu elediler.Hemşire 3ü de tutarsa zor olur dedi risklerinden bahsetti ama ben risk alıp 3 ünde ısrar ettim.3 ünün birden tutacağını düşünmüyordum.Ya tek ya iki tutar diye düşünüyordum çok şükür ikisi birden tutmuş🙏🏻 Doktor deneme sayım çok diye olumlu baktı.Bazen risk almak gerekıyormus.Ikısı transfer edılseydı tek embrıyo kalacaktı.Her denemede aynı zorlukları yasamak ıstemedım.Allah izin verir sağlıklı devam ederse ikiz benim hep hayalimdi🙏🏻 İki tane bebek kaybettim Allah belki onların hürmetine bunları kucağıma almayı nasip eder🕊🕊
Merhaba çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 4.denemem iki adet 3.gün embroysu yerleştirildi test günüm 5 şubat heyecanla bekliyorum hepimizin hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Back
X