• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, su gibi geçsin sürecin🌸🌸
Transfer sonrasında, avakado, kabak çekirdeği, ceviz,badem, pastörize süt, kayısı, kuru üzüm..günde en az 2.5lt su , sebze yemekleri, et ve balık tükettim..
Aklında bulunsun 🌼
Çok sağol canım hayırlısı ile evimize gelince aldırayım eşime bunları beslensin yavrucak 🥰🥰😅🤲

Valla sütlü köpüklüm, Latte cim gerçi bende bu tarz kahveler sevemiyorum ben filtre kahveciyim ama inan bana içimdeki his senin pozitif olacağını söylüyot nedense karamel Latte karamel Latte inşallah yanılmam 🥰🥰
Ah canım benim ya🥰🥰
Bende filtreciyim bakma latte olduguma😂
İnşallah dediğin gibi olur kuzum cok teşekkür ederim❤️

Canlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin. 🤲 Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.

Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur 🤲
Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah 🥰
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da

K Kubra Avci canım hayırlı olsun tekrardan değerin maşallah maşallah 🥰 böyle güzellikle devam etsin inşallah 🥰❣️
Çok teşekkür ederim canım benim 🥰❤️Amin inşallah 🙏 sonuna kadar nasip olur inşallah Keseyi de kalp atışını da duyarız hayırlısı pazartesi kontrole gidicem nasip olursa

Ah canım benim ya🥰🥰
Bende filtreciyim bakma latte olduguma😂
İnşallah dediğin gibi olur kuzum cok teşekkür ederim❤️
Filtre kahve candır şaka bi yana canım kahbe çekti transferden önce içiyim bi fincan 😅 ne demek hayatım hadi bana umut ver lütfen İnşallah rabbim sana pozitif bi sonuç mükemmel giden bi gebelik nasip etsin 🤲 burdaki tüm arkadaşlarada inşallah hayırlı pozitif bol gebeli sonuçlar göstersin Rabbim 🥰🤲

Canlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin. 🤲 Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.

Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur 🤲
Canım benim hayırlı olsun hit temi karar verdin neresi kısmetse? Rabbim gönlünüze göre versin seni takip etcem 🤗 biraz dinleneyim arkandan gelmeyi düşünüyorum nasip olursa eşortman tarzı al spor ayakkabı bağlamalı ayakkabı alma genelde spor olsun daha rahat giyinip soyunma 🤲😍 hadi al gel yeğenleri süreci bildir bize de..

Filtre kahve candır şaka bi yana canım kahbe çekti transferden önce içiyim bi fincan 😅 ne demek hayatım hadi bana umut ver lütfen İnşallah rabbim sana pozitif bi sonuç mükemmel giden bi gebelik nasip etsin 🤲 burdaki tüm arkadaşlarada inşallah hayırlı pozitif bol gebeli sonuçlar göstersin Rabbim 🥰🤲
Korkma canım inşallah olur rabbim gönlüne göre versin🥰
Olmazsada hiç üzülme sağlık olsun yeterki yine yeniden yılmadan kalkılır.
Ama olur merak etme bak topik yine uğurlu geldi herkese sana da gelecek eminim bebeğini al biz hep burdayız senin testlerini bekliyoruz 🥲😍

Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah 🥰
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da
Hastaneye pijama götürmeye gerek var mı canım ben rahat bol kıyafetler aldım yanıma ama tranafer günü giderken de yanıma götüreyim mi yani bi pijama aldım geve yatmalık ama omu hastanede giyemem normal otelde kalırke. Giymelil aldım transfer günü ne lazım olur mesela

Back
X