• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin. 🤲 Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.

Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur 🤲
Canımm eğer fitil falan kullancaksan özellikle lutinus bol bol çamaşır al yanına çok fazla değiştirme ihtiyacı oluyor.
Başkada birşey aklıma gelmedi😬 hadi işin rast gitsin inşallahh dualarım seninle 🥰

Canlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin. 🤲 Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.

Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur 🤲
İyi yolculuklar canm , senin icin guzel bir baslangic olsun 🍀🌼🙏🏻🤍🧡

Çok teşekkür ederim canım benim 🥰❤️Amin inşallah 🙏 sonuna kadar nasip olur inşallah Keseyi de kalp atışını da duyarız hayırlısı pazartesi kontrole gidicem nasip olursa
Valla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfere

Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah 🥰
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da
Kuzum oncelikle hayırlı olsun sağlıkla git gel bebislerinle inşallah ♥️🤲 Kıbrıs'ın neresine gidiyorsunuz hangi hastane de transfer olucaksin?Benimki hastneyle karşılıklı redidans dı çok kolay oldu hep taksilerle gittik geldik zaten buraya göre orası ters degsiik gelebilir sana 😘Ben 3 kere gittim .ilaçlarını bütün yaptığın sonuçları en çok da iç çamaşır ve pijama al onun dışında orada var zaten ama pahalı bilginiz olsun .alicagin ilaçların varsa buradan al gotur ben öyle yaptım doktorum yazdı yanımda da götüreceğim iğne ilaç ben aldım burdan

Hastaneye pijama götürmeye gerek var mı canım ben rahat bol kıyafetler aldım yanıma ama tranafer günü giderken de yanıma götüreyim mi yani bi pijama aldım geve yatmalık ama omu hastanede giyemem normal otelde kalırke. Giymelil aldım transfer günü ne lazım olur mesela
Yok kuzu gerek yok transfer de rahat bişey olsun yeter.
Otelde pijamayla takılırsın daha rahat oluyo diye dedim.
Transfer günü sana hiç bişey lazm olmuyor sudan başka 😂

Valla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfere
Ay kuzum inan bnde çok heyecanli ve meraklıyım bu konuda insalalh hersey yolundadır güzel sonuçlarla gelirim bende ikiz sanırım diye düşünüyorum ama belli olmaz yanıltabilir bizi pazartesi iple çekiyorum ❤️🥰

Korkma canım inşallah olur rabbim gönlüne göre versin🥰
Olmazsada hiç üzülme sağlık olsun yeterki yine yeniden yılmadan kalkılır.
Ama olur merak etme bak topik yine uğurlu geldi herkese sana da gelecek eminim bebeğini al biz hep burdayız senin testlerini bekliyoruz 🥲😍
Canım benim valla sizin desteğiniz olmasa sizden gelen güzel haberler olmasa gerçekten hiç hazır hissetmiyorum kendimi, tabiki Allahın takdiri Tabiki nasip ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım kendi adıma da 🥰 iyiki varsınız hepiniz iyiki bı topikte karşılaşmışız sizinle. Dilerim yarın, yarın olmasa bile pazartrsi senin de güzel haberini alırız 🤲

Canım benim valla sizin desteğiniz olmasa sizden gelen güzel haberler olmasa gerçekten hiç hazır hissetmiyorum kendimi, tabiki Allahın takdiri Tabiki nasip ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım kendi adıma da 🥰 iyiki varsınız hepiniz iyiki bı topikte karşılaşmışız sizinle. Dilerim yarın, yarın olmasa bile pazartrsi senin de güzel haberini alırız 🤲
Amin canım hepimiz mutlu olalım inşallah 🥰🤲🏻
Senin güzel haberinde yakın için rahat olsun🥲

Canımm eğer fitil falan kullancaksan özellikle lutinus bol bol çamaşır al yanına çok fazla değiştirme ihtiyacı oluyor.
Başkada birşey aklıma gelmedi😬 hadi işin rast gitsin inşallahh dualarım seninle 🥰
Çok sağol canım fitil yok geneli oral tablet ve iğne bir hafta içün günde birer tane yetecek kadar aldım bakalım 🥰 bi ihtiyaç çıkarsa da yapacak bişey yok dağın başı değşl sonuçta alınır orda da 🥰🥰🥰 teşekkür ederim canım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, su gibi geçsin sürecin🌸🌸
Transfer sonrasında, avakado, kabak çekirdeği, ceviz,badem, pastörize süt, kayısı, kuru üzüm..günde en az 2.5lt su , sebze yemekleri, et ve balık tükettim..
Aklında bulunsun 🌼
Kizlar ya ben hiç su icemiyorum ilaçlarla ancak ne yapicam delircem

Back
X