- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
- #10.701
ne diceğimi ne yazcağımı bilemiyorım. Hayatımda İlk defa gördüm çift çizgi gördüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Rabbim herkesin gönlüne göre versinHadi sağlıkla buyusun bebişin cnm![]()
Maşallah canım sağlıcakla gelsin çizgilerin güzel net
Aminn inşallah darısı sizeMaşallah canım sağlıcakla gelsin çizgilerin güzel net![]()
Öyle oluyor canım haklısın kaç dakika içinde belirdi 5. Gün embriyosuydu değil miAminn inşallah darısı sizehala şaka gibi rüya gibi geliyo inanamıyorum teste bakıp bakıp duruyorum
![]()
Evet 5. Gün embriyosuydu 1-2 dk içinde netleştiÖyle oluyor canım haklısın kaç dakika içinde belirdi 5. Gün embriyosuydu değil mi![]()
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Nice güzel günlerini göstersin inşallah. Darısı inşallah bizlere olsun. Rabbim aynı mutluluğu bizlerde yaşatsın.ne diceğimi ne yazcağımı bilemiyorım. Hayatımda İlk defa gördüm çift çizgi gördüm![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın. Allah bana 1 veriyorsa sizlere, isteyenlere 2 versin. Çok şükür gördük bugünleriCanım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Nice güzel günlerini göstersin inşallah. Darısı inşallah bizlere olsun. Rabbim aynı mutluluğu bizlerde yaşatsın.
Çok şükür gerçekten bin şükür. Maşallah bin kereAmin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın. Allah bana 1 veriyorsa sizlere, isteyenlere 2 versin. Çok şükür gördük bugünleri![]()
Sanki sizde bugün yapıcaktınız yanlış mı hatırlıyorumÇok şükür gerçekten bin şükür. Maşallah bin kere
Yok benim henüz 5. Günüm bugün. Benim erken test yapmaya çok cesaretim yok. Cuma günü sabah kan testi yaptıracağım inşallahSanki sizde bugün yapıcaktınız yanlış mı hatırlıyorum
Benimde bugün 5. Günümdü. Dayanamadım benYok benim henüz 5. Günüm bugün. Benim erken test yapmaya çok cesaretim yok. Cuma günü sabah kan testi yaptıracağım inşallah
Benimde bugün 5. Günümdü. Dayanamadım benerken olan testi yaptım hata falan olur diye kasetide yaptım
![]()
Canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Bence sizden de güzel bi haber alabilirizharikasın maşallah aynı günlerimiz demek. Hayırlı haberlerimiz olur inşallah. Eşine söyledin mi
Yaaaa maşallah. Çol güzellCanımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinSabah ben de tekrarladım net pozitif gördüm çok şükür
![]()
Amin inşallahCanım maşallah sağlıkla gelsin![]()