- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #10.781
Sana bişey söyleyeyim mi bende eşimde sorun yokken biz genetikli yaptık ama iyiki yapmışız bazen bizde olmasa da embriyoda oluyo bunu net gördük zaten keşke dinlemeseydin doktorunuGülüm ben Dr uma çok yalvardım dedi ki Bülent traş hoca genetik testli yapıyor hep nolur sende bana yap diye yalvardııııım verdiği cevap SENİN PARAN ÇOKMU ÇOKMU ZENGİNSİN HAVAYA ATACAK KADAR ÇOKMU DEDİ.. Onlar para tuzağı kızım sırf daha çok kazanmak için alıyorlar o parayı dedi ozaman ın parası 6 sene önce 30 Bindi genetikli deneme düşün şuan nekadar hiç bilmiyorum Bana döndü senin yumurtan var eşinininde spermi ve her yeni çıkan bişeyi de sana uyguluyorum böyle deneyeceğiz şansın olsun dedi ve o günden sonra ben hiç genetik lafını ağzıma almadım ama sonrakiler de tutmayınca bizim genetikten var sorun dedik eşimle hep çünkü adam her yeni tedaviyi ilacı bende denedi bu son denediğim ARDIŞIK TRANSFER Hiç duydunmu 2 ocakta 2 tane 4 ocakta da 1 tane emriyo transferi oldum yani yeni transfer oldum evde 1 gün yattım ertesi gün gittim bidaha tranfsef oldumbende bunda çok umutluydum
![]()
Benim doktorum canım doktorum mükemmel bir insan