• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Günaydın

Transferimin 8. Günü , bu kez sabahtan test yaptım yine bir hayalet çizgi var gibi.

Dün akşam yaptığım üstte olan
Bu sabah yaptığım altta.

1 şubata kadar test yapmayı da bırakma kararı verdim böyle var mı yok mu derken daha çok strese gireceğim belli

Bu Testlere Ne dersiniz kızlar
İkisinde de hayalet çizgiyi görüyorum canım hayırlısı bakalım 🤗

Canım Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin. O ol dediği an olur. Eğer sana anne olma duası ettiriyorsa olacaksındır inşallah. O kapısına geleni boş çevirmez. Ama vakti zamanı vardır. Belki bebek için, belki senin için belki eşin için bekletiyordur. En iyiyi O bilir. Ve O bizim iyiliğimizi ister. Bak Yunus suresinde diyor ki Allah “Şüphe yok ki Allah, insanlara hiçbir suretle zulmetmez, fakat insanlar, kendi kendilerine zulmederler.” O yüzden üzme kendini. Vardır bir hayır. Şunu unutma “Şüphesiz Rabbim(iz) çok merhametlidir ve kullarını çok sever." (Hud suresi). Onun sevgisine, büyüklüğüne sığın, güven. Rabbim en güzel zamanda verecektir inşallah.
Yüreğine sağlık canım benim napalım sınav bu işte bizimde sınıyor Rabbim bakalım kulum ne kadar sabırlı ve güçlü bakalım bana isyanda bulunacak mı diyor bazen insanın elinde olmadan içinden geçiriyor neden ben haketmeyenler de var bende neden yok diyor ( Allahım Affet Beni) 😥😥

Bencede maysa haklı madem genetikten şüphen var yumurtaların kendi yumurtanizla hucrelerinizle devam edin başkasınin yumurtası garanti değil ki ona da tonlarca para verceksiniz. Tutmayacahi varsa onlarda tutmaz rahimde çok önemli burda
Genetige yatırın o paraları daha iyi canınızdan kaninizdan olsun inşallah
Canım ben bir kez normal yoldan hamile kaldım 9. Haftada kalp atışı sonlandı kürtaj oldum bidaha da gebelik olmadı eşim artık kıbrısta kararlı bunda etkisi olan bir arkadası var onlarda gidip orda yaptırdı ilk denemede oldu bebişleri ben ilk başta hiç ihtimal vermedim hayır olmaz asla dedim ama baktım ki çok istiyor gözlerime baka baka Kıbrısı deneyelim nolur dedi orda kararım değişti çünkü bu zamana kadar ben neresi dersem geldi orda denedik tüp bebeği sen nerde karar verdiysen orası dedi sanırım fedakarlık yapma sırası bende hee olur olmaz orası Allahın bileceği bişey ama birazda ben çok yoruldum onuda düşünüyor iğneler ilaçlar onlarıda düşünüyorum diyo bakalım hayırlısı bu hafta içi kendi Dr umuzla fikir alışverişi yapçaz büyük ihtimal bize artık genetikli deneyelim diyecek 🤷‍♀️

Ben Lefkoşa da olucam canım Gynolifeda, kıbıçrısa üniversitedeyken gezi amaçlı gitmiştim bundan 7 sene önceydi galiba ayy ne çok olmuş yaşlanmışım 😅😅 oraya çok yabancı değilim de bu transfer olayına ilk işte inşallah bidaha gerek kalmadan anne olurum 🤲🤲🤲 ilaçlarımı aldım koydum valize, pijama iç çamaşır da aldım bi kaç parça da kıyafet aldım. Yeter herhalde. 🤲 Çok teşekkür ederim
Rica ederim canım hadi hayırlısı olsun 🙏 başka biseye gerek yok zaten

Aynur erşahin canım bahceci ile işleyiş ilaçlar tamamen aynıydı tek fark kadın transfer öncesi e2 ve progesteron hormonu kontrolü yapmıyordu kendisi gerek görmüyormuş.
Ben ondan tutmadıgını düşünüyorum yanlış zamanda transfer oldum ben bence.
Kuzum ondan mı sence? Canım ne dicegımı bılmıyorum cok umutluydum ama yılmıcsz yola devam ❤️ inan ki içim cız etti ama olacagını o kadar iyi bılıyorum ki sadece biraz daha zaman ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kuzum ondan mı sence? Canım ne dicegımı bılmıyorum cok umutluydum ama yılmıcsz yola devam ❤️ inan ki içim cız etti ama olacagını o kadar iyi bılıyorum ki sadece biraz daha zaman ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Başka hiç bi sebep yok önümüzde ben onda olmadıgını düşünüyorum kesinlikle.
Bizde olacak diye düşünürken böyle yere çakıldık😔
İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın canım ❤️

Back
X