• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım benim teşekkür ederim 🙏🌸❤️ 5+5 dedi doktor 6 haftaya yakın şu an için bir sorun yok dedi kese iki kese gördü ikiz dedi kalp atışını da gördük çok şükür.Biri hızlı biri yavaştı ama duyduk.Su an için erken ama pazartesi tekrar çağırdı daha net olur dedi.korkma bende korkmuştum normalmiş canım canıni sıkma seninki kaç haftalik
Ben 5+6 yım canım. Gittiğimde 5+3 tüm.Beni de net olması için cuma gününe çağırdı.Ama bugün kırmızı olmasa da lekelenme gelince biri yok mu oluyor acaba diye düşündüm.Daha öncekilerde de böyle olunca bir nebze modum düştü.Senin yoğun mu gelmişti lekelenmen.Benim de kanama alanı gözükmemişti halbuki neden olduğu hakkında fikrim yok.

Hadi gözün aydın canım benim😘bende bı kere verdim sonra dayanamadım 1 hafta geçmişti yükseldimi alcaldı mı diye tekrar. Verdim çok şükür çok iyi çıktı.Bende gittim canım muayene oldum çok şükür bir sıkıntı yok hem keseyi gördük hem kalp atışını çok şükür duyduk .Evet ikizler burda vala şaşırdık baya beklemiyorduk hemen özellikle kalp atışını duymayı hemen çok sevindik minikler supriz yaptılar vala 😘😘 Pazartesi kontrole çağırdı tekrar
Maşallah darısı bize kalp atışını çok merak ediyorum❤️🤲🏻

İşte herkesın tedavisi farklı demek ki alttan muayene yaptı tek sonra bunu yazdı 8.ınde de beklıyor tekrar senin tedavin hangi surecte
Ayın 6 sında kontrolüm var. Rahim kalınlığına bakılacak. Sonuca göre progesteron iğneler başlanacak sanırım. Ama benden E2 ve progesteron tahlili istemedi hiç 🙄 Yarın soracağım bakılmayacak mı onlara diye , kafamı karıştırmayayım diyorum ama duramıyorum 😂😂

Canım kendi tedavine odaklan herkesin tedvsisi farklı oluyor.
Bende hiç estrofem kullanmadım mesela :))
Sürekli kafamı karıştırmakla meşgulüm sanırım 😂Eşime eksik birşeyler var sanki bu tedavide diyorum. Kendini olumsuza odaklıyorsun böyle yapma diyor , kızıyor ama yapamıyorum. O kadar zor bir süreç ki. Bir başkasının ellerinde mutluluğun resmen

Kizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
Canım ilk 3 gün en azından bol bol dinlenmeye çalış hızlı eğilip kalkmaman lazım haraketlerini yavaşlat nazikleştir ama çok da strese dönüştürme. Ağır ev işi yapma 🥰

Ben 5+6 yım canım. Gittiğimde 5+3 tüm.Beni de net olması için cuma gününe çağırdı.Ama bugün kırmızı olmasa da lekelenme gelince biri yok mu oluyor acaba diye düşündüm.Daha öncekilerde de böyle olunca bir nebze modum düştü.Senin yoğun mu gelmişti lekelenmen.Benim de kanama alanı gözükmemişti halbuki neden olduğu hakkında fikrim yok.
Canım endişelenme bende Tabiki endişeleniyodum ama hep dua ettim çok şükür kötü bişey olmadı inslalahda olmaz.Sag sağlim alırız kucağımıza🙏😘Benimde oldu lekelenmem ama hafif oyle çok degil sanırım yerleşmeydi

Sürekli kafamı karıştırmakla meşgulüm sanırım 😂Eşime eksik birşeyler var sanki bu tedavide diyorum. Kendini olumsuza odaklıyorsun böyle yapma diyor , kızıyor ama yapamıyorum. O kadar zor bir süreç ki. Bir başkasının ellerinde mutluluğun resmen
İyi düşünelim iyi olsun nasip olacak ise oluyor inan 💕🌸🤲
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲

Back
X