- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
aşıla işlemi 1 kez yapılıp 17-18 gün sonuç için bekleniyor. tutmazsa sanırım 3 ay kadar dinleniliyor.Kızlar bu aşılama işlemi bir gün arayla iki defa mi yapılıyor. ?
öyle bir doktar varsa o kadar düşünceli, hemen öğren ve ona git. hatta burdada ismini paylaş.... ne demek yaa şansını artırıyor harika bişey. başkaları olmasında tüp bebeğe başlayak diye aç gözlülükle akbaba gibi beklerken bu doktor aşılamayı 2 kere yapıyor efsane valla helal olsun o doktora varsa tabi...Birer gün arayla iki defa yapılan kişiler de varmış ben ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla 1 defa yapılır ve sonuç beklenir ama aynı işlemi bir gün arayla yapan doktorlarda varmış.
Bi sayfada arkadaş söyledi bende şaşırdım sorarım ona nerde yaptirmisöyle bir doktar varsa o kadar düşünceli, hemen öğren ve ona git. hatta burdada ismini paylaş.... ne demek yaa şansını artırıyor harika bişey. başkaları olmasında tüp bebeğe başlayak diye aç gözlülükle akbaba gibi beklerken bu doktor aşılamayı 2 kere yapıyor efsane valla helal olsun o doktora varsa tabi...
Rabbim hayirlisini nasip etsin :)Ilk asilamami yaklasik 3 saat once yaptirmis bulunmaktayimartik benim icin bitmek bilmeyen sayim basladi artik :)
Bir de dun asilama oldum bugun cok bel ve kasin agrim var.. agrida degil aslinda kadiklarim bildigin aciyor. Siz de de oldu mu boyle seyler?Kizlar tek asilama ucreti nekadara oldunuz
Kizlar tek asilama ucreti nekadara oldunuz
Bir de dun asilama oldum bugun cok bel ve kasin agrim var.. agrida degil aslinda kadiklarim bildigin aciyor. Siz de de oldu mu boyle seyler?
Benimde bitmiyor icimdeku sesler ama dinlememeye calisiyorun kendimi yoksa cok zor gececek gunler biliyorumgeçen çarşamba oldum bende 5. günüm bugün. kasıklarım ilk gün ağrıdı adet sancısı gibi 2. gün pek bişey yoktu 3. gün yine ağrı oldu, dün ve bugün rahatım aklıma geldikçe hafif sızı oluyor gibi ama buda psikolajik sanırım ya da hala çatlamamış yumurtalar varsa onlar mı çatlıyor diye aklıma gelmiyor değil, zaten doktorda ilişki iyi olur demişti şansı artırmam için bilemiyorum bildiğim tek şey içim de büyükçe bir huzursuzluk var
Hangi sehirdesin canim1250 ilaç masrafları hariç
ankara seninki ne kadar istediHangi sehirdesin canim
Ben denizlideyim. Asilamu yapti ama henuz ucret almadi yarin rapor almaya gidicem muhtemel yarin vericem fiyat konusunda birsey demediankara seninki ne kadar istedi
Canım sonucun yarın belli olacaktı galiba nasılsın haberdar et beni de merak ediyorum insallah sağlıklı bir şekilde hamile kalmışsin dir:)Canım hayırlısı olsun.sakun uzulme.uzulme diyorum ama zor olduğunu biliyorum.ama en önemli şeymoral. durmak yok yola devam benim de adet gibi ağrılarım başladı.bakalım benim nasıl sonuçlanacak.hepimizin için hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?