Ocak ayında da çalışacağım diyenler

büyük bi ihtimal kistle kalmış cnm.. geçikmesi olunca dr gitmiş ve kisti görmüş dr. beyzacım bide ne kistiymiş. bnm çikolata da...

büyük bi ihtimal kistle kalmış cnm.. geçikmesi olunca dr gitmiş ve kisti görmüş dr. beyzacım bide ne kistiymiş. bnm çikolata da...

ya doktor bana ne kisti olduğunu söylemedi baktı kist var dedi ilaç verdi hem hamile kalmaya engel dedi hemde ilaçları kullanırken korun hamile kalma dedi bu ne yaman çelişki engelse nasıl hamile kalabilirim ki

karnımda sızlamalar başladı.. ayaklarım çooookk üşüyooo.... kırmızılar geliorum dio sanırım.. bari hastanelik olmasm yine

ya doktor bana ne kisti olduğunu söylemedi baktı kist var dedi ilaç verdi hem hamile kalmaya engel dedi hemde ilaçları kullanırken korun hamile kalma dedi bu ne yaman çelişki engelse nasıl hamile kalabilirim ki

bence hiç durma yarın bi dr daha git görün derim... tmm engel olabiliyo ama gebe kalınadabiliyo kist ile...
nası bi kist miş bu yaa.. bana d.kontrol hapı vermişti.. hiç açıklayıcı konuşmamış gecikmende var cnm bence durma git yarın dr.

idrar testi yaptım negatif çıktı yarında bekleyip öbür gün gideyim diyorum adet olmaya başladığım günden beri böyle gecikmem olmamıştı

idrar testi yaptım negatif adet olmaya başladığım günden beri hiç böyle gecikmem olmamıştı

idrar testi yaptım negatif çıktı yarında bekleyip öbür gün gideyim diyorum adet olmaya başladığım günden beri böyle gecikmem olmamıştı

sen daha iyi bilirsin tabi.. bnmde geçen ay 3 gün geçti kist oldu olalı ilk defa... olmazdı gecikmem.. hangi testten yaptın şu erken belli edenlerden dene bakalım bide yarın... tabii yine de git drm inş. güzel hbr alırsın ama yoksada neden yok onu araştırıp tedbirini alırsın...

yav kızlar adam beni boşıycak saatlerdir burdayım kapa dediği halde şimdi sızdı zavallım.... ben kaçar size doyum olmuyo.. belim ağrıyo allahııım ağlıycam şimdiii nesse herşeyin hayırlısı çok çok öpüldünüz cnmcımlar...

şu ucuz tetlerden yaptım canım neyse güle güle görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…