- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi ahminelask
-
Şafak 9...................................
yehhuuu şafağa mı başladıkkk
benimde şafak 9
allahımm inşallahhh hayırlısıyla nasip eder bizeeee
arkadasım belırtılerın varmı?
kızlar adet oldum 33. günde geldi.
yeni bat 8 şubat
canımmm sağol sen nasılsın hiç görünmüyorsun özlettin kendini ahhh aynı belirtileri yaşadığımız günleri hatırlıyorum(( neyse bu ay ümitliyim inş.
sorma canım hamile bölümünde takılıyrum artık ama bu ara bayağı kötüyüm bulantı kusma falan inşallah bu ay senden ve burdaki herkesten güzel haberler alırız :)
yeni bat 8 şubat
Benide listeye eklermisiniz. Bat 19 ocak.Pek umudum yok. Ama sizlerle bu heycanlı bekleyişi paylaşmak bana iyi gelecek... Güzel haberler vermek güzel haberler almak dileğiyle....Rabbim herşeyin hayırlısın versin
hş.geldim cnm aramıza....benimde 18 ocak..hayırlısıyla inş.hamişizdir.
Benide listeye eklermisiniz. Bat 19 ocak.Pek umudum yok. Ama sizlerle bu heycanlı bekleyişi paylaşmak bana iyi gelecek... Güzel haberler vermek güzel haberler almak dileğiyle....Rabbim herşeyin hayırlısın versin
Nilaycim valla dün kendimi adet olucakmış gibi hissediyordum..Şimdi hiç bir şey hissetmiyorum açıkçası :) Sende durumlar nasıl ?
yeni bat 8 şubat
sağlık olsun inş. yeni aya yeni ümitle....kızlar adet oldum 33. günde geldi.
yeni bat 8 şubat
canım ne şanssızsın vallla ben haftaiçi 7-12 okuldayım giremiyorum öğleden sonra listeyi güncelliyorum takılıyorum ben oluncada kimse olmuyorGünaydın herkese .... Ama maalsef kimse yok yaaa benim topikdaşlarıma neoldu yaaa
sıkılıyom tekbaşıma nerdesinizz canlarrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?