Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

11 şubatda benım bacılar

arkadaslar benim batım yarın..
ama zaten zamanında gelmiyor.5-6 gün atıyor.
o yuzden sabredip adetimi 5 gün geçince yapıcam testimi.
belki geç döllenme falan olur diye.
ama adet olcakmışım gibi sancım var kasıklarım ağrıyo.batıyo.
göğüslerde elleyince acıma yok sadece bazen durup duruken sızlıyo.
gerçi adetsancım bu kadar erken gelmezdi ama..

18 subatta benım...doktorum yıne klomen +progestan verdi bu 3.ayım bakalım bu ay tutacakmı...

günaydın kızlar dün benim adet günümdü ama olmadım şu saate kadar da gelen giden yok inşallah da gelmezler

Yaa kızlarr bizim bu topic neden bukadar sessiz yaaa.... Ne vakit girsem bommmboşşş..... Haddiii ama gelinde dertleşelim benm eski topikdaşlarım nerelerdesiniz çok özledim sizleriii...

selam hanımlar,benim 22 ocak beklenen adet tarihim ama iğnenin etkisi çıkmadı benden galiba,bugün gene yaptım gene pozitifti:44: ne zaman yapsam kesin sonuç alırım acabaaa??

canım ne zamandr bebiş istiyorsun? Benim 1,5 yıl olcak (

canım 3.5 yıldır evlıyım ama 3 yıl vajınısmus la ugrastım bebiş benım hayalım bıle degıldı o kadar ımkansızdı 4 ay olacak yendım kurtuldum 4 aydır denıyoruz hayırlısı...

Nilay,eşim sperm tahlili yaptırmışmıydı ?? Bir de senin tüpler açık mı ? Hiç rahim filmi çektirdin mi?

selam hanımlar,benim 22 ocak beklenen adet tarihim ama iğnenin etkisi çıkmadı benden galiba,bugün gene yaptım gene pozitifti:44: ne zaman yapsam kesin sonuç alırım acabaaa??

canım bence o iğnenin o testi o kadar pozitif yapacak etkisi kalmamıştır. bence hamilesin diyorum. inşallaaaahh

ben de test yapmak istiyorum ama bir yandan da vakit bulup eczaneye gidemiyorum. haftasonu da gidemeyeceğim gibi gözüküyor. meraktan öleceğim ama. bende çok belirti yok. bugün çok üşüyorum donuyorum resmen. ayaklarım buz gibi. bakalım adet belirtisi de olabilir bu.

ay ne bilim canım ya,garip oldum alıştım çift çizgi görmeye resmen görmezsem şaşırcak durumdayım.hem de çok belli çıkıyor çizgiler,ve 5 dk içinde.ama bu kadar erken belli olmamalı diye düşünüyorum.ayy düşünmücem neyse ne bu arada seni çok merak ediyorum,ama boşver en iyisi günün gelince yaparsın garanti olur,benim gibi düşüncelere dalmak zorunda da kalmazsınn ben belirtilere pek önem vermek istemiyorum,yosaaa bissürü belirti bulurum.bu günlerde de pek yoğun değilim evdeyim bütün gün haliyle de kurup duruyorum yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Nilay,eşim sperm tahlili yaptırmışmıydı ?? Bir de senin tüpler açık mı ? Hiç rahim filmi çektirdin mi?

hayır canım esım sperm tahlılı yaptırmadı bu zamanlar bızde onu dusunuyoruz esım bıraz cekınıyor ama yaptıracak sanırım...

canım her ay duzenlı olarak kadın dogum doktoruma gıdıyorum alttan muayene edıyor yumurtalıklarımın iyi oldugunu soyledı ama tüp fln bılmıyorum nedir...onunla ılgılı bırsey soylemedı...rahım fılmı cektırmedım ıstemedı doktorum...

reglıolunca tel den aradım doktorumu bu ay da klomen+progestan kullanıcam aynı sekılde eger olmazsa onumuzdekı ay ıgne ye baslarız dedi...

laplace adetine kaç gün varken test yaptın ?

iki gün varken yaptım,ama çatlatma iğnesi yaptırmıştım bu ay 12 gün önce onun etkisidir diye düşünüyorum..

Anladım canım olabilir ama inşallah pozitif sonuç alırsın benimde adetime 5 gün var acaba test yapsam mı ki diye aklımdan geçti biraz daha beklesem iyi olacak sanırım :44:

Anladım canım olabilir ama inşallah pozitif sonuç alırsın benimde adetime 5 gün var acaba test yapsam mı ki diye aklımdan geçti biraz daha beklesem iyi olacak sanırım :44:

evet,gerçi belli olmuyor ama en azından 1-2 gün varken yaparsan daha net sonuç alabilirsin.ilaç filan kullandın mı bu ay?

bişey sorcam doktordan çabuk gebe kalmak için ilaç istemek saçma mı olur yada doktor gerek duysa zaten verirmiydi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…