- Konu Sahibi ahminelask
-
arkadaşlar bende kırmızı oldum yine rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanlarda versin ne diyelim hamiş kalanlar hepinizi tebrik ediyorum darısı bizlerin başına bizler içinde dua edin lütfen kırmızılılar artık şubat bizim ayımız :) yeni bat 18 şubat
18 subatta benım...doktorum yıne klomen +progestan verdi bu 3.ayım bakalım bu ay tutacakmı...
canım ne zamandr bebiş istiyorsun? Benim 1,5 yıl olcak(
günaydın kızlar dün benim adet günümdü ama olmadım şu saate kadar da gelen giden yok inşallah da gelmezler
selam hanımlar,benim 22 ocak beklenen adet tarihim ama iğnenin etkisi çıkmadı benden galiba,bugün gene yaptım gene pozitifti:44: ne zaman yapsam kesin sonuç alırım acabaaa??
canım bence o iğnenin o testi o kadar pozitif yapacak etkisi kalmamıştır. bence hamilesin diyorum. inşallaaaahh
ben de test yapmak istiyorum ama bir yandan da vakit bulup eczaneye gidemiyorum. haftasonu da gidemeyeceğim gibi gözüküyor. meraktan öleceğim ama. bende çok belirti yok. bugün çok üşüyorum donuyorum resmen. ayaklarım buz gibi. bakalım adet belirtisi de olabilir bu.
Nilay,eşim sperm tahlili yaptırmışmıydı ?? Bir de senin tüpler açık mı ? Hiç rahim filmi çektirdin mi?
ay ne bilim canım ya,garip oldum alıştım çift çizgi görmeye resmen görmezsem şaşırcak durumdayım.hem de çok belli çıkıyor çizgiler,ve 5 dk içinde.ama bu kadar erken belli olmamalı diye düşünüyorum.ayy düşünmücem neyse nebu arada seni çok merak ediyorum,ama boşver en iyisi günün gelince yaparsın garanti olur,benim gibi düşüncelere dalmak zorunda da kalmazsınn ben belirtilere pek önem vermek istemiyorum,yosaaa bissürü belirti bulurum.bu günlerde de pek yoğun değilim evdeyim bütün gün haliyle de kurup duruyorum yaa
laplace adetine kaç gün varken test yaptın ?
iki gün varken yaptım,ama çatlatma iğnesi yaptırmıştım bu ay 12 gün önce onun etkisidir diye düşünüyorum..
Anladım canım olabilir ama inşallah pozitif sonuç alırsın benimde adetime 5 gün var acaba test yapsam mı ki diye aklımdan geçti biraz daha beklesem iyi olacak sanırım :44:
evet,gerçi belli olmuyor ama en azından 1-2 gün varken yaparsan daha net sonuç alabilirsin.ilaç filan kullandın mı bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?