Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

kızlar adetim 2 gün geçti ama benden kahverengi bir leke geliyor sizce ne olabilir camaşırıma falan bulaşmıyor silince onu görebiliyorum çok merak ettim ya ne bu?

kızlar adetim 2 gün geçti ama benden kahverengi bir leke geliyor sizce ne olabilir camaşırıma falan bulaşmıyor silince onu görebiliyorum çok merak ettim ya ne bu?

inşallah hamilesindir ama bazen adetin gelişine haberdir bu leke.. 2 gün geçince sökülemediğinin belirtiside olabilir...inşşalh tersidir.. fazla ümide kapılıp heyecanlanma diye yazıyorumm...

slm arkadaşlar haberler kötü mü iyi mi bende bilmiorum öncelikle dün idrar testinde belirgin ikinci çizgiyi gördüm lakin akşam sanki göğüslerimin şişliği ve ağrısı azaldı bide akıntım biraz koyu sarı oldu (ikinci kimyasalımı mı yaşıyoru yoksa kan testi yaptırmak içinde erken gibi geliyo ne yapsam bilemedim 2 ay üst üste kimyasal geçiren varmıdır benim gibi(

canım öncelikle tebrikler ama öyle kötü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun

slm kızlar..bende listedeyim..listede 18 ocak diye kayıtlıyım ama hala adet olmadım :-((( hamile değilim biliyorum ama kafaya çok takmaktan adetim gecikiyor ya..

slm kızlar..bende listedeyim..listede 18 ocak diye kayıtlıyım ama hala adet olmadım :-((( hamile değilim biliyorum ama kafaya çok takmaktan adetim gecikiyor ya..

adet belirtisi var mi? yani benim de bugun yarin olmali ama hicbir kasik agrisi yok. normalde 1-2 gun oncesine oluyordu da.. ben de hamile deilimdir biliyorum zaten suan deneme durumu yok ama bilmiyorum

adet belirtisi var mi? yani benim de bugun yarin olmali ama hicbir kasik agrisi yok. normalde 1-2 gun oncesine oluyordu da.. ben de hamile deilimdir biliyorum zaten suan deneme durumu yok ama bilmiyorum

adet belirtisi var cnm..tipik adet belirtileri mevcut..göğüslerim acıyor arada da kasıklarımla beraber bacaklarım sızlıyor.adet olmadan öncede böle olurdu zaten..

bende yok yani normal gun gibi. bakalim belki yarin da olmazsa nolcak gorcez

bende pztesiye kadar bekleyip eğer olmazsam bir test almayı düşünüyorum..off beklemek çok zor ya..zaman geçmiyor..gece bile kaç kere uyanıp yokluyorum gelen giden var mı diye..doğal olarak rüyalarıma giriyor..olacaksam olayım da kurtulayım bari ya...

senin denemeler ciddi snr canim ama bu kadar takinca cidden olcaksa da olma ihtimali duser. bizim toplam 1 kez korunmasiz oldu 5.5 yildir evliyiz yani istegimiz yoktu bakalim yaza dogru dusunuyoduk. olmaz ya olesine 1 kez yaptik yani ben de hamile oldugmu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…