- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi ahminelask
-
kızlar adetim 2 gün geçti ama benden kahverengi bir leke geliyor sizce ne olabilir camaşırıma falan bulaşmıyor silince onu görebiliyorum çok merak ettim ya ne bu?
kızz yerleşme kanaması olmasın sakın
ayy canım ya inşallah ağzından bal damlıyor ama yinede korkuyorum
kızlar adetim 2 gün geçti ama benden kahverengi bir leke geliyor sizce ne olabilir camaşırıma falan bulaşmıyor silince onu görebiliyorum çok merak ettim ya ne bu?
ne zaman geldi leke
devamı geldimi
dün gece başladı ve şimdi az az da devam ediyor
canım gözün aydın bence hamilesin sen çünkü gün geçince birazcık kahve leke gelir bebek yerleşiyor o yüzden[/QUOTE
canım pericim inşallah hamileyimdir inşallah ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederim cevapların için
canım gözün aydın bence hamilesin sen çünkü gün geçince birazcık kahve leke gelir bebek yerleşiyor o yüzden[/QUOTE
canım pericim inşallah hamileyimdir inşallah ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederim cevapların için
bunları bende yaşadım çünkü oyüzden biliyorum canım ama ben 3 aylık bebeğimi düşürdüm 15 gün önce((
dün gece başladı ve şimdi az az da devam ediyor
bunları bende yaşadım çünkü oyüzden biliyorum canım ama ben 3 aylık bebeğimi düşürdüm 15 gün önce((
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun üzülme lütfen Allah hayırlısını versin Allah sabır versin
cnm senin günün gecmıstı test yapmışmnıydın
slm arkadaşlar haberler kötü mü iyi mi bende bilmiorum öncelikle dün idrar testinde belirgin ikinci çizgiyi gördüm lakin akşam sanki göğüslerimin şişliği ve ağrısı azaldı bide akıntım biraz koyu sarı oldu(ikinci kimyasalımı mı yaşıyoru yoksa kan testi yaptırmak içinde erken gibi geliyo ne yapsam bilemedim 2 ay üst üste kimyasal geçiren varmıdır benim gibi (
slm kızlar..bende listedeyim..listede 18 ocak diye kayıtlıyım ama hala adet olmadım :-((( hamile değilim biliyorum ama kafaya çok takmaktan adetim gecikiyor ya..
adet belirtisi var mi? yani benim de bugun yarin olmali ama hicbir kasik agrisi yok. normalde 1-2 gun oncesine oluyordu da.. ben de hamile deilimdir biliyorum zaten suan deneme durumu yok ama bilmiyorum
adet belirtisi var cnm..tipik adet belirtileri mevcut..göğüslerim acıyor arada da kasıklarımla beraber bacaklarım sızlıyor.adet olmadan öncede böle olurdu zaten..
bende yok yani normal gun gibi. bakalim belki yarin da olmazsa nolcak gorcez
bende pztesiye kadar bekleyip eğer olmazsam bir test almayı düşünüyorum..off beklemek çok zor ya..zaman geçmiyor..gece bile kaç kere uyanıp yokluyorum gelen giden var mı diye..doğal olarak rüyalarıma giriyor..olacaksam olayım da kurtulayım bari ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?