- Konu Sahibi ahminelask
-
evet çekti, ama ben daha çok hamile kalanlara odaklandım. iyi düşünmek gerek :) benim dikkatimi daha çok ilk ay değilde 3. ay hamile kalanlar çekmişti..
belim çok ağrıyor göğüslerim sanki şiş gibi dolgun ve hassas birde damarları çok belirgin ve ara ara da bacaklarım ağrıyor benimkiler böyle
Bende dün hiç bir şey yoktu...Bende de belimde ağrı var hafiften..Karnımda herhangi bir kramp vs yok..Göğüslerimde bir şey hissetmiyorum...Ha bir kaç gün önce de kasıklarda çekilme gibi bir his vardı...Adet olacakmışım gibi bir his içindeyim psikolojik yönden de..Biraz hafif halsizlik var..Gerçi çok erken belirtiler için...Uykuya meyiliniz arttı mı ?
Uykuya eğilim de hamilelik belirtilerinden biri..Artan progesteron hormonu uyku getiriyor çünkü..:)
evet arttı özelliklede de dün o kadar çok uyudum ki ben bile şaşırdım ama psikolojik olmasından da korkuyorum inşallah hepimiz hamişizdir
hayırlısı olsun cnm sen kaç günde bir oluyor ben 28 günde bir oluyorum.
ay şaka gibi bende gittim,benimde 20 mm olmuş,bende iğne vuruldumovitrelle vuruldum,koldan.bakalım ne olacak,yarın ve gün aşırı 1 hafta birlikte ol dedi,haftaya salı tekrar gidicem.ilk defa iğne oldum.senin yumurtlamanda problem varmıydı daha önce?
Bence hamilesin o zaman :) Hayırlı olsun
2 ocakta regl olduğuna göre hamile değilsin..ama periyoduna göre sonraki reglin dediğin gibi 29 ocaksa ve adet gününü geçerse hamilelik şüphesi olabilir...Hayırlısı olsun..canım benim reglim 02 ocak 2012 bi daha ki 29 ocak 20 aralıkta yumurtlama günümdü çalışma yaptık ama regl oldum yani 29 unda gelmezse hamilemiyim nasıl oluyor
inşallah inşallah ağzından bal damlıyor 19 ocakta belli olacak son 10 gün
ben pregnyl vuruldum kalçadan. benim polikistik overim vardı. yumurtlamam olmuyordu. ağustos ayında bu tedaviyi yine denemiştim ve ilk denememde hamile kalmıştım. ne yazıkki ekim ayında kalp atışları durduğu için düşük yaptım. şimdi aynı tedaviyi yeniden deniyor doktorum. ikimiz içinde hayırlısı. çok heyecanlı
2 ocakta regl olduğuna göre hamile değilsin..ama periyoduna göre sonraki reglin dediğin gibi 29 ocaksa ve adet gününü geçerse hamilelik şüphesi olabilir...Hayırlısı olsun..
inşallah canım 2012 hepimize o çooooooooooook istedigimiz annelik duygusunu tatdırır
Hadi bakalım 2012 Ekim Anneleri listesini yapmaya az kaldı :)
slm arkadaslar ben birsey soracam yani belki aranizda boyle birsey yasayan ya da bilen vardir. simdi ben gecen ay korunmadan iliskiye girdik adet gunumde once bir iki damla pembe akintim geldi sonra normal adet oldum.bu ay ise korunarak iliskiye girdik ama ocak 3 unde adet olmam gerekirken hala olmadim. yarin idrar testi yapacam cuma gunude doktora gidecem. acaba diyorum ki korunmadan iliskiye girdigimiz ay hamile kalma olasiligim var midir yani adette oldum ama hani belli mi olur.gecen ay cok belirti yasadim bu ay sadece adet sancim ve egilince falan sol kasigima sanki birseyler batiyor bir agirlik varmis gibi hisediyorum.biraz uzun oldu ama sizce ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?