Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

belim çok ağrıyor göğüslerim sanki şiş gibi dolgun ve hassas birde damarları çok belirgin ve ara ara da bacaklarım ağrıyor benimkiler böyle

Bende dün hiç bir şey yoktu...Bende de belimde ağrı var hafiften..Karnımda herhangi bir kramp vs yok..Göğüslerimde bir şey hissetmiyorum...Ha bir kaç gün önce de kasıklarda çekilme gibi bir his vardı...Adet olacakmışım gibi bir his içindeyim psikolojik yönden de..Biraz hafif halsizlik var..Gerçi çok erken belirtiler için...Uykuya meyiliniz arttı mı ?
Uykuya eğilim de hamilelik belirtilerinden biri..Artan progesteron hormonu uyku getiriyor çünkü..:)

evet arttı özelliklede de dün o kadar çok uyudum ki ben bile şaşırdım ama psikolojik olmasından da korkuyorum inşallah hepimiz hamişizdir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benim bilmedigim bi durum var bilen var mı 20 aralık2011 yumurtlama günümdü çalışma yaptık eşimle ancak 02 ocak 2012 regl oldum hamile kalsaydım regl olmazdım dimi bi daha ki reglim 29 ocak bence hamiş degilim ama yani nasıl oluyor

hayırlısı olsun cnm sen kaç günde bir oluyor ben 28 günde bir oluyorum.

canım benim reglim 02 ocak 2012 bi daha ki 29 ocak 20 aralıkta yumurtlama günümdü çalışma yaptık ama regl oldum yani 29 unda gelmezse hamilemiyim nasıl oluyor

ben pregnyl vuruldum kalçadan. benim polikistik overim vardı. yumurtlamam olmuyordu. ağustos ayında bu tedaviyi yine denemiştim ve ilk denememde hamile kalmıştım. ne yazıkki ekim ayında kalp atışları durduğu için düşük yaptım. şimdi aynı tedaviyi yeniden deniyor doktorum. ikimiz içinde hayırlısı. çok heyecanlı

canım benim reglim 02 ocak 2012 bi daha ki 29 ocak 20 aralıkta yumurtlama günümdü çalışma yaptık ama regl oldum yani 29 unda gelmezse hamilemiyim nasıl oluyor

2 ocakta regl olduğuna göre hamile değilsin..ama periyoduna göre sonraki reglin dediğin gibi 29 ocaksa ve adet gününü geçerse hamilelik şüphesi olabilir...Hayırlısı olsun..
inşallah inşallah ağzından bal damlıyor 19 ocakta belli olacak son 10 gün

Benim de 19 veya 20..Ama 20 yi baz alıyorum..Bende de şu saatte esnemeler başladı..Ağzım yırtılırcasına esniyorum..Yatsam uyurum o derecede yani :))Ancak ben dışardan progestan hapı da aldığım için bu hapın da yan etkileri olabilir..O yüzden kendimden emin değilim..Benim durumum şüpheli yani...:)

slm arkadaslar ben birsey soracam yani belki aranizda boyle birsey yasayan ya da bilen vardir. simdi ben gecen ay korunmadan iliskiye girdik adet gunumde once bir iki damla pembe akintim geldi sonra normal adet oldum.bu ay ise korunarak iliskiye girdik ama ocak 3 unde adet olmam gerekirken hala olmadim. yarin idrar testi yapacam cuma gunude doktora gidecem. acaba diyorum ki korunmadan iliskiye girdigimiz ay hamile kalma olasiligim var midir yani adette oldum ama hani belli mi olur.gecen ay cok belirti yasadim bu ay sadece adet sancim ve egilince falan sol kasigima sanki birseyler batiyor bir agirlik varmis gibi hisediyorum.biraz uzun oldu ama sizce ????

kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birisi yorum yazsın ya ben tam anlamıyorum 20 aralık2011 yumurtlama günümmüş doktora gitmiştim doktorum ultrasyonda gösterdi çalışma yaptık ama 02 ocakta regl oldum bi daha ki ay 29 ocakta gelecek yani 02 ocakta gelmaseydi hamile kalırmıydım yoksa 29 ocak ta mı belli olcakkkkkkkkkkk

evet,çok heyecanlı hayırlısı inşallah,bilmiyorum ama içimde çok güzel hisler var

Hadi bakalım 2012 Ekim Anneleri listesini yapmaya az kaldı :)

Son düzenleyen: Moderatör:

üstüne görmüş olabilirsin hadi şimdiden hayırlı olur inşallah ama yinede çok ümitlenme çünkü ben çok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…