Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

spekulum dediğiniz ördek ağzı gibi birşey dimi içinde açıyor . düşük yaptığımda onunla açtı ne çok acımıştı birde en son içinde kanı temizlemek için kocaman bi şırınganın ucunda bir sürü pipet gibi bişeler vardı onunla hava verip çekti içini temizledi ama ben kıyameti kopardım hemşireler bacaklarımı tutamadı. zaten ayağa kalkıncada bayılmışım . hatırladıkça ağlayasım geliyor. 1 hafta belim böğrüm acıdı dayak yemiş gibi . bebeğimin düştüğüne mi yanayım çektiğim acılara mı .

: (

Ne kadar zor..
Rabbim bir daha yasatmasin insaAllah..

Bisey sorcam dusuk yaptigini nasil anladin ne oldu da dustu kendlgnden mi

Biliyosun obur forumda yazstk dun hamile oldgmu ogrendim.hem de mucize hamilelik...ama bugun banyoda ayagm kaydi cok fena dustum.cok korkuyorum duser mi diye kanamam olmadi ama sukur ama yine de cok tirsttm. ..bisey olmus mudur diye...

Canim Allah nasip eder sana da insaAllah..
Önümüzde ki ayin 10'unda tam bir sene olacak bende kapanali

Biliyosun obur forumda yazstk dun hamile oldgmu ogrendim.hem de mucize hamilelik...ama bugun banyoda ayagm kaydi cok fena dustum.cok korkuyorum duser mi diye kanamam olmadi ama sukur ama yine de cok tirsttm. ..bisey olmus mudur diye...

Cok cok gecmis olsun insaAllah bebegin etkilenmez yüregini ferah tut doktora gitmeyi ihmal etme yine de

Aaa bizim arkadaşlarımız izmitte çok seka parka çok gideriz hatta geçen hafta sonu oradaydık çok severim izmiti kocamla benim için özeldir sevgili iken de çok giderdik

Seka Parkta dügün fotograflarimiz cekildi

Bisey sorcam dusuk yaptigini nasil anladin ne oldu da dustu kendlgnden mi

1 hafta boyunca önce kahverengi lekelerim başladı sonra artmaya başladı git gide kan rengini aldı. doktor ultrasonda baktığında kesenin etrafında bozunmalar var dedi. tam kalp atışını dinlediğimiz gün ben eve perde bakmaya gittim çok yürüdüm dolaştım. ve en son öyle bir ağrı girdiki eve gittiğimde çok ağrım vardı öyle böyle deil kanamamda çoğalmıştı . meğerse düşmüş ama rahimin içinde takılı kalmış o da baskı yapmış. eğer tamamen düşseymiş ağrı olmazmış. çok sancım olmuştu. böyle anladım zaten hastaneye gittik

Cok cok gecmis olsun insaAllah bebegin etkilenmez yüregini ferah tut doktora gitmeyi ihmal etme yine de

Daha dun ogrendim...hem de tibben imkanszdi gebe kalmam...bugun de oyle dusunce cok korktum iste dedgm gibi kanamam olmadi allhtan ondan biraz rahatm ama yine de acabam var.cumaya randevu aldm zaten ultrasonda gorecez diye..ins gorulur...

Aramiza hos geldin canim listeye aldim seni insaAllah 19 ocakta güzel haberler verirsin bize

Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin insaAllah
Hangi ülkeye gelin gittin?
Bende yurt disindan türkiyeye gelin geldim.

efulimmmm canım ya sen burda bi tbebek tulumu gibi bişey paylasmıstın ya onu nerden buldun banda söylermisin modellere bakmak istiyorummmmm

Canim baby coccon almancasi o sekilde aratmistim

Gecmis olsun ben de bir kere de kanama olur sanmistm...umarm bisey olmamistr genelde anne siddetli dusunce hemen kanama hemen olurmus oyle dusermis..off bilmiyorm beklemeliym..ins bi daha yasamazsn sen de bu durumu...

Canim Allah nasip eder sana da insaAllah..
Önümüzde ki ayin 10'unda tam bir sene olacak bende kapanali

ne güzel canım maaşallah :) alışma süreci zor oluyor mu? ben en çok onu düşünüyorum da

ne güzel canım maaşallah :) alışma süreci zor oluyor mu? ben en çok onu düşünüyorum da

Kur'an kursunda ki arkadaslarim bana cok destek oldular.
Benim ufak bir hikayemde var tabii ki.
Facebook kullandigimiz zamanlar bazen yazilar yazip paylasiyordum canim.
Hocam da (kursta ki hocam) begeniyordu yorum yapiyordu konusuyorduk.
Ben kapandiktan sonra bir gün dedi ki 'efulim sen söyle kisaca hayatini anlatsan türkiye öncesi sonrasi diyanetin dergisinde yayinlanacagini düsünüyorum' demisti..
Bende bilmiyorum siz isterseniz yazmaya calisirim demistim.
Genelde duygularim yogun oldugu zamanlar yazardim cünkü öylesine kisacasi.
Neyse gel zaman git zaman 6 sayfalik bir yazi yazdim.
Hocam müftülüge götürdü 2 sayfaya indirielim dediler.
Kisalttik kisalltik sonunda teslim ettik.
Aradan aylaaar gecti ve burada ki müftülügün bi dergisinde yayimlandi yazim..
Eger istersen sana mail olarak gönderebilirim.
Belki kendinden bir seyler bulursun
Kisacasi söyle diyebilirim ki hic kimsenin zoru altinda kalmadan Allah rizasi icin kapandim ve cok sükür cok mutluyum.
Eski zamanlara nazaran simdi tesettürlü bir bayan olmak cok cok kolay.
Bununda farkindayim.
Bazen ailemin yanina gidince tuhaf bakislara asaglayici sözlere maruz kaliyorum.
28 subat günlerini aklima getiriyorum ve 'o kadar olsun artik' diyorum.

bide diyo nasil oldunu sormicam yani nasil muaniyeyi sormicm yoksa bebek uruna kanser olucam ayyyyy kocam yaaa cok seviyom ben onu

Valla canım bebek için katlanıcaklar napalım

Harikaa ne güzel çıkmıştır epey gelişti orası ben 5 sene öncesini de biliyorum adım başı güvenlik çok güzel rahat rahat yürü gez

Sahil tarafina gidememistik zamanimiz kisitliydi ama yine de natürel cikti fotograflarimiz photoshoplu degildiler biz begenmistik acikcasi :) Oda tesadüfen olmustu. Aslinda stüdyo icin anlasmistik dis cekim genelde cok daha pahali oluyordu cünkü. Ama anlastigimiz fotografcimizdan teklif geldi ayni fiyata dis cekim yapabileceklerini söylediler kabul ettik bizde. InsaAllah tekrar gitmek nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…