inş olur canım benım yaberaber sevınırız
ayy bende cok korkuyodum spekulumdan...doktora gittigimde sadece vajınal bakcak sanıyodum ben ne bileyımilk kez jınekolojık muayeneydı ,sonra dr aldı elıne spekulumu ben onu görünce o an aklıma rabbi yesir velatuassır ,rabbi temmir bilhayr duası geldi ...birden ama içimden okudum bı baktım dr muayene etmiş hiç acımadı...korkmasın kimse..yeter ki dr insan olsun
spekulum dediğiniz ördek ağzı gibi birşey dimi içinde açıyor . düşük yaptığımda onunla açtı ne çok acımıştı birde en son içinde kanı temizlemek için kocaman bi şırınganın ucunda bir sürü pipet gibi bişeler vardı onunla hava verip çekti içini temizledi ama ben kıyameti kopardım hemşireler bacaklarımı tutamadı. zaten ayağa kalkıncada bayılmışım . hatırladıkça ağlayasım geliyor. 1 hafta belim böğrüm acıdı dayak yemiş gibi . bebeğimin düştüğüne mi yanayım çektiğim acılara mı .
Bisey sorcam dusuk yaptigini nasil anladin ne oldu da dustu kendlgnden mispekulum dediğiniz ördek ağzı gibi birşey dimi içinde açıyor . düşük yaptığımda onunla açtı ne çok acımıştı birde en son içinde kanı temizlemek için kocaman bi şırınganın ucunda bir sürü pipet gibi bişeler vardı onunla hava verip çekti içini temizledi ama ben kıyameti kopardım hemşireler bacaklarımı tutamadı. zaten ayağa kalkıncada bayılmışım . hatırladıkça ağlayasım geliyor. 1 hafta belim böğrüm acıdı dayak yemiş gibi . bebeğimin düştüğüne mi yanayım çektiğim acılara mı .
hmmm bilmem belki de, gerçi korunup hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalan da var , kalamayanlar da :/ ama eminim herşey Allahın elinde.. dün okuduğum kitapta bir söz var çok etkiledi beni " kısırlığın en büyük sebebi günahlarımızdır, çocuğumuz olmuyorsa doktora ve tedavilere gidip paramızdan vazgeçmek yerine önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz" belki de ben de yakın zamanda Allaha karşı kulluk görevlerimi yerine getirmeye başlamamdan dolayıdır.. Mesela eşim uzun zamandır kılar namazını ibadetlerini yapardı, 6 yıldır birlikteyiz ben onu gözümün önünde öyle görmeme rağmen hiçbirşey için çabalamazdım kalkıp 2 rekat namaz kılmışlığım bile yoktur.. çünkü ailemde de pek bunları yapan yok. yani inançlıdırlar tabiki ama ibadetlerini çok da yerine getiremezlerdi. evlendikten hemen sonra enteresan bir şekilde bir gece yarısı karar verdim.. namazıma başladım. aksatmamaya çalışıyorum. şeytana uymamaya çalışıyorum olabildiğince. ve en önemlisi işlediğim günahlardan içten pişmanlık duydugum için hep tövbe ediyorum.. Benim için çok özel olan şeyleri paylaştım şuan ama tutamadım içimde :) şimdilerde de kapanmayı düşünüyorum işte. zaten eşim isterdi ben de olumsuz değildim vakti var diyordum ama şimdi hamile kalmışken bebeğim için tertemiz bir hayata adım atmak geliyor içimden
dedikodulardan bile vazgeçeçeğim inşallah yani düşün
gölcükteyim canım, ing. öğretmeniyim ama atanamadım geçen sene evdeyim :)
Biliyosun obur forumda yazstk dun hamile oldgmu ogrendim.hem de mucize hamilelik...ama bugun banyoda ayagm kaydi cok fena dustum.cok korkuyorum duser mi diye kanamam olmadi ama sukur ama yine de cok tirsttm. ..bisey olmus mudur diye...
aynı ilin sınırlarında gebze canım
Aaa bizim arkadaşlarımız izmitte çok seka parka çok gideriz hatta geçen hafta sonu oradaydık çok severim izmiti kocamla benim için özeldir sevgili iken de çok giderdik
Bisey sorcam dusuk yaptigini nasil anladin ne oldu da dustu kendlgnden mi
: (
Ne kadar zor..
Rabbim bir daha yasatmasin insaAllah..
Cok cok gecmis olsun insaAllah bebegin etkilenmez yüregini ferah tut doktora gitmeyi ihmal etme yine de
siz ne ıs yapıyorsunuz
asılamay genelde spermde sorun olan ıcın yapıyorlar
bana doktorum gerek yok sıze demıstı ama ben her yolu denemek ıstıyorum
ben korunmayalı 2-3 ay olmadı canım yaklasık 1yıl oldu
Sa hanimlar hamile olanlari kutluorum rabbim insaAllah.saglikli hayirli evlatlar bunun oncesinde de sorunsuz hayirli bir hamilelik donemi nasip eder tum isteyenlere hanimlar bende mayis ayinda hamile kalmistim ama kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 10.haftasinda iki aydir da tekrardan istioduk olmadi bu 3. ay sanirim oldu bugun erken hamilelik testi yaptim cok cok silik.bir cizgi cikti ama bnce gayet normal silik cikmasi cunku bat 21 ocak bekleyemedim ogune kadar cunku belirtilerin hepsi vardi ilk olarak benm hemen akintim afedersiniz kesik sut gibi olur ve 1 haftadir o durumda bakalim ne olucak eger bu tutnursa 3. bebegim olucak tabi birde kurtaj var bir bucuk sene oncede tumor yuzunden.yumurtaligim alinmisti dr ler bir sene icinde yapmazsan.coxuk belki olmaya bilir demisti bakalim.ne olucak benim hep hayalim 4 du 1 oglum ve bir kizim var allahima sukur ama sunu anladim kac tane coxugun.olursa olsun 1 gunluk bile hamile olupta kaybetsen acisi buyukmus rabbim.kimseye yasatmasininsaAllah neyse fazla uzattim arkadaslar ama sunu farkettim burda kilerin cogu marmarali sanirim bende dogma buyume sakaryaliyim ama malesef yurt disina ewlendim :-(
efulimmmm canım ya sen burda bi tbebek tulumu gibi bişey paylasmıstın ya onu nerden buldun banda söylermisin modellere bakmak istiyorummmmm
1 hafta boyunca önce kahverengi lekelerim başladı sonra artmaya başladı git gide kan rengini aldı. doktor ultrasonda baktığında kesenin etrafında bozunmalar var dedi. tam kalp atışını dinlediğimiz gün ben eve perde bakmaya gittim çok yürüdüm dolaştım. ve en son öyle bir ağrı girdiki eve gittiğimde çok ağrım vardı öyle böyle deil kanamamda çoğalmıştı . meğerse düşmüş ama rahimin içinde takılı kalmış o da baskı yapmış. eğer tamamen düşseymiş ağrı olmazmış. çok sancım olmuştu. böyle anladım zaten hastaneye gittik
Daha Sonuna Kader okuyamadan Merak Ettim şimdi kızlardan hiç haber yok mu
Canim Allah nasip eder sana da insaAllah..
Önümüzde ki ayin 10'unda tam bir sene olacak bende kapanali
ne güzel canım maaşallah :) alışma süreci zor oluyor mu? ben en çok onu düşünüyorum da
bide diyo nasil oldunu sormicam yani nasil muaniyeyi sormicm yoksa bebek uruna kanser olucam ayyyyy kocam yaaa cok seviyom ben onu
merhaba canımateş yopiğinde cute var onun sayesınde olusutrdum...bu tablo sayesinde yumurtlama günlerimi tesbıt edicem inş kızlarında destegıyle inş faydası olur
eneee ben senden bir gün regl olmuşum. bana da cute yardım etmişti geçen ay tablo için sağolsun. geçen ay ilk olduğu için biraz deneyimsizdim bu ay daha deneyimliyim bakalım inşallah işe yarar.
Korkulacak bişey yok rahatla oturduğun zaman yeterOlsun canim bundada vardir bir hayir.
Ayni durumdayiz hemen hemen.
Benim de bu hafta yumurtlama dönemim.
Ama esim 12 saat calisiyor.
Gece vardiyasinda.
Gündüz aksama kadar uyuyor 6 bucukta ise gidiyor zaten.
sen bi ara bul ve sıkıştır onu:)))
yumurtlamana yakın mı gitmiştin canım. ben çok korkuyorum ve çekiniyorum bu tarz muayenelerden
canım 4-5 ay öncesine de git ve genel olarak döngün kaç gün onu bul bence. bazen gecikiyor.
Seka Parkta dügün fotograflarimiz cekildi
Harikaa ne güzel çıkmıştır epey gelişti orası ben 5 sene öncesini de biliyorum adım başı güvenlik çok güzel rahat rahat yürü gez
Harikaa ne güzel çıkmıştır epey gelişti orası ben 5 sene öncesini de biliyorum adım başı güvenlik çok güzel rahat rahat yürü gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?