Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayy öyle mi diyosun canim yaa o zaman benim yarın bat

hadı hayırlısı canım ya

merhaba canım....

ayyy senın baya zor olmus canım ya...bu kürtajı yaparken anastezi falan vermıyolar mı...allahım yasatmasın kımseye

Nasilsin cipsim
Iki gecedir zor tutuyorum kendimi evde olan bir paket cipsi yememek icin ama ne kadar daha dayanicam bilmiyorum

iyiyim tatlım....kılosorunun yok demı ye bence hatta benım yerımede ye bu ara diyetteyım de

Sadece kolesterol ve selülit sorunum var
Bu yasta 286 kolesterolum cipsler yüzünden
Bir ara haftada 2-3 paket doritos yiyordum hemde kücük degil büyük paket.
Bir kac aydir dikkat ediyorum göya.
Ama arada bi özlüyorum yaa

Şansın varmış canım içinizede sindiyse çok güzel sen gebzedeydin dimi inşallah gidersin canım olmaz mı

ayy en ıyısı eve sokmamak canım...

benim dolapta üç beş çikolata var aklım onlarda hep zor duruyorum yememek için

kızlar bende bır sorun var heralde...hep yok eylul annesi yok hazıran annesi topiklerde gezip onların bebişlerinin mutlulugunu okuyorum...

benım gıbı olan var mı kendi kendime söz verdim girmicem bi daha o sayfalara cok heveslenıyorum

Şansın varmış canım içinizede sindiyse çok güzel sen gebzedeydin dimi inşallah gidersin canım olmaz mı

Evet canim ben gebzedeyim

Bende bazen okuyorum canim
Ben forumda hemen hemen her türlü konuyu okuyorum pc basinda olunca
Telde olunca sadece kendi takip ettiklerime bakiyorum.

ben de bir yandan topiği takip ediyorum diğer yandan yazılı kağılarını okuyorum diğerrr yandan da dizi izlemeye calısıyorum düşünün artık halimi

Bende bazen okuyorum canim
Ben forumda hemen hemen her türlü konuyu okuyorum pc basinda olunca
Telde olunca sadece kendi takip ettiklerime bakiyorum.

ee normal sayılıırım o zaman

ben de bir yandan topiği takip ediyorum diğer yandan yazılı kağılarını okuyorum diğerrr yandan da dizi izlemeye calısıyorum düşünün artık halimi

tebrik ederim tatlım süpersin

sevinirim canım okumak isterim :)
ben de aynı şekilde bazı saçma sapan insanların söz olmasa da imalı bakışlarına falan maruz kalacağımı biliyorum. gerçi benim yolum doğru yol olacak ama işte insan yine de bunları düşünüyor malesef :)

al benden de o kadar bi yandan cocuklarin gelisim raporlarini giriyorum bi yandan topike bakiyorum bi yandan da tikinip kocise laf yetistiriyorum

Son düzenleme:

Özelden mail adresini gönder istersen

okudum canım :) ne güzel anlatmışsın.. benim de o duvarı biran önce yıkmam gerektiğini hatırlattın bana :)
Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..

okudum canım :) ne güzel anlatmışsın.. benim de o duvarı biran önce yıkmam gerektiğini hatırlattın bana :)

Sagol canim hayirlisi insaAllah gönülden istedikten sonra sende basarirsin
Bir tane daha gönderdim sana onu facebookta paylasmistim kapandigim gün

Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..

Oh iyi yaptin canim bugün havalar bayagi güzeldi zaten :)
Bende bir arkadasla bulustum bugün..
Mail adresini gönderirmisin canim..

Sagol canim hayirlisi insaAllah gönülden istedikten sonra sende basarirsin
Bir tane daha gönderdim sana onu facebookta paylasmistim kapandigim gün

evet onu da okudum canım :) ellerine emeğine sağlık..
İnşallah Allahım gönlüme tez zamanda bu konuda kesin kararlılığı düşürsün dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…