- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
ayy öyle mi diyosun canim yaa o zaman benim yarın bat
merhaba canımateş yopiğinde cute var onun sayesınde olusutrdum...bu tablo sayesinde yumurtlama günlerimi tesbıt edicem inş kızlarında destegıyle inş faydası olur
eneee ben senden bir gün regl olmuşum. bana da cute yardım etmişti geçen ay tablo için sağolsun. geçen ay ilk olduğu için biraz deneyimsizdim bu ay daha deneyimliyim bakalım inşallah işe yarar.
bende yenı basladım.bu ay bende deneyımsızım artık nasıl olcak bakalım
Selam canlar nasilsiniz
Ancak gelebildim ben..
Beyaz akintim gelmeye basladi bugün hadi hayirlisi insaAllah bu günleri degerlendirebiliriz :26:
merhaba canım....
spekulum dediğiniz ördek ağzı gibi birşey dimi içinde açıyor . düşük yaptığımda onunla açtı ne çok acımıştı birde en son içinde kanı temizlemek için kocaman bi şırınganın ucunda bir sürü pipet gibi bişeler vardı onunla hava verip çekti içini temizledi ama ben kıyameti kopardım hemşireler bacaklarımı tutamadı. zaten ayağa kalkıncada bayılmışım . hatırladıkça ağlayasım geliyor. 1 hafta belim böğrüm acıdı dayak yemiş gibi . bebeğimin düştüğüne mi yanayım çektiğim acılara mı .
ayyy senın baya zor olmus canım ya...bu kürtajı yaparken anastezi falan vermıyolar mı...allahım yasatmasın kımseye
merhaba canım....
ayyy senın baya zor olmus canım ya...bu kürtajı yaparken anastezi falan vermıyolar mı...allahım yasatmasın kımseye
Nasilsin cipsim
Iki gecedir zor tutuyorum kendimi evde olan bir paket cipsi yememek icin ama ne kadar daha dayanicam bilmiyorum
iyiyim tatlım....kılosorunun yok demı ye bence hatta benım yerımede yebu ara diyetteyım de
Sahil tarafina gidememistik zamanimiz kisitliydi ama yine de natürel cikti fotograflarimiz photoshoplu degildiler biz begenmistik acikcasi :) Oda tesadüfen olmustu. Aslinda stüdyo icin anlasmistik dis cekim genelde cok daha pahali oluyordu cünkü. Ama anlastigimiz fotografcimizdan teklif geldi ayni fiyata dis cekim yapabileceklerini söylediler kabul ettik bizde. InsaAllah tekrar gitmek nasip olur :)
Sadece kolesterol ve selülit sorunum var
Bu yasta 286 kolesterolum cipsler yüzünden
Bir ara haftada 2-3 paket doritos yiyordum hemde kücük degil büyük paket.
Bir kac aydir dikkat ediyorum göya.
Ama arada bi özlüyorum yaa
Şansın varmış canım içinizede sindiyse çok güzel sen gebzedeydin dimi inşallah gidersin canım olmaz mı
ayy en ıyısı eve sokmamak canım...
benim dolapta üç beş çikolata var aklım onlarda hepzor duruyorum yememek için
kızlar bende bır sorun var heralde...hep yok eylul annesi yok hazıran annesi topiklerde gezip onların bebişlerinin mutlulugunu okuyorum...
benım gıbı olan var mıkendi kendime söz verdim girmicem bi daha o sayfalara cok heveslenıyorum
Bende bazen okuyorum canim
Ben forumda hemen hemen her türlü konuyu okuyorum pc basinda olunca
Telde olunca sadece kendi takip ettiklerime bakiyorum.
ben de bir yandan topiği takip ediyorum diğer yandan yazılı kağılarını okuyorum diğerrr yandan da dizi izlemeye calısıyorum düşünün artık halimi
merhaba canımateş yopiğinde cute var onun sayesınde olusutrdum...bu tablo sayesinde yumurtlama günlerimi tesbıt edicem inş kızlarında destegıyle inş faydası olur
eneee ben senden bir gün regl olmuşum. bana da cute yardım etmişti geçen ay tablo için sağolsun. geçen ay ilk olduğu için biraz deneyimsizdim bu ay daha deneyimliyim bakalım inşallah işe yarar.
Olsun canim bundada vardir bir hayir.
Ayni durumdayiz hemen hemen.
Benim de bu hafta yumurtlama dönemim.
Ama esim 12 saat calisiyor.
Gece vardiyasinda.
Gündüz aksama kadar uyuyor 6 bucukta ise gidiyor zaten.
sen bi ara bul ve sıkıştır onu:)))
yumurtlamana yakın mı gitmiştin canım. ben çok korkuyorum ve çekiniyorum bu tarz muayenelerden
canım 4-5 ay öncesine de git ve genel olarak döngün kaç gün onu bul bence. bazen gecikiyor.
canim onceki aylari hic hatirlamiyorum yaa böyle dikkat etmiyordum bebis dusunmedigim icin:26:
evet canım kasık ağrısı olunca cok şüphelendim çünkü benim sadece adet günü geldiğinde kasık ağrım olurdu bu günler öncesinden başladı. birde vücut ısım normale göre biraz fazlalastı.baska belirti yoktu canım.
ayy benim de 2gundur sol kasigimda agri var. kendimi de umutlandirmak istemiyorum ama yaa offf hayirlisyla insallah bebistendir
Kur'an kursunda ki arkadaslarim bana cok destek oldular.
Benim ufak bir hikayemde var tabii ki.
Facebook kullandigimiz zamanlar bazen yazilar yazip paylasiyordum canim.
Hocam da (kursta ki hocam) begeniyordu yorum yapiyordu konusuyorduk.
Ben kapandiktan sonra bir gün dedi ki 'efulim sen söyle kisaca hayatini anlatsan türkiye öncesi sonrasi diyanetin dergisinde yayinlanacagini düsünüyorum' demisti..
Bende bilmiyorum siz isterseniz yazmaya calisirim demistim.
Genelde duygularim yogun oldugu zamanlar yazardim cünkü öylesine kisacasi.
Neyse gel zaman git zaman 6 sayfalik bir yazi yazdim.
Hocam müftülüge götürdü 2 sayfaya indirielim dediler.
Kisalttik kisalltik sonunda teslim ettik.
Aradan aylaaar gecti ve burada ki müftülügün bi dergisinde yayimlandi yazim..
Eger istersen sana mail olarak gönderebilirim.
Belki kendinden bir seyler bulursun
Kisacasi söyle diyebilirim ki hic kimsenin zoru altinda kalmadan Allah rizasi icin kapandim ve cok sükür cok mutluyum.
Eski zamanlara nazaran simdi tesettürlü bir bayan olmak cok cok kolay.
Bununda farkindayim.
Bazen ailemin yanina gidince tuhaf bakislara asaglayici sözlere maruz kaliyorum.
28 subat günlerini aklima getiriyorum ve 'o kadar olsun artik' diyorum.
ben de bir yandan topiği takip ediyorum diğer yandan yazılı kağılarını okuyorum diğerrr yandan da dizi izlemeye calısıyorum düşünün artık halimi
sevinirim canım okumak isterim :)
ben de aynı şekilde bazı saçma sapan insanların söz olmasa da imalı bakışlarına falan maruz kalacağımı biliyorum. gerçi benim yolum doğru yol olacak ama işte insan yine de bunları düşünüyor malesef :)
Özelden mail adresini gönder istersen
Bir mesajiniz var
Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..okudum canım :) ne güzel anlatmışsın.. benim de o duvarı biran önce yıkmam gerektiğini hatırlattın bana :)
okudum canım :) ne güzel anlatmışsın.. benim de o duvarı biran önce yıkmam gerektiğini hatırlattın bana :)
Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..
Sagol canim hayirlisi insaAllah gönülden istedikten sonra sende basarirsin
Bir tane daha gönderdim sana onu facebookta paylasmistim kapandigim gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?