- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Allah hayırlısı versin canım, üzülme eşin başında olduğu sürece elbet bebeğiniz de gelecektir :))
idrar tahlilinizde pozitif çıkmış mıydı tekrar yaptırın mutlaka durumunuza göre, moralinizi bozamayın bu çok güzel haberi alıcaz
ben geldim kızlar ağlamaklı yazıyorum şuam size olumsuz gene her ay sevincim kursağımda kalıyo yoruldum artık kızlar
Cuma ve pazar günü dedi canım inşallahhhh yumurtam döllenir :)))Hos geldin amiiin insaAllah :)
Canim ya insaAllah adetin gelmezde o belirtiler bebisin belirtileridir.. Bizi de haberdar et olurmu..
Oh masAllah canim onumuzde ki gunleri iyi degerlendir insaAllah :)
hayır canım çektirmedim .. bu tarz şeylerde insanlar korkutulur ya genelde o yüzden dedim .. gerekirse çektireceğiz yapacak birşey yok..
canim
insaallah merve arkadasimizda yasadigimiz suprizi sende de yasariz dize umid ediyorum ..
Fakat guclu olmaliyiz..
Benimde ilk denemede olmadi..
Ama nasip..
Rabbim insaallah hepimizin yuzunu guldurecek..
Canim rabbim seninde yuzunu guldursun insaallah..
bu arada duamı ettim herkes adına inşallah rabbim kabul eder canlarımmm
Bu arada duamı ettim herkes adına inşallah rabbim kabul eder canlarımmm
İnşallah çok saol canımallah razı olsun canım.. Ağzına sağlık... Herkesin güzel haberlerini burada görmek ümidi ile sevgiler.
iyi aksamlar kizlarr bugun cok yogundum bakamadim sizlere ne yaptiniz bugun nasilsiniz bakamm
ama benim icinde ayri deki duygu ikiz ver ver aAllah im bi kiz bi olan olsun bu sefer saglikli dunyaya getrsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah çok saol canım
Canım ben dr gittim bugun yumurtam 20 mm olmuş gayet sağlıklı bir yumurta dedi bu akşam ve pazar akşamı ilişki dedi tek dileğim bu ay sonuç pozitif olması sen nasılsın akıntıların ne durumda
bugun kesildi gibi gibi yani geliyoda gelmiyo denilecek kadar az bende haftaya randevu alip gidicem bakalim nasil olacak ne dicekler hadi bakalim ins hamis kalirsinda burda kutlariz
bata son8:18: bugun test yaptim olesine.catlatma ignesinin etkisi varmi die bisey cikmadi tabi
kizlar hos sohbetinizii uzulerek birakiyorum telden giriyorum cunku siteye zor oluyo yrin gorusurz. bayanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?