Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

idrar tahlilinizde pozitif çıkmış mıydı tekrar yaptırın mutlaka durumunuza göre, moralinizi bozamayın bu çok güzel haberi alıcaz

idarar yapmadım cnm.. hala adet olmadım bekliycem olmazsa 10 gün sonra tekrar kan testi yaptırabilirim. duruma göre
desteğiniz için tşkler
sevgiler

ben geldim kızlar ağlamaklı yazıyorum şuam size olumsuz gene her ay sevincim kursağımda kalıyo yoruldum artık kızlar

canııııııım üzülme bende bugün kötü sonucu 11:30 da aldım negatif çıktı... sabır edeceğiz hiç bozma morelini ben kendime bir karar verdim hiç takmıycam olacağına bırakıcam hemen 5 gün adet gecikincede zart diye kan tahlili yaptırmam sende kendine söz ver oluruna bırak kafamızı rahat tutalımm.. Allah herkese nasip eder ama sabır lazım sanıyorum
sevgiler cnm

Hos geldin amiiin insaAllah :)

Canim ya insaAllah adetin gelmezde o belirtiler bebisin belirtileridir.. Bizi de haberdar et olurmu..

Oh masAllah canim onumuzde ki gunleri iyi degerlendir insaAllah :)
Cuma ve pazar günü dedi canım inşallahhhh yumurtam döllenir :)))
hayır canım çektirmedim .. bu tarz şeylerde insanlar korkutulur ya genelde o yüzden dedim .. gerekirse çektireceğiz yapacak birşey yok..

Aynen canım gerekirse çektireceğiz başka çare yok

Tesekkurler arkadaslarim ozelden yazamiyorum 50 mesaji doldurmadigim icin ama tesekkur ediyorum simdiden siparis vericem insallah. Dualarin icin tesekkur ederim canim senin 5inde de ovulasyon testini denemis miydin 5 ayda da ?

efüliciğim çok teşekkür ederim tesellin için.. Inşallah allah büyük sabır ediceğiz hepimizin hamile olduğu ve doğumdan bahsedeceğimiz günleri görmek dileği ile
sevgiler

iyi aksamlar kizlarr bugun cok yogundum bakamadim sizlere ne yaptiniz bugun nasilsiniz bakamm

allah razı olsun canım.. Ağzına sağlık... Herkesin güzel haberlerini burada görmek ümidi ile sevgiler.
İnşallah çok saol canım
iyi aksamlar kizlarr bugun cok yogundum bakamadim sizlere ne yaptiniz bugun nasilsiniz bakamm

Canım ben dr gittim bugun yumurtam 20 mm olmuş gayet sağlıklı bir yumurta dedi bu akşam ve pazar akşamı ilişki dedi tek dileğim bu ay sonuç pozitif olması sen nasılsın akıntıların ne durumda

bugun kesildi gibi gibi yani geliyoda gelmiyo denilecek kadar az bende haftaya randevu alip gidicem bakalim nasil olacak ne dicekler hadi bakalim ins hamis kalirsinda burda kutlariz

bugun kesildi gibi gibi yani geliyoda gelmiyo denilecek kadar az bende haftaya randevu alip gidicem bakalim nasil olacak ne dicekler hadi bakalim ins hamis kalirsinda burda kutlariz

İnşallah hepimizin haberini kutlayalım canım sende git kafanda ki soru işaretleri gitsinn hayır haber olsun inşallahh

bata son8:18: bugun test yaptim olesine.catlatma ignesinin etkisi varmi die bisey cikmadi tabi

kizlar hos sohbetinizii uzulerek birakiyorum telden giriyorum cunku siteye zor oluyo yrin gorusurz. bayanar

herkese selamlarr

nasılsınız hanımlar görüşmeyeli?

ben yarın inşallah ilk doktor kontrolüme gideceğim inşallah güzel haberlerle dönerim kalp atışı başladımı bilemem ama belki kese gözükür.
daha hiç muayene olmadım erken demişlerdi ilk randevu yarın allahın izniyle güzel olur
dualarınızı eksik etmeyinn lütfenn.

rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı sekilde sizlere de yasatsın bu tatlı ve korkuyla karısık heyecanı kardeslerim.
duamdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…