evet sonucum 15,29 çıktı doktor çok yeni daha biraz bekle haftaya tekrarlıyalım dedi..::26:
iyiyim tatlım çalışıyorum işte nasıl olsun rüyamda ikiz bebeklere hamileydim biri kızdı biri erkek birde kendime sandivic yapmıstım yiyodum böle yiyom ama sandivicim hiç eksilmiyo kocam göbegimi seviyodu sonra bir kalktım rüya üzüldüm ama bide beyaz elbise giyiştim saclarım acıktı cok güzel di rüyam
rüya ne kadar güzelmiş Allahım gercegini de nasip etsin ablam beni beyaz elbise içinde hamile görmüştü :) üç gün sonra hamile olduğumu öğrendik :)
Bende aynen öyle gördüm ama ışıkta yer çizgisi die tahmin ettim ama hafif pembe gibiydi de ama ben hala ihtimal vermiyorum daha öncede aynı şey oldu gittim kan testi yaptın negatifi aldıım
hayırlı olsun canım dua edelim inşallah yükselir:) içini ferah tut
Canım çok güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallahh ben geçen okudum doktora gitmemişsin kızdım sana
evet sonucum 15,29 çıktı doktor çok yeni daha biraz bekle haftaya tekrarlıyalım dedi..::26:
yok tatlım sanırım benimki sadece rüya dün gebelik testi yaptım gene negatif cıktı acaba pozitf cıkınca ne halde olucam bilemiyorum
canım gözün aydın ilk değerin kaçtı? satın ne zamandı? tarihleri ve değerlerini yazarmısınendişelenme erken öğrenmiş olabilirsin topikten mukurose vardı oda ilk öğrendi 13 idi değeri ve katlandı çok şükür erken öğrenenleerden değer düşük diye stres yapmıştı sen yapma emi...Allahın izniyle bebişin seninle 48 saate bir katlaması gerekiyor 1 hafta beklemezdim yerinde olsam 2 gün bekle yine ver 1 hafta acabalarla soru işaretleriyle yaşanmaz dualarım seninle Rabbim yılların acısını çıkartacağın sağlıklı bi bebiş nasip etsin inş.
Kızlar Rabbim herkeze nasip eder inş.
amin canım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah
balımmçok teşekkür ederim 31 ocak yada 1 şubat tatlım sat..ben 28 ocakda yaptırdım 7,98 çıktı 30 ocakda yaptırdım 15,29 çıktı:26:inşallah katlanır canım benim..
kaç gün var canım regl olmana:26: benmi acaba yanılıyorum dedim ama arkadaşlarımda gördü:26:
canım endişelenme bak erkenden kanda çıkmış ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı haberler alıcaksın Allah'ın izniyle...
zamanı vardır imşallah hayırlı bi evlat verir rabbim bize hiç beklemediğimiz bi anda verdi :) kasık agrılarından oluyodum kac doktora gittim bişeyin yok dedi en sonunda ultrason istediler orda da bişe yok dediler özel doktora gittim hamilesin bunu mu anlamadılar dedi test filan yapmakta aklıma gelmemişti :)
Canım senin değerinde katlanmış benim 1.2 çıkmıştı o yüzden üstünde durmuyorum
anladım canım hayırlısı olsun en azından kaçırmamışsın yumurtlama gününü .. bakalım bende ilk defa deniyorum hayırlısı olsun hakkımızda ...
günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr
tebik ederim canım benim ..ALALH ım sağ salim kucağına almaı nasip etsin..
İnşallah benim de senin ki gibi olud canım testin kaçıncı sayfada bu arada bakmak isterimbende bi kere yapmıştım silik çıktı gittim kanda baktırdım 1,2 çıktı benimde..istersen yarın sabah tekrar yap eğer yine belli belirsizse kan tahlili yaptır canım
pazartesi gidicem bu salı gidicektim bizim iş yerinden ortak ayrıldı hiç sorma basımıza ne ler geldi neler adam 50 tl lik senedi bankaya vemiş bizde bir ay sonra 50 tl istiyor siniriden köpürdüm eşim iş yerine çagardı apar topar su anda o kadar moralim bozukki anlatamam ben nerden bulucaz o parayı biz öle anlasmamıstık 25 bu senede 25 diyer senede anlasmıstık ama malesef adamla konustumuz gibi yapmamıs
balımmçok teşekkür ederim 31 ocak yada 1 şubat tatlım sat..ben 28 ocakda yaptırdım 7,98 çıktı 30 ocakda yaptırdım 15,29 çıktı:26:inşallah katlanır canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?