Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah benim de senin ki gibi olud canım testin kaçıncı sayfada bu arada bakmak isterim

Hımm çok sinir bozucu olmuşş ihmal etme canım haber bekliyorum

pazartesi günü gidicem bakalım işte bir yadan korkuyorum ama artık ovulasyon testini ısmarlamadan önce kesin gitmem lazım zaten progestan hapınıda yazdırmam lazım adetlerim gene düzensiz çünkü hem adetim düzenlenmiş olur hemde hamile kalmamda yardımcı olur

Çok güzel bir rüya, Allahım hayra çıkarsın.
Bende akşam rüyamda ikiz kızlar gördüm. Benim kızlarımmış ama 7-8 yaşlarında falanlar.
Birinin adı melisa ama diğerini hatırlamıyorum. Melisa ismi de şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti, nerden çıktı bilmem.
Ama güzel bir rüyaydı...

Allah rüyalarımızı hayra cıkarsın aminnn

Ovulasyon testini 2 tanesini 1.50 tl ye alıyorum canım

canım benim bulantım ciddi boyuta 5 hafta bitince ulaştı. 6. haftadan sonra her akşam zirve yapıyordu. akşam 8 gibi buluşuyorduk wcyle. o zaman yazdı hatırlıyorum akşam ezanı beni çağırırdı sanki
tarcıncım biraz daha test yapmazsan gerek kalmayacak cunku karnın şişecek

15 ocakda çatlatma iğnesi oldum ama 17 ocakda kontrole gittiğimde henüz çatlamamıştı doktorda öyle geç döllenmiş olabilir dedi..:26:amin inşallah canım

Yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına inşallah bu sefer yanılmam ya

koyamadım canım testi :26:
pc atmak istemiyorum iş yerinde olduğum için hadi hayırlsıı olsun inşallah canım..

slm kızlar bir şey sormak istiyorum,benim yumurtlama tarihim internette hesapladığıma göre tabi 31 ocak
tam olarak o gün mü yapmalıyız yoksa o günden önce mi ? ay ne zormuş bu işler ya kafayı sıyırdım

walla canım benim doktorum bana regliden itibaren 12-14-16-18. günler ilişkiye girin demişti ben onun dediğini uyguladıgım an hamile kalmıstım ama yumurtalama günümün 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası seklinde denk gelmişti tarih...bu ay onun dediğini yapmadım tam yumurtalama tarihinde ve onun 2 gün öncesi 2 gün sonrası seklinde denk geldi:) ama hiç hamile gibi diilim heran hastalanabilirim:)

a.s canım..bazı doktorlar gün aşırı tavsiye ediyor sperm kalitesi açısından ama benim doktorum çatlamadan 1 gün önce ve sonrasında 4 gün hergün olsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…