İnşallah benim de senin ki gibi olud canım testin kaçıncı sayfada bu arada bakmak isterim
Hımm çok sinir bozucu olmuşş ihmal etme canım haber bekliyorum
kızlar rüyamda hamileydim hemde ikizmis biri erkekmiş biri kız eşim karnımı seviyodu karnım kocaman olmustu beyaz elbise giymiştim saçlarım acıktı evde kendime kocaman sandvisc yapıyodum yiyyodum yiyodum ama bitmiyodu sandivicim cok etkisinde kaldım
Çok güzel bir rüya, Allahım hayra çıkarsın.
Bende akşam rüyamda ikiz kızlar gördüm. Benim kızlarımmış ama 7-8 yaşlarında falanlar.
Birinin adı melisa ama diğerini hatırlamıyorum. Melisa ismi de şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti, nerden çıktı bilmem.
Ama güzel bir rüyaydı...
pazartesi günü gidicem bakalım işte bir yadan korkuyorum ama artık ovulasyon testini ısmarlamadan önce kesin gitmem lazım zaten progestan hapınıda yazdırmam lazım adetlerim gene düzensiz çünkü hem adetim düzenlenmiş olur hemde hamile kalmamda yardımcı olur
neyi oluyor arkadaşının
senin bünyen böyle demek ki canım erken başlıyor sende olabilir. kusacak kadar mı bulanıyor? derecesi nasıl? kusuyo musun sabah mide özsuyunu. sabahtan akşama her zaman mı bulanıyor
Allah razı olsun bitanem çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ovulasyon testini 2 tanesini 1.50 tl ye alıyorum canım
eczaneden mi alıyorsun tatlım
erken baktırmışsın canım belkide daha geç döllendi bilemeyizyani 2 gün evvel yaptırdın ve 2 katı olmuş inş. böyle devam eder canım imkanın varsa yat dinlen iyice tutunsun meleğin beta bünyesel değişiyor kimisininki çok artarken kimisininki tam katlayarak gidiyor..inş. Rabbim bu defa sana bağışlasın
berrem kaç çıktı sonucun :)))
İnşallah benim de senin ki gibi olud canım testin kaçıncı sayfada bu arada bakmak isterim
15,29 çıktı nerisonamm:26:
testin resmini paylaşmadım ama deniyeyim canım
İnternetten canım gebelik testi de 50 kuruş
nette her sey ucuz yahu insanlar bosuna her şeyi internnetten almıyolar
doktor ne dedi canım?
Yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına inşallah bu sefer yanılmam ya
slm kızlar bir şey sormak istiyorum,benim yumurtlama tarihim internette hesapladığıma göre tabi 31 ocak
tam olarak o gün mü yapmalıyız yoksa o günden önce mi ? ay ne zormuş bu işler ya kafayı sıyırdım
slm kızlar bir şey sormak istiyorum,benim yumurtlama tarihim internette hesapladığıma göre tabi 31 ocak
tam olarak o gün mü yapmalıyız yoksa o günden önce mi ? ay ne zormuş bu işler ya kafayı sıyırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?