Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar sabahkı yaptıgım testte ıkıncı cızgı sılıktı sımdı yaptım tek cızgı kafam karıstı ne yapmalıyım

Canim bu testler genelde sabah idrariyla yapildiinda daha net sonuc veriyo sen biraz sabretmelisin test yapma yarina kadar sabah uyanir uyanmaz yapp iNsallah pozitif cikacak

kızlar bugun yaptıgım testın hayalet cızgısıı yaklasık 15 dk sonra cıktı

Eklentiler

• $gm.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
Selam kizlar.. Ovulasyon testi hakkında bilgi verebilecek var mi? Nasil yapılır ne zaman başlanır vs vs

kızlar bugun yaptıgım testın hayalet cızgısıı yaklasık 15 dk sonra cıktı

Merhabalar hanımlar bende araniza katilabilirmiyim?
:)
Bu arada hamile olanlara allah kucaklarina almayi nasip etsin ins.en kisa zamanda
Allah hayırlı evlatlat versin ins...:)

Rabbim cümlemze nasip etsin.bende yarın klomene başlıycam.ama benim adetim kürtaj kanamasıyla birleşti.ben neye göre hesaplayıp test yapıxam acaba bi fikri olan var mı

Malesef canim bir bilgim yok. Ama ayni durumu yasayan arkadadlarimiz varsa eger mutlaka cevaplarlar. Gecmis olsun

Merhabalar hanımlar bende araniza katilabilirmiyim?
:)
Bu arada hamile olanlara allah kucaklarina almayi nasip etsin ins.en kisa zamanda
Allah hayırlı evlatlat versin ins...:)

Hosgeldin canim amin ins hepimiz en kisa zamanda anne oluruz

bat bugundu sabah yaptıgım test ama aksam tekrar yaptım o tam negatıf cıktı hıc degısmedı benım aklım karıstı yaaa ümitlenmekte ıstemıyorum aslında

Canim yrn sabah ilk idrarinla yap cikarsa hemen kan vermeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…