Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

nerisona canım doktor muayenen nasıl geçti? neler söyledi? vajinal muayene mi oldun? keseyi görebildin mi?

senin ilk bebişte bat zamanı hcgn 400 çıkmıştı değil mi?

şimdi 323 mü demiştin?

hemen hemen aynı normal çıkmış o zaman

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bi sorum olucak adet gecikmesinde bugün 10. günüm en son testi 2 gün önce yaptım ama negatif ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ama sonucu pazartesi alıcam sizce bu idrar testlerinin negatif cıkmalarına ragmen hamile olma şansım var mı ?

4+5 te ya da 1-2 gün farkla bhcg ölçtüren ya da ölçtürecek arkadaşlar paylaşabilir mi?

bir aşk gülü kalmış aklımda 3327 idi sanırım 4+6 da

4+5 te ya da 1-2 gün farkla bhcg ölçtüren ya da ölçtürecek arkadaşlar paylaşabilir mi?

bir aşk gülü kalmış aklımda 3327 idi sanırım 4+6 da
Acaba ask gülün ikizmi ki

saol listeriacım teşekkür ederim en yakın zamanda seninde güzel ve hayırlı haberini nasip etsin Rabbim
Tarcin hamismisin:) hayırlı olsun canim

4+5 te 1537 canım
ilk bebişte 4+5 te 1119 du

doktor sonucu alıp gel keseye bakalım dedi ama akşam doktora yetişemedik çıkmıştı yarın gideceğiz Allah izin verirse

çok sevindim canım. çarşamba da ben keseye gidiyorum
bu arada sen 14. gün tek ilişki yaşamışsın ya oğlun olacak
oğlan formulu yumurtlama gününde ve/veya 1 gün sonrasında ilişki
gönlünden ne geçiyor?

teşekkür ederim çukulata :) inşallah seninde hayırlı haberini bu ay alırız dua ediyorum inşallah

Benim pek umudum yok canim.
Ay hamislerin duasi kabul olurmus.tesekkur ederim banada dua ettigin icin.:)
Atesimde yukse deil zaten....

Canım orasını Allahtan başka kimse bilemez. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur. bu hadise inanıyorum ama.

canım sen gün aşırı ilişki mi yaşadın?

bugün sadece test sonucunu mu gösterdin doktora?

senin içine kendinle ilgili ne doğuyor? aslında hamilelerin doğarmış ama?

Son düzenleme:
BEBEK YERİNE NUR TOPU GİBİ TAŞIM ÇIKTI. YUMURTLAMA ZAMANIMDAN 5 GÜN GEÇTİ , KANDA GEBELİK NEGATİF ÇIKTI yani bat.a daha 10 günüm var sizce olsa çıkar mıydı ?
çok ağrım var çok

Merhaba kızlar birsey sorabilirmiyim. Ben 4 aylık yeni evliyim. henüz 20 yasındayım biraz erken oldu ama anne olmayı cok istiyorum. Son adet tarihim 28 aralıktı. 28 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. idrar testinde pozitif çıktı 30 ocakta kan testine gittim sonucum 277 cıktı. doktorum 2 günlük adet gecikmesine göre biraz düşük değer dedi moralim bozuldu. sizce kötü bir değermi? aranızda ilk böyle düşük sonuç çıkıpta sonradan hamileliği güzelce devam eden varmı? umarım hersey yolunda giderde bebeğmi kucağma alırım..

tabi ki Allah bilir ama erkek spermler daha hızlı olduğu için olasılığı arttırıyormuş, burası bilimsel.
kız isteyenler de yumurtlama gününden 4 gun önce ilişkiyi kesmelilermiş, kız spermler daha yavaş ama daha uzun yol katedebiliyorlarmıs. bunlar sadece olasılığı arttırıyor o kadar.
evet gün aşırı canım
test sonucumu gördü doktor evet, çok beğendi, iki katından fazla dedi senin dediğin gibi.
kendimle ilgili hiçbir şey doğmuyor, senle aynı olacağı doğuyor, sanki ikimizinki de erkek gibi düşününce

hayır canım düşük değil geç döllenme olmuş olabilir. önemli olan artış hızı. bi daha yapalım demedi mi birkaç gun sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…