Canim yrn sabah ilk idrarinla yap cikarsa hemen kan vermeye :))
Tarcincim kac cikti?
gordun dımı cızgıyı sonra nıe tek cızgı cıktı anlamadım yaa
Tarcinim hayirli ugurlu olsun tebrik ediyorum canim4+5 te ya da 1-2 gün farkla bhcg ölçtüren ya da ölçtürecek arkadaşlar paylaşabilir mi?
bir aşk gülü kalmış aklımda 3327 idi sanırım 4+6 da
Tarcinim hayirli ugurlu olsun tebrik ediyorum canim
Acaba ask gülün ikizmi ki4+5 te ya da 1-2 gün farkla bhcg ölçtüren ya da ölçtürecek arkadaşlar paylaşabilir mi?
Tarcin hamismisin:) hayırlı olsun canimsaol listeriacım teşekkür ederim en yakın zamanda seninde güzel ve hayırlı haberini nasip etsin Rabbim
4+5 te ya da 1-2 gün farkla bhcg ölçtüren ya da ölçtürecek arkadaşlar paylaşabilir mi?
4+5 te 1537 canım
ilk bebişte 4+5 te 1119 du
doktor sonucu alıp gel keseye bakalım dedi ama akşam doktora yetişemedik çıkmıştı yarın gideceğiz Allah izin verirse
Acaba ask gülün ikizmi ki
Tarcin hamismisin:) hayırlı olsun canim
teşekkür ederim çukulata :) inşallah seninde hayırlı haberini bu ay alırız dua ediyorum inşallah
çok sevindim canım. çarşamba da ben keseye gidiyorum
bu arada sen 14. gün tek ilişki yaşamışsın ya oğlun olacak
oğlan formulu yumurtlama gününde ve/veya 1 gün sonrasında ilişki
gönlünden ne geçiyor?
Canım orasını Allahtan başka kimse bilemez. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur. buna inanıyorum ama.
canım sen gün aşırı ilişki mi yaşadın?
bugün sadece test sonucunu mu gösterdin doktora?
senin içine kendinle ilgili ne doğuyor? aslında hamilelerin doğarmış ama?
Merhaba kızlar birsey sorabilirmiyim. Ben 4 aylık yeni evliyim. henüz 20 yasındayım biraz erken oldu ama anne olmayı cok istiyorum. Son adet tarihim 28 aralıktı. 28 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. idrar testinde pozitif çıktı 30 ocakta kan testine gittim sonucum 277 cıktı. doktorum 2 günlük adet gecikmesine göre biraz düşük değer dedi moralim bozuldu. sizce kötü bir değermi? aranızda ilk böyle düşük sonuç çıkıpta sonradan hamileliği güzelce devam eden varmı?umarım hersey yolunda giderde bebeğmi kucağma alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?