BEBEK YERİNE NUR TOPU GİBİ TAŞIM ÇIKTI. YUMURTLAMA ZAMANIMDAN 5 GÜN GEÇTİ , KANDA GEBELİK NEGATİF ÇIKTI yani bat.a daha 10 günüm var sizce olsa çıkar mıydı ?
çok ağrım var çok
tabi ki Allah bilir ama erkek spermler daha hızlı olduğu için olasılığı arttırıyormuş, burası bilimsel.
kız isteyenler de yumurtlama gününden 4 gun önce ilişkiyi kesmelilermiş, kız spermler daha yavaş ama daha uzun yol katedebiliyorlarmıs. bunlar sadece olasılığı arttırıyor o kadar.
evet gün aşırı canım
test sonucumu gördü doktor evet, çok beğendi, iki katından fazla dedi senin dediğin gibi.
kendimle ilgili hiçbir şey doğmuyor, senle aynı olacağı doğuyor, sanki ikimizinki de erkek gibi düşününce
hayırlısı olsun canım Allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin her ikimize de
e sen dediklerine uymamışsın o zaman? gün aşırı denemişsin?
ben erkek istemiyorum ki,içime erkek doğuyor sadece canım. AMİN
yani çoğunlukla erkek doğuyor sonra kız gibi geliyor falan :)
hayır canım düşük değil geç döllenme olmuş olabilir. önemli olan artış hızı. bi daha yapalım demedi mi birkaç gun sonra?
Arkadaşlar merhaba. yardımlarınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1 yıldır bebiş istiyoruz. adetim düzenli 27 günde bir oluyordu bu ay 2 gün gecikti bende test yaptım sonuç ikinci çizgi biraz kafamı karıştırdı :S Eki Görüntüle 957961
Arkadaşlar merhaba. yardımlarınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1 yıldır bebiş istiyoruz. adetim düzenli 27 günde bir oluyordu bu ay 2 gün gecikti bende test yaptım sonuç ikinci çizgi biraz kafamı karıştırdı :S Eki Görüntüle 957961
bacım kafan karısmasın hamilesin hayatımmm cabuk git kanda baktır kesinleştir canımmmm hayırlı olsun rabbim saglıcakla dogurmayı hayırlı saglıklı evlat olmasını nasip eyler inş
İkinci çizgin çıkmış canım ne güzel hayırlı olsun. demekki hamişsin :) eğer bebek istiyorsan sevinebilirsin bencee :)
hiç belli olmuyor ki canım yakında öğrencez bakalım Allah hayırlısını versin ikimize de hepimize de
kaç kiloyla başladın hamileliğe
ilkinde kaç kilo almıştın
sen 1980 li misin?
erkenden uyumak istiyor musunuz? iş güç yapmak içinizden geliyor mu? ya halsizlik hisseden?
söyledi canım pazartesi tekrarlıycam ama korkuyorum vallahı her an birşey olacakmış gibi geliyo
Çok teşekkür ederim :)
çok heycanlıyım ve korkuyorum :S :S evet bir yıldır bebiş istioduk kafayı yemek üzereydim son 4 aydır. Sonunda Rabbim yüzümüze güldü sanırım
ilkinde 53le başladım. 70le bitirdim
şimdi fazla kilolarım var, söylemeyim
80liyim evet canım
çok var. öğlen kızla uyuyorum. sonra o kalkıyor benim bacaklar zamkla yapışmış gibi yatağa, bi de ağrıyor yaaa uyandırılınca
Kizlar 2.5 saatlik yolculugun ardindan evimize geldik :))) bu evimizde net yok ara ara telefondan bakip guzel haberlerinizi alacagim insallah :))
bu arada ben yilbasinda tartilmistim evde 54 kiloydum o zaman bebek yeni olmus haberimiz yoktu simdi gelince yine tartildim 57 olmusumsanirim hamileligi 64 kiloyla sonlandirmam hayal oldu
o doktoru bence değiştir. neden moral bozuyor ki durduk yere??
hiçbir sey olmaz Alalhın izniyle
umarım hersey yolunda gider canım bebeğini hayırlısıyla kucagına alırsın. bende daha 3 gün önce öğrendim hamiş olduğumu 2 aydır bende istiyodum. bende cok heyecanlıyım biraz karısık düşüncelerim var ama korkmamız kafamızın karısması cok normal. umarım ikimizde bebeklerimizi kucagımıza alırım Allahın izniyle :) .
ilkinde 53le başladım. 70le bitirdim
şimdi fazla kilolarım var, söylemeyim
80liyim evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?