- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
@karya3554 canım hayırlısı ile devamını görelim inşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
mavi birlikte gün sayalım aynıyızSelam kızlar benimde transferimin 2. Günü bugün on günüm kaldı allahım hayırlı haberler nasip eylesin hepimize
mavi birlikte gün sayalım aynıyız
Âmin inşallah ama sürekli ertelemeleri sinirlerimi bozdu cuma öğleden sonra belli olur dediler sonra Cumartesi dediler şimdi pazar gününe attılar 4 tane döllenmiş yarın hangileri sağlıklı belli olacakmış daha bakmamışlar kendilerinin olsa ilk günden bakarlar ankaradayım hrs hastanesinde bakılıyor hiç memnun değilim iyice umutlarımı kaybettim
bende aşılamadan hemen sonraki ay tüp benek yaptırdım aynı sorun bendede vardı 2 yumurtam oluştu ikiside döllendi inşallah tutar dua ediyorumKızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum
İnşallah canım ya ne kadar kaldı mutlu haberlerini almaya yaz oldumu haberleri bende çok çok dua edicem allahin izniyle iyi haberler alırsın inşallahbende aşılamadan hemen sonraki ay tüp benek yaptırdım aynı sorun bendede vardı 2 yumurtam oluştu ikiside döllendi inşallah tutar dua ediyorum
İnşallah canım ya ne kadar kaldı mutlu haberlerini almaya yaz oldumu haberleri bende çok çok dua edicem allahin izniyle iyi haberler alırsın inşallah[/QU
Kızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum
Merhaba benimde sizler gibi yumurta sayım az,ben hiç aşılama denemedim vakit kaybı dedi doktorlar,tüp bebek tedavisine başladık geçen ay 3 yumurta vardı 1 döllendi ve o bir tane donduruldu,bu ay yumurta gözükmedi(bazı aylar hiç yumurta olmuyo işte,Bazen en çok 3 oluyo)klomen verdi Dr.dün.bahçecideyim ben,klomen verdi hap sadece normal siklusta olacakmış diye bakacak,havuz olacak benim birkaç ay toplanıp öyle transfer olcak,bügünde bal.tarçın.çörekotunada başladım bakalım.bende aşılamadan hemen sonraki ay tüp benek yaptırdım aynı sorun bendede vardı 2 yumurtam oluştu ikiside döllendi inşallah tutar dua ediyorum
cuma günü bhcg 23 çıktı 10. günümdü yükselmesi lazım inşallah sende pozitif sonucu görürsün Allahım hepimize yardım etsinİnşallah canım ya ne kadar kaldı mutlu haberlerini almaya yaz oldumu haberleri bende çok çok dua edicem allahin izniyle iyi haberler alırsın inşallah
Amin canım inşallah isteyen dileyen cumlemize nasip etsin allahımcuma günü bhcg 23 çıktı 10. günümdü yükselmesi lazım inşallah sende pozitif sonucu görürsün Allahım hepimize yardım etsin
Allah yardımcın olsun canim evet asilama zaman kaybi doktorum bana tüp bebeğe geçelim demişti ama ben kabul etmedim olacak demekki nasip ten ötesi olmuyo allahım cumlemizin yardımcısı olsunMerhaba benimde sizler gibi yumurta sayım az,ben hiç aşılama denemedim vakit kaybı dedi doktorlar,tüp bebek tedavisine başladık geçen ay 3 yumurta vardı 1 döllendi ve o bir tane donduruldu,bu ay yumurta gözükmedi(bazı aylar hiç yumurta olmuyo işte,Bazen en çok 3 oluyo)klomen verdi Dr.dün.bahçecideyim ben,klomen verdi hap sadece normal siklusta olacakmış diye bakacak,havuz olacak benim birkaç ay toplanıp öyle transfer olcak,bügünde bal.tarçın.çörekotunada başladım bakalım.
hayır transfer aynı aşılama gibi korkulacak hiçbişey olmuyoYa kızlar transfer yapilirkende uyutuyolar mi toplanirken anestezi oluyomus merak ettim ağrı acı Vs oluyomu asilama çok rahattı
Ben transfer olmadım daha ama yumurta toplandı bende çok tedirginim ama anestezi verdiler ,hiç bir ağrım olmadı ,odaya nasıl getirdiler hatırlamıyorum bile,sadece anestezinin sersemliği oldu,bizde yumurta az olduğu için ağrımız olmuyormuş, öyle okudum,fazla yumurtası olanlar sancılı oluyormuş bazen.rahat ol canım.transferde anestezi vermiyorlar diye biliyorumYa kızlar transfer yapilirkende uyutuyolar mi toplanirken anestezi oluyomus merak ettim ağrı acı Vs oluyomu asilama çok rahattı
Yeterki yumurta çok olsun ben ağrıyı çekmeye razıyım vallaBen transfer olmadım daha ama yumurta toplandı bende çok tedirginim ama anestezi verdiler ,hiç bir ağrım olmadı ,odaya nasıl getirdiler hatırlamıyorum bile,sadece anestezinin sersemliği oldu,bizde yumurta az olduğu için ağrımız olmuyormuş, öyle okudum,fazla yumurtası olanlar sancılı oluyormuş bazen.rahat ol canım.transferde anestezi vermiyorlar diye biliyorum
Saol canım inşallah hayırlısı olurhayır transfer aynı aşılama gibi korkulacak hiçbişey olmuyo
Benim 14 sağlıkli yumurtam oldu ve toplandi. Gulerek ciktm. Hicde agrim olmadı. Korkma canm. Transfer onun kat kat daha rahati 2 dk bisey ağrısızpost: 39694148 .!.:Yeterki yumurta çok olsun ben ağrıyı çekmeye razıyım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?