Çok üzüldüm canm bnm neden yarın bıraktınızolmadı kızlar olmadı.tedavimizi yarım bıraktık.yarın transferimiz vardı.rabbim nasip etmedi.öfkeliyim,üzgünüm,umutsuzum.güçsüzüm.4.denemem.daha önce 2 kez daha yarım bıraktım tedaviyi.3.denememde hamile kaldım ama oda düştü.hiç mutlu olamadım.nasıl devam edeceğim yola bilmiyorum.kolum kanadım kırık.gözlerim şişti ağlamaktan
sanırım sen eskişehirdesin bende eskişehirliyim eama istanbulda oturuyorum önce bende eskişehirde yaptırmayı düşünmüştüm orayı araştırmıştım belki fiyatları daha uygun olur diye ama çok farklı değil burdaki ile şuan kadıköy acıbademde yaptıryorum.allah kolaylık versin canım sanada inşallah herşey yolunda gider :)Doktorum Meliha kovancı canım sen hangi şehirdesin ki
olmadı kızlar olmadı.tedavimizi yarım bıraktık.yarın transferimiz vardı.rabbim nasip etmedi.öfkeliyim,üzgünüm,umutsuzum.güçsüzüm.4.denemem.daha önce 2 kez daha yarım bıraktım tedaviyi.3.denememde hamile kaldım ama oda düştü.hiç mutlu olamadım.nasıl devam edeceğim yola bilmiyorum.kolum kanadım kırık.gözlerim şişti ağlamaktan
Bana kalirsa Test icin cok erken. Biraz daha sabret derim. Kendini kesinlikle yorma. Dinlen bol bol. Umarim pozitif cikar.Transferimin 5.günü(Transferin ilk gunu 1kabul ediom) bıçak saplanması diye tarif edilen farklılığı hissettim, artık vajınal jeli kullanmak zor oluo, ağrılar bıçaklar kesildi, bianda nwfes nefese kalma-kalbim çıkacak gibi artıyor ve 6.gunden itibarende gögüs uclarım agrı ve acı içinde-büyüdükleri de kesin. Ve bugun 7.gunum.... Dinlemiyorum kendimi demek isterdim ama dinliyorum da:)) dün (6.gun) erken gebelik testı uyguladım min bhgc 10mg farkedebilio, ikinci çizgi yokk ne net ne de silik.. Bakalım herzamanki gibi beklemeye devam
aaa dondurulmuslarin olme riski nedir acaba endiselendim ben simdi nasip olursa bu ay transferim olucak ins benmkilerde donduruldumorfoloji kaçtı sizin bizim morfoloji 1 çıktı nasıl düzelir bu
nie tedavini yarin biraktin canmolmadı kızlar olmadı.tedavimizi yarım bıraktık.yarın transferimiz vardı.rabbim nasip etmedi.öfkeliyim,üzgünüm,umutsuzum.güçsüzüm.4.denemem.daha önce 2 kez daha yarım bıraktım tedaviyi.3.denememde hamile kaldım ama oda düştü.hiç mutlu olamadım.nasıl devam edeceğim yola bilmiyorum.kolum kanadım kırık.gözlerim şişti ağlamaktan
Ay kıyamam ya inan okuyunca gözlerim doldu ben ilk aşılama tutmadiginda bile bu derece üzüldüysem seni düşünemiyorum allahım yardımcın olsun pes etme lütfen insallah ugraslarinin karşılığını alırsın allahin izniyleolmadı kızlar olmadı.tedavimizi yarım bıraktık.yarın transferimiz vardı.rabbim nasip etmedi.öfkeliyim,üzgünüm,umutsuzum.güçsüzüm.4.denemem.daha önce 2 kez daha yarım bıraktım tedaviyi.3.denememde hamile kaldım ama oda düştü.hiç mutlu olamadım.nasıl devam edeceğim yola bilmiyorum.kolum kanadım kırık.gözlerim şişti ağlamaktan
İnşallah canım allahim isteyen dileyen cumlemize nasip etsin kolaylıklar sabırlar versın ben daha yeni başlicam hayirlisiyla eminim yıllardır uğraşanlar cabalayanlar vardır allah herkezin yardımcısı olsun emeklerinin karşılığını almayi nasip etsinsanırım sen eskişehirdesin bende eskişehirliyim eama istanbulda oturuyorum önce bende eskişehirde yaptırmayı düşünmüştüm orayı araştırmıştım belki fiyatları daha uygun olur diye ama çok farklı değil burdaki ile şuan kadıköy acıbademde yaptıryorum.allah kolaylık versin canım sanada inşallah herşey yolunda gider :)
canım site ceza verdi döndüm son 10 günüm test içinMutlu Pazarlar herkese... Mart ayı bebek isteyen herkese uğur getirsin.. Bol bebek haberli ay olsun inşallah.Bu arada G Gizlimelekank kullanıcısı hesabını pasif hale getirmiş. Üzgün diye de not bırakmış.. Sebebini bilen var mı.. Şimdi gördüm
Inan cok uzuldum cnm ne soylesek ne desek bos su an senn icin biliyorum..ama isyan etme sennde imtihann bu demkki rabbim bu yasadigini son imtihann yapar ins en kisa zamnda bebisin sennle olur ins isteyen herkese nasip eyler bu duyguyuolmadı kızlar olmadı.tedavimizi yarım bıraktık.yarın transferimiz vardı.rabbim nasip etmedi.öfkeliyim,üzgünüm,umutsuzum.güçsüzüm.4.denemem.daha önce 2 kez daha yarım bıraktım tedaviyi.3.denememde hamile kaldım ama oda düştü.hiç mutlu olamadım.nasıl devam edeceğim yola bilmiyorum.kolum kanadım kırık.gözlerim şişti ağlamaktan
Mrb cnm bnde ekim gbi asilamaya basladm fkat yarida kesldi doktr bna direk tup bbge gecelm ddi bn asilamayi denemk istedm yumurtalarin sadece 1'i istenilen duzeye ulasti yuksek doz kullanmama ragmen olmadi sora tup bbge basladk inan iyi bi doktra denk gelrsen hersey tikir tikir gdio stres yk tabki tup bbkte 10 yumrta toplandi 7'si kaliteliydi fakt sadece 1'i dollendi we tuttu :) yani bnmki biraz mucize doktrmda oyle soyluo allah yuzumuze bakti dio rezerv azligi war esimdede az duzeyde harekt sorunu ama olmaz die bsey yk oluo rabbim isterse dua et bol bol inanKızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum
Kızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum
Senin adına çok sevindim canım allahim saglikli kucağına almayi nasip etsin doktorumda tüp bebek dedi ama ben yaptirmadim şimdi hastanedeyim tüp bebek için konuscam inşallah onda yüzümüz güler allahin izniyle allah cumlemizin yardımcısı olsunMrb cnm bnde ekim gbi asilamaya basladm fkat yarida kesldi doktr bna direk tup bbge gecelm ddi bn asilamayi denemk istedm yumurtalarin sadece 1'i istenilen duzeye ulasti yuksek doz kullanmama ragmen olmadi sora tup bbge basladk inan iyi bi doktra denk gelrsen hersey tikir tikir gdio stres yk tabki tup bbkte 10 yumrta toplandi 7'si kaliteliydi fakt sadece 1'i dollendi we tuttu :) yani bnmki biraz mucize doktrmda oyle soyluo allah yuzumuze bakti dio rezerv azligi war esimdede az duzeyde harekt sorunu ama olmaz die bsey yk oluo rabbim isterse dua et bol bol inan
kızlar merhaba,
ben bir kez kayseri memorıl da yaptırdım olmadı. dondurulmuşlarım çözüldüğünde ölüydü. nadir görülen bir olay vs dediler. sizler ne dersiniz doktor için? chg yöntemi nedir? morfoloji sorunu bizimki.
Çok doğru canım ya ama bi umut işte benim tek yumurtam vardı olmadı doktorum tüp bebek yapalım dedi ama ben bi şansımı denemek istedim çok biliyorum ya nasip degilmis demekki inşallah tüp bebek sonucumuz güzel ve hayirli olurGünaydın kızlar. Aşılama yaptıranlara birkaç bir şey yazayım. Ben geçen sene 1 defa aşılama yaptırdım. Bir halta yaramadı. Yumurtalar o kadar büyük ve çoktu ki. Dr şansın çok yüksek dedi.halbuki yumurtaların kalitesine bakılmıyor ki aşılamada. Demek ki yumurtanın çok ve büyük olması değil, içinin dolu yani kaliteli olması gerekiyormuş. Aşılama boş iş ban az göre. O kadar kendimi kaptırmıştım ki..sonuç hüsran oldu. Sanki dünyalar başıma yıkıldı. Aylarca etkisinden kurtulamadım. Ne salaklık yapmışım. Aşılama kesinlikle zaman ve para kaybı. En azından tüp bebek tedavisinde a dan z ye araştırması yapılıyor. Allahıma binlerce şükrolsun. İsteyen herkese nasip etsin inşallah
canım tıp fakültesi süreci nasıl başladı. direk morfolojiyi görünce yapıyorlar mı?doktorun kimdi?Canım bende kayseri deyim erciyes üniversitesi tip fakültesinde yaptırdım tüp bebek denedik tuttu..esimde aşırı oligospermi var benimde morfoloji de düşüktü hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?