canım tıp fakültesi süreci nasıl başladı. direk morfolojiyi görünce yapıyorlar mı?doktorun kimdi?
canımm hayırlısıyla hersey güzel olur inş. dua edelim. ücret ödemedim ama değil mi?Bende bir problem olmadı pko vardı sadece üroloji de profesör oğuz ekmekcioglu inceledi benim esiminde inmemiş testis ameliyatı varmış çocukken tek testisi var ona istinaden gittik semen(sperm) analizi yaptılar direkt tüp bebek yaptırın aşılama ile uğraşmayın dedi bizim genetik testimizi istediler bu sırada tüp bebek ünitesine başvurduk parali olarak yaptırdık biraz gerçekçi oluyum ilgi çok fazla yok benim tiroid yüksek çıkıyordu süt hormonları normal in üstündeydi Endokrin bölümü ne gönderdi tahlil verdim sonuçlara göre ilaç verdiler ve duzelince ignelere başladık bende yumurtalık lar normal büyüdü 21 tane yumurtalık toplandı 15i doluydu 13u döllenmiş iki tane koydular 1 şubatta dondurabilecek olursa ararız dediler ama olmadı dayanamayip transferin 7.gününde test yaptırdim sevgi hastanesi nde sanırım ikiz olduğundan hamile cikmistim gecen pazartesi ultrason da gorduk ikiz ama bir tanesi kucuk ne olacağı belli olmaz dedi gelişme gösterecek mi bakmak gerek dedi çarşamba günü gideceğim bakalim ne olacak Rabbim hayırlısı ile devamını getirir inşallah
Ödedik canım 1610tl hastaneye ve ilaçlara toplam 4500tlyi buldu..canımm hayırlısıyla hersey güzel olur inş. dua edelim. ücret ödemedim ama değil mi?
Devlet hastanesindemi yaptirdin yoksa özelde mi canımÖdedik canım 1610tl hastaneye ve ilaçlara toplam 4500tlyi buldu..
Ödedik canım 1610tl hastaneye ve ilaçlara toplam 4500tlyi buldu..
kuzum raporlu mu bu? rapor vermediler mi?
Canım transfer sonrası e2 bakıldımı ve sonuç kaçtıArkadaşlar Merhaba bir kaç gündür bakamadım sayfaya ev taşıyorduk. Tabi ben ne kadar da olsa ayakta kaldım ve akşamına önce kahverengi sonra kırmızı 2-3 damla kanama oldu. Sabaha kadar dinlenin dedi dr. Sabah zaten kese görmek için randevumuz vardı. Çok şükür keseyi gördük. Tek kese mız varmış. Sizlerle paylaşmak istedim. Dr kanama alanı görünmüyor dedi ve ertesi gün kahverengi olmak üzere kesildi. Siz siz olun dinlenin gerisini bosverin.
Transferin 12.Günü bhcg bakılıyor e 2 yumurtlama sürecinde önemli diye biliyorum. Ben 8. Gün baktirdim ve B hcg değerlerin 68-187-378 diye ilerledi iki gün arayla eğer sorduğun buysaKızlar transfer sonrası e2 sonuçlarınız kaçtı yazarmısınız bide hamile kaldınızmı kalmadınızmı bu sonuçlarla kendiminkiyle karşılaştırcamda
E2 testini nerde yaptiriyosunuz kızlar sağlık ocağı faln yapiomuTransferin 12.Günü bhcg bakılıyor e 2 yumurtlama sürecinde önemli diye biliyorum. Ben 8. Gün baktirdim ve B hcg değerlerin 68-187-378 diye ilerledi iki gün arayla eğer sorduğun buysa
Yumurtlama zamanı değil transfer sonrası 4 gün bakılan size yapmadılarmıTransferin 12.Günü bhcg bakılıyor e 2 yumurtlama sürecinde önemli diye biliyorum. Ben 8. Gün baktirdim ve B hcg değerlerin 68-187-378 diye ilerledi iki gün arayla eğer sorduğun buysa
HastanedeE2 testini nerde yaptiriyosunuz kızlar sağlık ocağı faln yapiomu
Keşke güvenilir bir yere gitseydinArkadaşlar benim umut dolu maceram bugün bitti genetik sonuc maalesef olumsuz hiç sağlıklı yokmuş ama ankarada olup hrs hastanesine kesinlikle gitmeyin sırf para almak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca özel muayanehanesine gittiğim Dr Cemil Kaya yı da kesinlikle önermiyorum her şeyi olumlu gösterip tatlı dille konuşuyor ama işi bitince her şey boş ve hiç işlerini ciddiye almıyorlar 2 defa bize başkasının tahlili ile işlem yapacak oldular bi farketmesek doktorlar fark etmedi bile düşünün çok pişmanım hakkım geçtiyse maddi manevi helal etmiyorum
B hcg değil sorduğum bana onun için 12 ve 14 gün yapacaklarTransferin 12.Günü bhcg bakılıyor e 2 yumurtlama sürecinde önemli diye biliyorum. Ben 8. Gün baktirdim ve B hcg değerlerin 68-187-378 diye ilerledi iki gün arayla eğer sorduğun buysa
Sayalım arkadaşım benim on mart test günümmavi birlikte gün sayalım aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?