ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

tesekkur ederim canım hepimiz kavusalım bebeklerimize . smyra art a yonlendirdi beni doktorum ben aydından gel git yapıyorum bu merkez hakkında varmı bi bilgin ..bu arada inşşşşş pozitif sonuc alırsın inş duam sizlerle

canım smyra art embriyologu benim arkadaşım. hatta biraz önce konuştuk.merkezde çok iyi embriyologda çok önemli bu konuda işini çok iyi yapıyo.istersen tanıştırabilirim

doktoruma sordum tabiki de tekrar bi muayene yaptı herhangi bir şey yok dedi.ama ben pimpirikli olduğum için doktora acaba rahimde göremediğimiz bisey mi var filan diye sordum ve doktorum bisey gorunmuuyor dedi ama ggöremediğimiz olabilir ozaman histereskopi yapalim ne varsa görürüz dedi yaptim onda da bisey cikmadi yani tibben hicbisey yok tutmamasinin sebebi sadece Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak yani simdi ikinciyi demedim bakalim inş bu sefer olur...

inşallah hadi Allah yar ve yardımcın olsun nezman belli olacak sonuç peki..

canım smyra art embriyologu benim arkadaşım. hatta biraz önce konuştuk.merkezde çok iyi embriyologda çok önemli bu konuda işini çok iyi yapıyo.istersen tanıştırabilirim

gerçekten mi cok isterim cok guzel olur aslında embriyologta onemli dogru soluosun nasıldır arkadasın sence;)

gerçekten mi cok isterim cok guzel olur aslında embriyologta onemli dogru soluosun nasıldır arkadasın sence:KK66:

arkadaşım diyorumya işini çok iyi yapıyor.nişanlısıda kadın doğum uzmanı izmirde ama nerde görev yapıyor bilmiyorum sen merkeze ne zaman gideceksin. arkadaşımın adı özge ercan. ankaradan süreyyadan aldım ismini dersen emin ol senle ilgilenecektir.

sureyya06 canım pardon sonunu okumamısım heycan yaptım işinde basarılı oldugunu duymak bile bni rahatlatmaaya yetio aslında fiyatları birazcık daha uygun olsa daha iyi olcaktı ama genel olarak her merkez asagı yukarı aynı fiyatmış

arkadaşım diyorumya işini çok iyi yapıyor.nişanlısıda kadın doğum uzmanı izmirde ama nerde görev yapıyor bilmiyorum sen merkeze ne zaman gideceksin. arkadaşımın adı özge ercan. ankaradan süreyyadan aldım ismini dersen emin ol senle ilgilenecektir.

cok tesekkr ederim canım bn ayın 24 unde gidicem merkeze gittiğimde bulayım onu bi konusayım enazndan içim rahat eder cok saol canım

sureyya06 canım pardon sonunu okumamısım heycan yaptım işinde basarılı oldugunu duymak bile bni rahatlatmaaya yetio aslında fiyatları birazcık daha uygun olsa daha iyi olcaktı ama genel olarak her merkez asagı yukarı aynı fiyatmış

fiyat konusunda bişey yapabilirmi bilmiyorum ama görüş istersen belki yapabilirde.gittiğinde mutlaka tanış canım

cok tesekkr ederim canım bn ayın 24 unde gidicem merkeze gittiğimde bulayım onu bi konusayım enazndan içim rahat eder cok saol canım

rica ederim canım ne demek.bizi en iyi biz anlarız.birbirimize elimizden gelen desteği sağlarız.bu arada sen ne aşamadasın canım

rica ederim canım ne demek.bizi en iyi biz anlarız.birbirimize elimizden gelen desteği sağlarız.bu arada sen ne aşamadasın canım

aynen ole canım. 3defa klomen catlatma ignesi rahim filmi cektirdim 2 yıldır ugrasıorum ama olmadı eşimin degerleri cok iyi hiçbi sıkıntı yok ikimizdede hormon testlerimde iyi işte en son izmire yonlendirdi doktorum 1 ay dogum kntrl haapı kullandım gectgmiz cumartesi gorusmem vardı tup bebek yapalım dedi asılama istemedi cunku ikimişzdede skntı yok diye bn 25 yasındayım bu arada işte bidahaki ay dusunuoruz fiyat içinde 6bucuk 7 gbi dediler boyle anlayacagın hasretle beklemedeyiz Allahımdan hayırlısını diliyorum

tesekkur ederim canım hepimiz kavusalım bebeklerimize . smyra art a yonlendirdi beni doktorum ben aydından gel git yapıyorum bu merkez hakkında varmı bi bilgin ..bu arada inşşşşş pozitif sonuc alırsın inş duam sizlerle
inşallah cnm.. orası ile benim bilgim yok ama okudugum kadarıyda memnun kalanlar var

Kizlar bugn transferin 21.gunu ama hala adet agrim war felaket hemde kasiklarimda agrio ama adet agrisi farkli ya cok korkuyorum nie acaba icinizde boyle olan warmi?

Evt doğum kontrol hapı yumurtaliklari baskilicam dedi ama göğüslerim çok aciyo ve çok aciktiriyo bende anlamadimki hayirlisi
ben yillar once genc kizken adetlerum duzensiz die dr a gittigim de dr bana yasmini vermisti ordan biliyorum ama bende yasmin ciddi piskolojik sorun yapti mesela ortada bisey yokken guluyor ve bur anda agliyordum annem eksik olmasin hemen fark etti ve dr a soyledi dr animda yasmini kesti benden

ben yillar once genc kizken adetlerum duzensiz die dr a gittigim de dr bana yasmini vermisti ordan biliyorum ama bende yasmin ciddi piskolojik sorun yapti mesela ortada bisey yokken guluyor ve bur anda agliyordum annem eksik olmasin hemen fark etti ve dr a soyledi dr animda yasmini kesti benden
Hiç kullanmak istemiyorum aslında benide Manyak ettide ne yapalım artk mecburen kullaniom

Back
X