ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Âmin inşallah ama sürekli ertelemeleri sinirlerimi bozdu cuma öğleden sonra belli olur dediler sonra Cumartesi dediler şimdi pazar gününe attılar 4 tane döllenmiş yarın hangileri sağlıklı belli olacakmış daha bakmamışlar kendilerinin olsa ilk günden bakarlar ankaradayım hrs hastanesinde bakılıyor hiç memnun değilim iyice umutlarımı kaybettim

bende öyleyim canım yinede duaya tutunmaya çalışıyorum.yarın öğlen belli olacak bizimde ne diyelim elimizde olan bişey yok bekleyip kaderde ne varsa onu yaşayacağız. zamanda geçmiyo.normalde hafta sonu öyle çabuk geçerki.bugün zaman durdu sanki

kızlar 17 şubat transfer günümdü 10 . gün betahcg 23 çıktı sizce çok düşükmü artmaya devam edermi

Kızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum

Kızlar ben bu ay aşılama yaptırdım tutmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz acibadem de olcam tup bebegide igneler ilaclar nasil oluyo asilama sonrasi hemen tüp bebek olurmu bizdeki tek sıkıntı bende yumurta sıkıntısı var çok az sayıda oluşuyo her ay bir yada iki tane cevaplarinizi bekliyorum
bende aşılamadan hemen sonraki ay tüp benek yaptırdım aynı sorun bendede vardı 2 yumurtam oluştu ikiside döllendi inşallah tutar dua ediyorum

bende aşılamadan hemen sonraki ay tüp benek yaptırdım aynı sorun bendede vardı 2 yumurtam oluştu ikiside döllendi inşallah tutar dua ediyorum
İnşallah canım ya ne kadar kaldı mutlu haberlerini almaya yaz oldumu haberleri bende çok çok dua edicem allahin izniyle iyi haberler alırsın inşallah

Merhaba benimde sizler gibi yumurta sayım az,ben hiç aşılama denemedim vakit kaybı dedi doktorlar,tüp bebek tedavisine başladık geçen ay 3 yumurta vardı 1 döllendi ve o bir tane donduruldu,bu ay yumurta gözükmedi(bazı aylar hiç yumurta olmuyo işte,Bazen en çok 3 oluyo)klomen verdi Dr.dün.bahçecideyim ben,klomen verdi hap sadece normal siklusta olacakmış diye bakacak,havuz olacak benim birkaç ay toplanıp öyle transfer olcak,bügünde bal.tarçın.çörekotunada başladım bakalım.

İnşallah canım ya ne kadar kaldı mutlu haberlerini almaya yaz oldumu haberleri bende çok çok dua edicem allahin izniyle iyi haberler alırsın inşallah
cuma günü bhcg 23 çıktı 10. günümdü yükselmesi lazım inşallah sende pozitif sonucu görürsün Allahım hepimize yardım etsin

Merhaba benimde sizler gibi yumurta sayım az,ben hiç aşılama denemedim vakit kaybı dedi doktorlar,tüp bebek tedavisine başladık geçen ay 3 yumurta vardı 1 döllendi ve o bir tane donduruldu,bu ay yumurta gözükmedi(bazı aylar hiç yumurta olmuyo işte,Bazen en çok 3 oluyo)klomen verdi Dr.dün.bahçecideyim ben,klomen verdi hap sadece normal siklusta olacakmış diye bakacak,havuz olacak benim birkaç ay toplanıp öyle transfer olcak,bügünde bal.tarçın.çörekotunada başladım bakalım.
Allah yardımcın olsun canim evet asilama zaman kaybi doktorum bana tüp bebeğe geçelim demişti ama ben kabul etmedim olacak demekki nasip ten ötesi olmuyo allahım cumlemizin yardımcısı olsun

Ya kızlar transfer yapilirkende uyutuyolar mi toplanirken anestezi oluyomus merak ettim ağrı acı Vs oluyomu asilama çok rahattı
Ben transfer olmadım daha ama yumurta toplandı bende çok tedirginim ama anestezi verdiler ,hiç bir ağrım olmadı ,odaya nasıl getirdiler hatırlamıyorum bile,sadece anestezinin sersemliği oldu,bizde yumurta az olduğu için ağrımız olmuyormuş, öyle okudum,fazla yumurtası olanlar sancılı oluyormuş bazen.rahat ol canım.transferde anestezi vermiyorlar diye biliyorum

Ben transfer olmadım daha ama yumurta toplandı bende çok tedirginim ama anestezi verdiler ,hiç bir ağrım olmadı ,odaya nasıl getirdiler hatırlamıyorum bile,sadece anestezinin sersemliği oldu,bizde yumurta az olduğu için ağrımız olmuyormuş, öyle okudum,fazla yumurtası olanlar sancılı oluyormuş bazen.rahat ol canım.transferde anestezi vermiyorlar diye biliyorum
Yeterki yumurta çok olsun ben ağrıyı çekmeye razıyım valla

Yeterki yumurta çok olsun ben ağrıyı çekmeye razıyım valla
Benim 14 sağlıkli yumurtam oldu ve toplandi. Gulerek ciktm. Hicde agrim olmadı. Korkma canm. Transfer onun kat kat daha rahati 2 dk bisey ağrısız

Ya kızlar kafayı yicem asilama tutmadı anladım artık ama adetim bi baslayamadi ve cok ağrılarım oluyo dün çok az kahverengi akinti geldi bugün aksama kadar aynı pedi cikarmadim miktarına bakım diye sadece uç tarafı ceviz büyüklüğünde kahverengi leke olmuştu şimdide lavaboya girdim kına yeşili gibi koyu parça parça bişeyler gelmeye başladı anlamadım ben ya bilginiz varmı

Back
X