- 2 Şubat 2015
- 516
- 326
- 133
- 36
canım tıp fakültesi süreci nasıl başladı. direk morfolojiyi görünce yapıyorlar mı?doktorun kimdi?
Bende bir problem olmadı pko vardı sadece üroloji de profesör oğuz ekmekcioglu inceledi benim esiminde inmemiş testis ameliyatı varmış çocukken tek testisi var ona istinaden gittik semen(sperm) analizi yaptılar direkt tüp bebek yaptırın aşılama ile uğraşmayın dedi bizim genetik testimizi istediler bu sırada tüp bebek ünitesine başvurduk parali olarak yaptırdık biraz gerçekçi oluyum ilgi çok fazla yok benim tiroid yüksek çıkıyordu süt hormonları normal in üstündeydi Endokrin bölümü ne gönderdi tahlil verdim sonuçlara göre ilaç verdiler ve duzelince ignelere başladık bende yumurtalık lar normal büyüdü 21 tane yumurtalık toplandı 15i doluydu 13u döllenmiş iki tane koydular 1 şubatta dondurabilecek olursa ararız dediler ama olmadı dayanamayip transferin 7.gününde test yaptırdim sevgi hastanesi nde sanırım ikiz olduğundan hamile cikmistim gecen pazartesi ultrason da gorduk ikiz ama bir tanesi kucuk ne olacağı belli olmaz dedi gelişme gösterecek mi bakmak gerek dedi çarşamba günü gideceğim bakalim ne olacak Rabbim hayırlısı ile devamını getirir inşallah